Şimdi Ara

Ployer Momo 11 Quad Core Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Pandawill sitesinde bu ürünü gördüm ancak ayrıntılı bir bilgiye veya teste ulaşamadım. Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim teşekkürler. http://www.pandawill.com/ployer-momo11-quad-core-tablet-pc-97-inch-ips-screen-exynos-4412-android-40-2gb-ram-16gb-bluetooth-hdmi-dual-camera-silver-p70765.html

• kardeş güzelde bence türkiyeden al daha garantili olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliali68

kardeş güzelde bence türkiyeden al daha garantili olur

Valla yurt dışından Cube U30 gt aldım gayet memnunum, yurt dışı olması ile bir sıkıntım yok, sadece ürünü merak ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1024 x 768 çözünürlük bu zamanda alınırmı
  • ployer momo 7 siparişi verdim şimdilik gümrükte.. 4-5 güne elimde olur. incelemesini yaparım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wings35

ployer momo 7 siparişi verdim şimdilik gümrükte.. 4-5 güne elimde olur. incelemesini yaparım...

yaparsan bi pm at bide hangi siteden aldım yardımcı olurmusun bende alıcamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vendetta

quote:

ployer momo 7 siparişi verdim şimdilik gümrükte.. 4-5 güne elimde olur. incelemesini yaparım...

dostum cihazı aliexpress ten aldım.. inceleme olarak forumda bu cihazı satan firmanın incelemesi var ben çok memnunum tavsiye ederim. benim aldığım ployer momo 7 ips...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Vendetta

quote:

dostum cihazı aliexpress ten aldım.. inceleme olarak forumda bu cihazı satan firmanın incelemesi var ben çok memnunum tavsiye ederim. benim aldığım ployer momo 7 ips...

link atarmısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.