Şimdi Ara

Pleksi kasa yapımı konusunda yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kasanın resimlerini bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTimesOfTR38

kasanın resimlerini bekliyoruz.

Merhabalar...
    Sanırım hafta sonu eklerim kasanın resimlerini. Pleksilerin birazını boyadım balkonda kuruma aşamasında şimdi.
    Yapım aşamasında çok resim çekemedim ama bitmiş hali ile ilgili bol resim ekleyeceğim.
  • yemin ediyorum öldümü noldu dedim hala sagmıssın
  • hocam beklıyoruz resmlerı
  • Merhaba, cevaplarım büyük harfle yazılı.

1) 450mm D x 600mm Y x 240mm G ebatları nasıl? ÇOK BÜYÜK
    2) Pleksi sogutma için iyimidir? Yoksa başka bir maddemi tercih etmeliyim. HERHANGİ BİR AVANTAJI YOKTUR
    3) Üst 2x120mm eksoz, arka 1x120mm eksoz, ön 2x120mm ve yan 2x120mm yada 140mm fan nasıl? ÇOK FAZLA GÜRÜLTÜYE NEDEN OLUR
    4) Ana kartı direkt pleskiyemi montajlamalıyım yoksa metal aynaya mı? EN AZINDAN ANAKARTIN BİR METAL PARÇASINI (KLAVYE/MOUSE GİRİŞİNDEKİ GİBİ) GÜÇ KAYNAĞININ MONTAJ DELİĞİ İLE KISA DEVRE YAP.
    5) Kasayı tek katlımı düşünmeliyim yoksa PSU, HDD ve ana kart için 3 kat şeklinde mi düşünmeliyim? ANLAMADIM :)
    6) Kaç mm pleksi kullanma iyi olur? 8mm yeterli gelir mi? AĞIRLIK TAŞIMAYAN YERLER 3MM, AGIRLIK TAŞIYAN 5MM YETERLİ
    7) HDD ve DVD sürücü için pleksi mi yoksa metal kasamı mullanmalıyım? PLEKSİDEN KASA YAPMAN ZOR OLUR
    8) Pleksi kasada saç kasalara göre ses olayı nasıldır? PEK FARKETMİYOR

Bir de benim "ışıklı pleki kasam" adlı formuma bir göz at, belki sana bir fikir verir... Pleksi montajı ile ilgili yardım istersen buradayım.

• son resimleri ekleyebilirimisin
  • kasa işi ne oldu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.