reklamcılarda var fiyat konusunda bir kaç yere sor
keşke cnc'de kesseydiniz parçalarınızı. daha temiz olabilirdi yinede emeğe saygı
bunun içine bir de yağ doldur fanları söküp
iyi güzelde soğutma nasıl ?
quote:
Orijinalden alıntı: Lydra
keşke cnc'de kesseydiniz parçalarınızı. daha temiz olabilirdi yinede emeğe saygı
cnc imkanları sınırlıydı bulunduğum ilde. dakikası için birkaç dolar rakamlar telaffuz ediliyordu :)
quote:
Orijinalden alıntı: TurkerUZN
iyi güzelde soğutma nasıl ?
üst kısım da 12 cm fan var ilk resimde sol taraftaki boşluktan hava giriyor sıcak hava sağdaki fan ile dışarı çıkıyor. alt kısım için ise cdrom ve hdd nin solundan giren hava psu vasıtasıyla dışarı atılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: oNrr
bunun içine bir de yağ doldur fanları söküp
yağlı projeyi bende gördüm ama bana pek de çekici gelmedi :)
Sade olmuş. Kenarları yuvarlatabilirdin. Göze daha hoş görünürdü.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Joey
plexi çubuklarla yapılan tarzda mı
quote:
Orijinalden alıntı: alifuat_a
quote:
Tam üstüne bastın Onlar biraz daha estetik katıyor. Hatta iki malzemeden de yapabilirsin ya da iki renkten. Örneğin alt kısmın iç göstermesini engelleyebilirsin. PSU biraz çirkin duruyor.
elıne saglık super olmus,,kasanın ısı derecelerı nedır?
quote:
quote:
quote:
Tam üstüne bastın Onlar biraz daha estetik katıyor. Hatta iki malzemeden de yapabilirsin ya da iki renkten. Örneğin alt kısmın iç göstermesini engelleyebilirsin. PSU biraz çirkin duruyor.
bende çok istedim o tarzda yapmayı ancak Kasayı yaptığımda mardindeydim malzeme sıkıntısı vardı bulamıyordum yada pahalı oluyordu. netten aldım evidea oldu şimdi adı, pleksilerin kalitesi rezaletti hevesimi kırdı sonrada netten bi daha sipariş vermedim el işçiliği ile bitirdim sattım. ama aklımda all in one projesi var donanım araştırma aşamasındayım, birde bu işler için zaman çok önemli. akşamları 1 saat bile ayırmak zor oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: erdemsuslu
elıne saglık super olmus,,kasanın ısı derecelerı nedır?
inan hatırlamıyorum ama oyun oynayarak sistemi zorladığımda bile fazla ısınmıyor. bu tarzda yapmayı düşünen arkadaşlara tavsiyem üst kısımda harici fan koymasınlar. üst kısım tamamen kapalı olsun. hava sirkülasyonunu alttan versinler görüntü açısından daha hoş olacağı kanaatindeyim.
merak ediyorum anakartı direk plexi üzerinemi monte ettiniz yoksa saç atx kasasından çıkan board tutucuyla beraber topraklamasını yaptınız mı? eğerki yapmadıysanız problem yaratabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Lydra
merak ediyorum anakartı direk plexi üzerinemi monte ettiniz yoksa saç atx kasasından çıkan board tutucuyla beraber topraklamasını yaptınız mı? eğerki yapmadıysanız problem yaratabilir.
evet anakart doğrudan vida ile pleksiye monte. sorun olmuyor şöyleki otruduğum evin topraklama sistemi yoktu yani ben ne kadar anakartı psu topraklamayla birleştirisem birleştireyim sonuçta işe yaramayacaktı. zaten hiç sorun da olmadı. sadece montaj yaparken pelksilerin statik yüklü olmamasına dikkat ettim
Biraz sade.
imkanım olsaydı daha sade yapacaktım. ısı tabancasıyla bükerek az parcalı yapma fikrim vardı
quote:
imkanım olsaydı daha sade yapacaktım. ısı tabancasıyla bükerek az parcalı yapma fikrim vardı
İnanmıyorum resimler gitmiş ve ben göremedim şuan meraktan çıldırıyorum burda
quote:
Orijinalden alıntı: tatminatör14
quote:
İnanmıyorum resimler gitmiş ve ben göremedim şuan meraktan çıldırıyorum burda
yeniledim resimleri. pleksi kullanacaksan şeklini tamamen tasarladıktan sonra tüm kesimleri cnc de yaptır. daha temiz sonuç elde edersin