Şimdi Ara

Plazmaya en iyi hd receiver ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar plazma aldım lg modul girşi vs hepsi var. forumda araştırdım.internetten paylaşımlı uydu alıcılar varmış.sanırım bütün kanalları d smart digitürkü hepsini seyredebiliyormuşuz sanırım ama server ücretinden yakınıyorlar bazıları okudugum kadarıyla.hd yayınlar için illa ki hd smart mı lazım.modul kart ile başka bir cihazla izleme olanagımız varmı ? arkadaşlar eylülde dügün var.çeyizlik plazmayı aldık sıra recevierda.sizce hd yayınlar için ve uzun süreli kullanım için teledünyamı modullu kartlılar mı yani , hd smart mı yoksa ınternetten paylaşımlı uydu cihazlarmı mı önerirsiniz ? valla bu konuda düşüncelerinizi degerli yorumlarınız bekliyorum.bu arada yorumlarınızı yazarken fiyatlarınıda yazarsan memnun olurum sevgiler iyi günler..

• Benimde böyle bir isteğim var :) aynı konudan devam edelim kalabalık olmasın :)

İyi günler,

Bende Samsung LE- 40C652 aldım.

Şimdi arkadaşlar Bana önereceğiniz HD destekli Reciver var mı ? Dünya kupası bitmeden bugün yarın almayı düşünüyorum

D-smart Next arasında ki 400 tl lik makina var önerir misiniz ? ? 1 ay full 6 ay HD açık, sonra yıllık 120 tl Hd yayınlar..

Veya kendim bir cihaz alıp D-smart HD üyelik almayı planlıyorum. Bildiğim üzere D-smart HD yayın ihalesini kazanmış (türkiye için)

Önerilerinizi beklemedeyim, Şimdiden çok teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.