Şimdi Ara

PLEKSİ hk. İSTANBUL İÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gecen hafta ist. daydım 51*54 boyutlarında 3mm pleksi aradım aldıgım fiyatlar 20 ytl den aşagıdüşmedi aksine yükseldi tam vazgecmişken karaköyde 10 ytl ye buldum ve yanında cizim yapmak icin 2 koca parcada hediye aldım ve aradıgız pleksi tüplerdende orada gördüm ama fiyat sormadım ve sizler için adamın kartını aldım GÜLER CAM SANAYİ Tünel caddesi percemli sok. 2(karaköy tünel yanı )karaköy tel:0212 245 45 12 lazer kesim de yapılıyo herkeze kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: bülent067

Arkadaşlar gecen hafta ist. daydım 51*54 boyutlarında 3mm pleksi aradım aldıgım fiyatlar 20 ytl den aşagıdüşmedi aksine yükseldi tam vazgecmişken karaköyde 10 ytl ye buldum ve yanında cizim yapmak icin 2 koca parcada hediye aldım ve aradıgız pleksi tüplerdende orada gördüm ama fiyat sormadım ve sizler için adamın kartını aldım GÜLER CAM SANAYİ Tünel caddesi percemli sok. 2(karaköy tünel yanı )karaköy tel:0212 245 45 12 lazer kesim de yapılıyo herkeze kolay gelsin

Biliyom orayı fiyatlarıda gayet iyidir :
    40*40 plexi 7 lira istedigin renk hemde

• kargo yapıyolarmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruxxx

kargo yapıyolarmı?

evet öğrenmek istiyoruz yav burda 36x40 a 25 dediler...
  • arkadaşım bilmiyorum telefonunu ara ögren ben şu an istanbulda degilim
  • Banada geçenlerde gerekti tasarım için internetten buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratizm -- 12 Haziran 2017; 14:44:32 >
  • pleksiburada.com kargo ile adresinize gönderiyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara için kaportacı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.