Şimdi Ara

Plexy glass masa kasa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
4
Favori
7.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar amelıyat dolayısı ıle kısa bır ara verdım ama bıtmıs halde karsınıza gelecek dıger masa kasalarda goremedıgınız farklılıklar olacak tabıkıde beklentılerınız bosa cıkmayacak
  • arkadaslar oyma bitti aydınlatma yapar yapmaz paylasılacak
    geri kalan parcalarda geliyor bende heyecanlanmaya basladım artık SABIRSIZLANIYORUMMMM
  • Yeterli aydinlatma olmadigi icin simdilik merak edenler icin

Plexy glass masa kasa Plexy glass masa kasa Plexy glass masa kasa Plexy glass masa kasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takılacak power ve led start anahtarları ve led ısık sıddetı ayarı potu

Plexy glass masa kasa
  • arkadaslar cızım ıslemı de bıttı hayırlısı ıle sımdı yarın gelecek fanların montajında :D
     Plexy glass masa kasa Plexy glass masa kasa

• kEtE- kullanıcısına yanıt
    fıgur resımlerının cızımlerı doruma ekledım
  • quote:

Orijinalden alıntı: t0prak

fıgur resımlerının cızımlerı doruma ekledım

Çizimleri elle mi yaptınız pleksi üzerine?
  • Evet once cd kalemi ile cizip ustunden de ınce dremel ıle cızdım bıraz ugrastırır gıbı oldu ama ılk denemem bu daha ıyısı ve daha guzel resımde olabılır
  • çoook güzel bir çalışma olmuş bende bugün karar verdim pleksiglas ile ilgili kasama bir figür yapıcağım fakat daha başlangıç aşamasındayım
    o yüzden dremel makina olarak ne önerirsiniz ve hangi uçları kullandınız zahmet olmassa biraz bilgi verirmisiniz
    figür yapmada sıkıntı olucağını zannetmiyorum ama ışıklandırmada sorun yaşarım galiba hiç bilgim yok
  • Acayip uğraş gerektiren bir işe benziyor. Helal olsun. Takip.
  • ben ısı dremel marka alarak kokten cozdum uzatma ucu da var
    sekıl konusu soyle ıstedıgın buyukluge gore A4 veya A3 boyutundakı seklı kagıda bas altına koy ve ınce cd markerı ıle cız dremel ıle ustunden 1 veya 2 mm derınlıkte oyarak seklı tamamla seklı cızınce kolonya ıle cd kalemı ıle cızdıgın resmı sıl yan tarafından led aydınlatma yapınca sekıl cam gıbı karsında
    sekıl ne kadar sade ama ılk bakıldıgında anlasılabılmesı lazım bende bu konuda döğme resimlerini yani tattoo olarak aratarak begendıgım resımlerı sectım ayıkladım kesınlesen resmı cızerek hayalımdekı masa yapımına basladım su anda yurt dısından sıparıs ettıgım anahtar dugmelerını beklıyorum bakalım sımdı kırmızı ledlı fanlarımda geldı hadı Allah kolaylık versın bana

bunlarda dıger renk seceneklerım
     Plexy glass masa kasa Plexy glass masa kasa Plexy glass masa kasa Plexy glass masa kasa Plexy glass masa kasa Plexy glass masa kasa Plexy glass masa kasa Plexy glass masa kasa Plexy glass masa kasa Plexy glass masa kasa Plexy glass masa kasa Plexy glass masa kasa

• bunlar benım ılk denemelerım gozunuzu yerı geldıgınde comaktan sakınmayın dalın ısın ıcıne basaracagınızdan emınım belkı pahalı bır hobı ama tamamlayınca sıparıs bıle almayı dusunuyorum acıkcası
    en azından sıvı sogutmada daha mantıklı hem seffaf hem ıslenebılır sanırım plexy olarak ılk masa kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: t0prak

bunlar benım ılk denemelerım gozunuzu yerı geldıgınde comaktan sakınmayın dalın ısın ıcıne basaracagınızdan emınım belkı pahalı bır hobı ama tamamlayınca sıparıs bıle almayı dusunuyorum acıkcası
    en azından sıvı sogutmada daha mantıklı hem seffaf hem ıslenebılır sanırım plexy olarak ılk masa kasa

Sadece ayaklarını beğenmiyorum hüso :)
  • pleksiyi kalın seçmeniz yerinde olmuş.. ben de 1 sene bu tür pleksi kalıptan yaptığım kasayı kullanmıştım.. eğimli idi gerçi benim kasa, bir zamandan sonra pleksi kendini aşağıya doğru salmıştı..özellikle kartların arka panele sabitlendiği bölüm çok zor oturtulmaya başlamıştı.. bunlara dikkat etmeniz lazım.. özellikle anakart arka panel ve kartların kasaya sabitlendiği bölüm en çok dikkat edilmesi yerler.. mümkünse tüm donanımları takıp sabitlemeyi onu baz alarak yapın.

gerçekten hoşuma gitti elinize sağlık. bitirip iyi günlerde kullanırsınız umarım.
  • Beni de bi heves sardı görünce. Gerçekten güzel bir çalışma olacak. :)
  • Çok güzel takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hüseyin hızlan biraz yahu, iyice merak etmeye başladık bitmiş halini.
  • arkdasım kargo hızlanırsa bende hızlanacagım fakat yurt dısı olunca ondan yavasladık malum araya yılbasıda gırınce yavasladık su anda sata 3 kabloları yukarıdakı anahtar ve tuslar kaldı fanlarım elıme gectı

http://www.thewatercoolingshop.co.uk/images/D/79075_0.jpg
    bu fanlar elıme ulastı

rgb ledler de tamam tuslarda gelınce tamamen gırısecegım

hadi hayırlısı
  • Arkadaslar su an cızımde barbarın etrafında flulasma var bunu sılgı ıle cd kalemının artanlarını cızerken oldu bunu yenı farkettım kolonya hıc cızık olusturmadan deforme etmeden kaldırıyor bılgılendırme ıcın yazayım dedım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.