2-3 haftaya kadar bir firmada Plc'de çalışmak üzere işe gireceğim. Plc hakkında hiçbir bilgim yok, Okulda dersi vardı fakat hocalar bile tam bilmiyordu kitaptan yüzeysel geçmişlerdi. Firma zaten bilgim olmadığını bilerek alıyor yetiştirmek için.
Sonuç olarak bomboş gitmek istemiyorum ve bana Plc'nin programlamanın temelini öğretecek iyi bir kitap arıyorum, Daha önce incelediğiniz kullandığınız bir kitap varsa bahsedermisiniz?
Ben Yavuz Eminoğlunun Linkteki kitabını buldum, Bunumu önerirsiniz yoksa başka bir kitapmı? Saygılar
Üstat kitap sağlammıdır? Bahsettiğim gibi bilgim bu konuda sıfır temelden anlatımı iyi bir kitap arıyorum çünkü, Saygılar
Rica etsem çalışmaya gittiğiniz firmanın ismini verebilirmisiniz
piyasadaki kitapların çoğu, simensin plc'leri içindir. ama işe başlayacağın yerdeki plc'ler başka markalara ait olabilir. bu yüzden, yanlış bir seçim yapmadan önce, iş yerindeki insanlara sormalısın. ama ben ve arkadaşlarım, simens s7-200'ler için, aşağıdaki kitapları kullanıyoruz.
piyasadaki kitapların çoğu, simensin plc'leri içindir. ama işe başlayacağın yerdeki plc'ler başka markalara ait olabilir. bu yüzden, yanlış bir seçim yapmadan önce, iş yerindeki insanlara sormalısın. ama ben ve arkadaşlarım, simens s7-200'ler için, aşağıdaki kitapları kullanıyoruz.