Bildirim
Plazma yardimi...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sana tavsiyem panasonic st30 olur.gerçi 50st30 2300 tl civarında -
quote:
Orijinalden alıntı: usa2006
sana tavsiyem panasonic st30 olur.gerçi 50st30 2300 tl civarında
Lg konusunda bilgin varmi.... -
LG falan hikaye; bu tv yi kaçırma dostum
http://www.darty.com.tr/e_commerce/Plazma-Televizyon/PANASONIC/TX-P50GW30E-p-55598-c-10.htm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: edi1907
LG falan hikaye; bu tv yi kaçırma dostum
http://www.darty.com.tr/e_commerce/Plazma-Televizyon/PANASONIC/TX-P50GW30E-p-55598-c-10.htm
Taksitle 2350 tlye geliyor edicigim.... -
quote:
Orijinalden alıntı: dvmvolkan
quote:
Orijinalden alıntı: usa2006
sana tavsiyem panasonic st30 olur.gerçi 50st30 2300 tl civarında
Lg konusunda bilgin varmi....
Guncel.... -
lg pm6800 al
hizlial da 2 gozluk ve sihirli kumanda da hediye. -
quote:
Orijinalden alıntı: caglar_sss
lg pm6800 al
hizlial da 2 gozluk ve sihirli kumanda da hediye.
Kullanici yorumlarina bii ulasamadim, bliginiz varmi acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: dvmvolkan
quote:
Orijinalden alıntı: caglar_sss
lg pm6800 al
hizlial da 2 gozluk ve sihirli kumanda da hediye.
Kullanici yorumlarina bii ulasamadim, bliginiz varmi acaba?
kullanıcı yorumu değil de ilk ve tek thx 3d sertifikalı tv olması beni cezbetti. -
Bende geçenlerde lg pm6800i vatanda inceledim kesinlikle tavsiye ederim görüntüsü çok güzel metal çerçeveli...ben bugün hızlıal dan 2088 tlye çok yakın arkadaşıma düğün hediyesi aldım...anneler günü adına kampanyalardan ucuza yakalarım diye düşündüm ama malesef en düşük 2099tlye bulabildim bu yüzden 2088tl ye hızlıal dan aldım.....ayrıca başka hiçbiryerde gözlük vermiyorlar hızlı alda 2 adet gözlük hediyesi de var... benim aldığım 3. lg plazma olacak bu tv...gelecek hafta kuzenimede alıcam kesinlikle tavsiye ederim.. -
PM6800 ü çok araştırdım ve sipariş verdim
hızlıalda gerçekten çok güzel bir kampanya umarım sorunsuz teslimat olur
sihirli kumanda kesin olması gereken bir alet bu tv de özellikle ayrıca gözlüklerin hediye olması da çok güzel
tv de yok yok
geçen gün teknosada lg nin elemanına sordum nasıl bir tv dir diye çok iyidir ama yansıma sorunu var plazmalarda genel olarak dedi. peki dedim benim 3 senedir kullandığım 50 inç philips te bu sorun canımı sıkmadı yeni nesillerde nasıldır durum diye.
onda sorun olmadıysa bunlarda hiç hissetmezsiniz dedi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X