Şimdi Ara

Plexi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba size bi sorum olucak bilgim olmadığından yardımınıza ihtiyacım var
    kasamın yan kapağını istediğim figürlerde kestirdm ve plexi ile daha güzel bir görünüme kavuşturmak istiyorum ancak plexiyi kasamın kapağına ne kullanarak yapıştırıcam. açıkcası plexi almadım kendim laptopların lcd panellerini parçalayınca zaten içindn plexi çkıyor. 2 adet war elimde ancak bunu kasamın sac kapağına nasıl yapıştırıcam ne kullanmam gerek?

• Vida kullanman gerek ama zor iş uğraşmam diyosan benim gibi çift taraflı bant kullanabilirisn.
  • vida pek olumlu olmaz silikon düşünüyorum ama pek sağlıklık olmaz heralde plexiyide eritirmi ki ?
  • kalınlıgına göre degisir kalınsa sıcak silikon iciyse cift taraflı bant sen yeni üyemisin forumda bu bölümde aynı isimde baska bir üymei vardı?
  • Madwolf 1500 aktivatörlü endüstriyel tip yapıştırıcı... Büyük nalburlarda bulabilirsin. Değil pleksiyi sülalesini yapıştırır...

hatta bkz.http://forum.donanimhaber.com/m_39756769/tm.htm
  • çok saolun ancak dün akşam çift taraflı bant ile yapıştırdım süper oldu bu arada plexi inceydi laptop lcd panellerinin içinden çıktı.
    sanıyorum eskiyim 1senelik falan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4K4B3Y

çok saolun ancak dün akşam çift taraflı bant ile yapıştırdım süper oldu bu arada plexi inceydi laptop lcd panellerinin içinden çıktı.

güzel bir modun üstünde nick yazıyordu güzel modun üstünde yazanı nick i unutmam hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

quote:

çok saolun ancak dün akşam çift taraflı bant ile yapıştırdım süper oldu bu arada plexi inceydi laptop lcd panellerinin içinden çıktı.

güzel bir modun üstünde nick yazıyordu güzel modun üstünde yazanı nick i unutmam hayırlı olsun

çok teşekkür ederim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

quote:

çok teşekkür ederim :)

ne demek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.