Şimdi Ara

plexi çalışma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
8.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: themert19

Pleksiyi nerden bulabilirim nerelerde bulunur

mesaj atın
  • quote:

quote:

Pleksiyi nerden bulabilirim nerelerde bulunur

mesaj atın

reklamcılarda var fiyat konusunda bir kaç yere sor
  • keşke cnc'de kesseydiniz parçalarınızı. daha temiz olabilirdi yinede emeğe saygı
  • bunun içine bir de yağ doldur fanları söküp
  • iyi güzelde soğutma nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lydra

keşke cnc'de kesseydiniz parçalarınızı. daha temiz olabilirdi yinede emeğe saygı

cnc imkanları sınırlıydı bulunduğum ilde. dakikası için birkaç dolar rakamlar telaffuz ediliyordu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkerUZN

iyi güzelde soğutma nasıl ?

üst kısım da 12 cm fan var ilk resimde sol taraftaki boşluktan hava giriyor sıcak hava sağdaki fan ile dışarı çıkıyor. alt kısım için ise cdrom ve hdd nin solundan giren hava psu vasıtasıyla dışarı atılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oNrr

bunun içine bir de yağ doldur fanları söküp

yağlı projeyi bende gördüm ama bana pek de çekici gelmedi :)
  • Sade olmuş. Kenarları yuvarlatabilirdin. Göze daha hoş görünürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Joey

Sade olmuş. Kenarları yuvarlatabilirdin. Göze daha hoş görünürdü.

plexi çubuklarla yapılan tarzda mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alifuat_a

quote:

Tam üstüne bastın Onlar biraz daha estetik katıyor. Hatta iki malzemeden de yapabilirsin ya da iki renkten. Örneğin alt kısmın iç göstermesini engelleyebilirsin. PSU biraz çirkin duruyor.
  • elıne saglık super olmus,,kasanın ısı derecelerı nedır?
  • quote:

quote:

quote:

Tam üstüne bastın Onlar biraz daha estetik katıyor. Hatta iki malzemeden de yapabilirsin ya da iki renkten. Örneğin alt kısmın iç göstermesini engelleyebilirsin. PSU biraz çirkin duruyor.

bende çok istedim o tarzda yapmayı ancak Kasayı yaptığımda mardindeydim malzeme sıkıntısı vardı bulamıyordum yada pahalı oluyordu. netten aldım evidea oldu şimdi adı, pleksilerin kalitesi rezaletti hevesimi kırdı sonrada netten bi daha sipariş vermedim el işçiliği ile bitirdim sattım. ama aklımda all in one projesi var donanım araştırma aşamasındayım, birde bu işler için zaman çok önemli. akşamları 1 saat bile ayırmak zor oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemsuslu

elıne saglık super olmus,,kasanın ısı derecelerı nedır?

inan hatırlamıyorum ama oyun oynayarak sistemi zorladığımda bile fazla ısınmıyor. bu tarzda yapmayı düşünen arkadaşlara tavsiyem üst kısımda harici fan koymasınlar. üst kısım tamamen kapalı olsun. hava sirkülasyonunu alttan versinler görüntü açısından daha hoş olacağı kanaatindeyim.
  • merak ediyorum anakartı direk plexi üzerinemi monte ettiniz yoksa saç atx kasasından çıkan board tutucuyla beraber topraklamasını yaptınız mı? eğerki yapmadıysanız problem yaratabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lydra

merak ediyorum anakartı direk plexi üzerinemi monte ettiniz yoksa saç atx kasasından çıkan board tutucuyla beraber topraklamasını yaptınız mı? eğerki yapmadıysanız problem yaratabilir.

evet anakart doğrudan vida ile pleksiye monte. sorun olmuyor şöyleki otruduğum evin topraklama sistemi yoktu yani ben ne kadar anakartı psu topraklamayla birleştirisem birleştireyim sonuçta işe yaramayacaktı. zaten hiç sorun da olmadı. sadece montaj yaparken pelksilerin statik yüklü olmamasına dikkat ettim
  • Biraz sade.
  • imkanım olsaydı daha sade yapacaktım. ısı tabancasıyla bükerek az parcalı yapma fikrim vardı
  • quote:

imkanım olsaydı daha sade yapacaktım. ısı tabancasıyla bükerek az parcalı yapma fikrim vardı

İnanmıyorum resimler gitmiş ve ben göremedim şuan meraktan çıldırıyorum burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatminatör14

quote:

imkanım olsaydı daha sade yapacaktım. ısı tabancasıyla bükerek az parcalı yapma fikrim vardı

İnanmıyorum resimler gitmiş ve ben göremedim şuan meraktan çıldırıyorum burda

yeniledim resimleri. pleksi kullanacaksan şeklini tamamen tasarladıktan sonra tüm kesimleri cnc de yaptır. daha temiz sonuç elde edersin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.