meraba arkadaşlar bnde dün 50pk950 siparişimi verdm salı günü elimde olacak büyk ihtimal.. çok büyk araştrmalardan snra en ii kararın plazma olduguna kara werdm.. bnce artıları ise : sd yayyında plazmalar çok önde , 600 hz olayı filmler ve maçlarda çok farkettirio , 0.001 tepkime süresi , büyk ekran olması.. elediğim modeller : 47le5300 , 46c6000 , 46c650 , 47ld750 vs vs.. şimdi soruyorm 50pk950 yi kullanan arkadşlar warsa bilgi verebilirlermi acaba çnkü özllkleri grçkten inanılmaz duruo..
samsung 50c530 alırdım ben
arkadaşlar tv yi tamamen çözdüm artık.. tv nin medya player'inden her türlü video formatını izleyebilir ve altyazıyıda görebilirsiniz..hiç sorun yok. sadece 1080p filmlerde senkron sorunu oluyor okadar.
sodyum839 arkadaşım tele dünya ile deneme şansın oldumu. 1 de yurt dişında normal tv kumandasının yanında + bir kumanda veriliyormuş. mouse gibi kullana bileceğin ve kablosuz bağlantı için wireless aparatta geliyormuş. Bunlar sana gelen cihazda varmı. cihaz hakkındaki görüşlerini anlatırsan sevinirim.
50PK950 PLASMA BUGUNLERDE COK SORULMAYA BASLADI. CIHAZI BUGUN YENI ALDIM. EGER PLASMA TV DUNUYORSANIZ 10 USTUNDEN 10 NUMARA.
LED DE LCD DE KULLANDIM AMA BANA KALIRSA ARALARINDA EN HOSUMA GIDEN VE ICIME SINEN TV 50PK950 OLDU.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme