Şimdi Ara

Plazma Tvde kablosuz sunum yapabilme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biraz saçma olabilir ama öğrenmem gereken bir şey var tabiki hemen sizler geldiniz aklıma umarım beni bu konu hakkında aydınlatabilecek biri olur. PCMCIA yuvası olan bir plazma Tv düşünelim örneğin "PANASONİC" modellerde mevcut. Ben bu televizyona PCMCIA ile bir şekilde bir donanımla bağlabilirmiyim, aslında tam olarak yapmak istediğim şu laptop bilgisayarımı açtığımda direk televizyona kablosuz bir şekilde görüntü verebilirmiyim..örneğin power point sunumu yapma imkanım olabilirmi. Biraz saçma gibi ama gerçekten bunu yapıp yapamıyacağımı öğrenmem çok önemli.

NOT: bunu işi sony projectorlerde yapabiliyoruz içinde çıkan kablosuz kit ile ancak plazma televizyonların PCMCIA yuvasını kullanarak bu işi plazma ekranımıza nasıl aktarabiliriz. Son olarak şunuda sorayım PCMCIA yuvasını kullanmadan kablosuz bir şekilde plazma televizyonuma nasıl görüntü aktarabilirim bununda çözümünü verseniz çok makbule geçer.

Şimdiden cevap veren vermeyen herkese çok çok teşekkür ederim. Sağlıkça kalın

• Arkadaşlar sanırım ben aradığım çözümü buldum sizlerlede paylaşmak istedim biraz tuzlu olsada tam olarak benim istediğim işi yapıcak gibi aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz. Herkese teşekkürler tekrar....

http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=CV75GBRZH32WZHUT80WI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.