Şimdi Ara

PLEX Kullanıcıları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
3.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

tekrar herşeyi kurdum oldu.. sağolun

• Selam android box ta 4k flimlerin dts sesleri gelmiyor. Acaba ayar mı gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratberk kullanıcısına yanıt

Ayarlar ses kısmında passthrough deneyin bir de

• Selamlar indirdiğim dizinin bölümlerini farklı farklı isimlendirdi otomatik olarak. 13. Bölüme 13. Cuma falan diyor. Ve internet hızım çok iyi olmasına rağmen 1080pde asla açılmıyor. Başlamıyor bile bölüm. Tvde ayarlardan 720p yapınca açılıyor ama.
    Samsung tv ve pc arasında kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyznker -- 29 Haziran 2024; 21:54:42 >
  • Selamlar, Plex Pass almayı düşünüyorum. 3090 lira sitesinde. Daha ucuza bir yerden temin etme şansımız var mı acaba?

• ibo90p İ kullanıcısına yanıt

Baska yerden alinmiyor diye biliyorum. Zamaninda lifetime olanini almistim. Internetten calisan promo code arayin, bulursaniz en azindan %20-25 gibi indirim saglar.

• Tyznker kullanıcısına yanıt

Kitaplıkta klasörü dizi değil film klasörü olarak göstermişsiniz sanırım. Ondan dizi bölümlerini film olarak göstermeye çalışmış.

TV ve PC, ikisi de aynı modeme kablo ile bağlı olsun. Wifi ile aktarım sağlıklı olmuyor.

• Plex'i imbd izlenenler listesi ile entegre edebilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyar -- 15 Aralık 2024; 21:36:22 >
  • Vestel smart TV'ye güncelleme gelince plex uygulaması geldi. Buna m3u listesi yükleyip IPTV izlenir mi. Olursa nasıl yapılır acaba

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.