Şimdi Ara

plga775 işlemci soğutucu uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hepinize merhaba öncelikle, elimde plga775 soketli pentium d 935 işlemci bulunmakta.Şimdi bunun stok soğutucusu çok ses çıkardığı için yeni soğutucu bakınıyordum şu soğutucuyu gördüm
    www.hepsiburada.com
    Akasa K32 775/1155/1156/1150/1151 Uyumlu işlemci Soğutucu Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/akasa-k32-775-1155-1156-1150-1151-uyumlu-islemci-sogutucu-ak-cc7117ep01-p-BD101357
    lga775 ile uyumludur diyor ama benim kafamı karıştıran bu soğutucu sizce plga775 ile de uyumlu mudur? Biraz araştırdım ama plga için ayrıyetten soğutucu satılmıyor sadece lga775 var.Cevaplarsanız sevinirim.

• Uydu mu? Yeni fan sessiz mi? Aynı model işlemci var, stok fan. HP 2006 model masaüstü bilgisayar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

Uydu mu? Yeni fan sessiz mi? Aynı model işlemci var, stok fan. HP 2006 model masaüstü bilgisayar.
    775p destekli istedigin sogutucuyu al.70 Tl seviyelerine çıktıgında ikincielde kule tipi çok güzel sogutucular var.

Yada pwm özellikli 4 pinli 25/30 TL sogutuculardan al geç.
  • alembizim kullanıcısına yanıt
    Anakart vidalıydı. Plastik uçlu tutucular geçmedi anakarttan, İngilizce Amazon'da böyle şikayetler okumuştum, hazırdım böyle bir şeye açıkçası... Aldığım ürün fanını söküp elimdeki eski soğutucu heatsink'e taktım. İkisi de yuvarlak fandı sonuçta. Sıkıntı yok şuan için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.