Şimdi Ara

Hazırlık için ingilizce kitap tavsiyesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
5.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş bu sene yerleşen çoğu arkadaş gibi bende hazılık göreceğim o yüzden şimdiden ing. çalışmalara başladım. Yanlız pc üzerinden videolar ile fazla verimli olmadığına kanaat getirdim. O yüznden başlangıç için güzel bir kitap almak istiyorum. Sizce hangi kitabı almalıyım. Şu an ingilizcem çok basit düzeyde. o yüzden sıfır'dan anlatan bir kaynak olması lazım..

• Hocam bende Oxford Grammar for Turks adında açıklamalı ve uygulamalı bir kitap var. Başlangıçta biraz zorlayabiliriz. Genel olarak grammer konuları internet, kitaplar vs. yollarla hakim olabilirsen işini görebilir diye düşünüyorum. Tabi grammer kadar kelime bilgiside önemli. Bunuda aksatma derim...

Tabi bu sene bende hazırlık okuyacağım kendime göre planladım. Henüz çalışmaya başlamadım ama yakın zamanda başlayacağım Yinede tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini al derim. Bizde faydalanmış oluruz hazır
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendy

Hocam bende Oxford Grammar for Turks adında açıklamalı ve uygulamalı bir kitap var. Başlangıçta biraz zorlayabiliriz. Genel olarak grammer konuları internet, kitaplar vs. yollarla hakim olabilirsen işini görebilir diye düşünüyorum. Tabi grammer kadar kelime bilgiside önemli. Bunuda aksatma derim...

Tabi bu sene bende hazırlık okuyacağım kendime göre planladım. Henüz çalışmaya başlamadım ama yakın zamanda başlayacağım Yinede tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini al derim. Bizde faydalanmış oluruz hazır

İlgilendiğin için sağol. Benim ingilizcem şu an çok zayıf o yüzden en basit düzeyden uygulamalı , görselli böyle içinde bulmaca falan olsun değişik eğlenceli şeyler olsun istiyorum. Öyle bir kitap tavsiye edebilirmisin?

• quote:

Hocam bende Oxford Grammar for Turks adında açıklamalı ve uygulamalı bir kitap var. Başlangıçta biraz zorlayabiliriz. Genel olarak grammer konuları internet, kitaplar vs. yollarla hakim olabilirsen işini görebilir diye düşünüyorum. Tabi grammer kadar kelime bilgiside önemli. Bunuda aksatma derim...

Türkçe açıklamalı böyle bi kitap harika olur gerçekten. Bu sene hazırlık başlıyorum ben de. Alayım bu kitabı bari.Şimdiden başlarım zaten severim İngilizce

• Bende bu sene ingilizce hazırlık okuyacam. Benimde ingilizcem yeterli değil. Bende çalışmaya başlamadım. Halbuki o kadar yabancı dizi izlerim ama dikkat etmiyorum
    İnternetten ingilizce video dersleri var. CHİP pratik var mesela onları indir, izle.

Bu hazırlık dersleri zor mu oluyor ?
  • Ben de hazirlik gecmek icin sınava girecem Oxford gramer kitabi alicam tavsiye uzerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Abi adamlar biliyor, anlıyor Türklerden bi b*k olmayacağını. for Turks ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hllcnr

Ben de hazirlik gecmek icin sınava girecem Oxford gramer kitabi alicam tavsiye uzerine

Eğer imkanınız varsa hazırlığı atlamayın derim. Heleki Bilgisayar müh. gibi bir bölüm kazandıysanız...

quote:

Orijinalden alıntı: kartel90

İlgilendiğin için sağol. Benim ingilizcem şu an çok zayıf o yüzden en basit düzeyden uygulamalı , görselli böyle içinde bulmaca falan olsun değişik eğlenceli şeyler olsun istiyorum. Öyle bir kitap tavsiye edebilirmisin?

Orası biraz sana kalmış Git bi kitapcıya, kitaplara bak, kendine göre kolay ve anlaşır olan bir kitapla başla. Yinede çok basit ilkokul düzeyinde kitaplardan uzak dur Yoksa zaman kaybından başka birşey olmaz...

quote:

Orijinalden alıntı: conrade

Abi adamlar biliyor, anlıyor Türklerden bi b*k olmayacağını. for Turks ...

Pek öyle olduğunu düşünmüyorum aslında. Yinede zorluyor baya. Bildiğim konularda bile baya zorlanıyorum. Kelime bilgisi şart...

Grammer konularını özet şeklinde Türkçe olarak açıklaması çok iyi. Test, boşluk doldurma, eşleştirme, resimli örnekler, paragraf tamamlama ve kitabın sonunda konu özetleri mevcut yine. 3-4 sene önce 20-30tl gibi bir rakama almıştım. Kullanmak nasip olmadı 1-2 ay kadar biraz üstüne düşüp çalışmaya başlayacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLegendy -- 29 Temmuz 2013; 1:52:03 >

• A recıpe for englısh dıye bır kıtap var ıngılızce hocamızın kıtabı ama turkce acıklamalı degıl bulmacalı falan guzel kıtaptır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheLegendy kullanıcısına yanıt
    https://www.kilavuzkitap.com/kitap.asp?id=200078
    Burada diyor ki orta düzeye(intermediate) kadar...

1-Daha ilerisi yok mu?
    2-Zorlanıyorum derken... testlerde falan mı?
    3-Listening için bi şeyler var mı?
  • |YipMan| kullanıcısına yanıt
    İnternette öyle bi şey bulamadım, recipe genel olarak yemek tarifi olarak algılanıyor
  • Buyrun her derde deva

Hazırlık için ingilizce kitap tavsiyesi..
  • conrade kullanıcısına yanıt
    Daha ileri düzeyi varmı bu kitabın bilmiyorum. Benim ingilizcem bu seviyede olduğu için kullanıyorum. Genelde grammer kısmında değilde örn. boşluk doldurma kısımlarında bazı cümleleri anlamakta zorluk çekiyorum. Kelime bilgim biraz zayıf sanki Oturup sözlüktende kelime öğrenilmiyor. Yani en azından ben beceremiyorum
  • ben hazırlığa bilerek kalacağım ama iyi bir kura yerleşmek istiyorum. toefl için 400 kelime diye arat google'da kelime için işini görür bence..
  • quote:

Daha ileri düzeyi varmı bu kitabın bilmiyorum. Benim ingilizcem bu seviyede olduğu için kullanıyorum. Genelde grammer kısmında değilde örn. boşluk doldurma kısımlarında bazı cümleleri anlamakta zorluk çekiyorum. Kelime bilgim biraz zayıf sanki Oturup sözlüktende kelime öğrenilmiyor. Yani en azından ben beceremiyorum

anam pardon ben lazım değil diye gördüm pardon :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaveN- -- 29 Temmuz 2013; 2:19:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.