Şimdi Ara

PLOYER MOMO7 RK3066 DUAL CORE 7' 1024X600 IPS QUAD CORE MALI EKRAN KARTI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
5
Favori
17.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayın tabletpark ,
    satın aldığım momo7 cihazı teknik servise yollamak için 3-4 gündür size mesaj atıyorum,www.tabletpark.net ve de sanalpazar.com üzerinden ama geriye dönen olmuyor, satın aldığım momo7 'nin power düğmesi 20 cm den kılıfın içinde olmasına rağmen düşme sonucu içeri gömülmüştü , mesajlara bakınız lütfen.İlgilenecek bir teknik servis var mı yok sa ben mi açayım da düzelteyim düğmeyi ? Ne kısmetse kılıfın içinde olmasına ve o tarafa düşmemesine rağmen öbür tarafdaki power düğmesi içeri kaçtı :-( Enteresan...
    Haber bekliyorum, teknik servise yollamak için ..Kargo anlaşmalı şirketiniz var mı ? Kargo ücreti de garanti kapsamına giriyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cucuko

sayın tabletpark ,
    satın aldığım momo7 cihazı teknik servise yollamak için 3-4 gündür size mesaj atıyorum,www.tabletpark.net ve de sanalpazar.com üzerinden ama geriye dönen olmuyor, satın aldığım momo7 'nin power düğmesi 20 cm den kılıfın içinde olmasına rağmen düşme sonucu içeri gömülmüştü , mesajlara bakınız lütfen.İlgilenecek bir teknik servis var mı yok sa ben mi açayım da düzelteyim düğmeyi ? Ne kısmetse kılıfın içinde olmasına ve o tarafa düşmemesine rağmen öbür tarafdaki power düğmesi içeri kaçtı :-( Enteresan...
    Haber bekliyorum, teknik servise yollamak için ..Kargo anlaşmalı şirketiniz var mı ? Kargo ücreti de garanti kapsamına giriyor mu ?

Hocam yukardahttp://destek.tabletpark.net üzerinden talep açarsanız sorununuzla ilgilenilir ben değişim istedim kargo dahil toplam 3 gün içerisinde yeni cihaz geldi. Ayrıca kargo ücretide ödemedim.

• quote:

sayın tabletpark ,

Destek sisteminden mesajınız yanıtlanmış durumda. Genelde iletişim kısmından yada sanalpazar gittigidiyor üzerinden mesaj yazıldığı için geri dönüş yapılmayabiliyor, yada cevap yazılsa bile takibi yapılmıyor/yapılamıyor. Ancak destek sistemi üzerinden taleplerin durumlarını takip edebiliyoruz. Zaten talep açmadan servise cihaz kabulüde yapılmıyor, çünkü tüm takip işlemi açtığınız talep numarası üzerinden yürütülmekte.

• Orjinal romları bekliyorum dokunmatikte uyku problemi çok sıkıcı uzun süre dokunmayınca ilk dokunmayı algılamıyor costum rom sıkıntılı baya kendi romu gayet iyi yüklenizi tavsiye etmem.
  • cihazı bir süredir kullanan arkadaşlar, sarjda uzun sürede sarj olma sorunu devam ediyor mu? yoksa 5-6 sarjdan sonra duzeldi mi? benim ilk sarjda yaklasik 14 saatte %100 ü gördü. ve duvar sarjini taktigimda usb den sarj oluyormuş gibi gozukuyor.

• Tabletin sarjını hep kapalı olarak yapıyorum ama tableti sarjdan cıkardıktan hemen sonra 1-2 kez basınca acılmıyor az bekledikten sonra basınca acılıyor bu normalmidir ?
    Ayrıca bazen ekranı kilitledikten sonra ust tuşa basıyorum bu durumda ekran ısıkları kısık olarak acılıyor.
  • Aspalth 7 de sennssor hic caalismiyr fakaat diger oyunlarda bu soorun yok templee runda felan calissiyor ama bu oyunda hic bi sekilde calismiyor nasil cozerim ayarlaardan a konsol secenegini seciyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

Orijinalden alıntı: MaTRiX

quote:

Orijinalden alıntı: tabletpark

quote:

Orijinalden alıntı: furbur

Bu tableti nasıl rootlamak lazım bilenler. yada yapanlar paylaşabilir misiniz

root lu romlar mevcut forumlardan bulabilirsiniz fakat orjinal şekilde kullanmanızı tavsiye ederim.

Sizden almış olduğum momo7'nin şarj girişi yerinden çıktı. Cihazı nereye nasıl gönderebilirim? Garanti kapsamında cihaz değişimi yapılıyor mu?

not: gg'den 23/01/2013'de alındı cihaz...

Aynı sorun başıma geldi bugün.Sizin sorununuz çözüldü mü?

Malesef benim de başıma aynı sorun geldi , şarj yuvası yerinden çıktı ...
    Sorununuz nasıl çözüldü , süreç hakkında bilgi verebilirmisiniz rica etsem ...

• quote:

Orijinalden alıntı: -STAIND-

quote:

quote:

quote:

quote:

root lu romlar mevcut forumlardan bulabilirsiniz fakat orjinal şekilde kullanmanızı tavsiye ederim.

Sizden almış olduğum momo7'nin şarj girişi yerinden çıktı. Cihazı nereye nasıl gönderebilirim? Garanti kapsamında cihaz değişimi yapılıyor mu?

Valla ben cihazı kargoya verdim servise gitmesi için fakat servis kargodan teslim almamış kutuyu.1 haftadır kullanamıyorum cihazı.Nasıl bir çözüm bulunacağını merak ediyorum.Cuma ya da cumartesi ofislerine gitmeyi düşünüyorum, kafamda ciddi soru işaretleri oluştu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• alabilirim gibi görünüyor ancak ekran boyutu 7" olması beni tedirgin etti biraz küçük değilmi 7" :S
  • Tesekkur ederim 58_transporter_58 ...
    Devaminda gelismelerden de haberdar ederseniz sevinirim, ben de ayni sekilde cozum surecini burda paylasicam ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -STAIND-

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla ben cihazı kargoya verdim servise gitmesi için fakat servis kargodan teslim almamış kutuyu.1 haftadır kullanamıyorum cihazı.Nasıl bir çözüm bulunacağını merak ediyorum.Cuma ya da cumartesi ofislerine gitmeyi düşünüyorum, kafamda ciddi soru işaretleri oluştu.

Neden alınmadığına dair cevap verildimi bana gelen bir mailde üzerine takip numarası yazılmayan ürünler kargodan alınmaz birde parokart alıcı ödemeli olarak yollamamı söylemişlerdi aksi halde kargodan teslim alınmayacagı soylenmişti böyle bir durum mu var sizde ?

• Muhtemelen uygun gönderi yapılmamıştır diye düşünüyorum. Belki ne olacak alsanız denilebilir fakat takip numarası olmayınca işler o kadar karışıyorki sonra cihazınızın geri dönmeme ihtimali bile var.
  • quote:

Muhtemelen uygun gönderi yapılmamıştır diye düşünüyorum. Belki ne olacak alsanız denilebilir fakat takip numarası olmayınca işler o kadar karışıyorki sonra cihazınızın geri dönmeme ihtimali bile var.

Slm,
    benim cihaz dün size ulaşmış saat 10:52 itibari ile takip nosu : B1N-RYN-DA78
    Akıbeti ne zaman belli olur ya da bana haber verilecek mi değişim için ? tşk ettim
  • quote:

quote:

Muhtemelen uygun gönderi yapılmamıştır diye düşünüyorum. Belki ne olacak alsanız denilebilir fakat takip numarası olmayınca işler o kadar karışıyorki sonra cihazınızın geri dönmeme ihtimali bile var.

Slm,
    Akıbeti ne zaman belli olur ya da bana haber verilecek mi değişim için ? tşk ettim

Yanıltmak istemem fakat en erken cumartesi veya hafta başında size gönderimi yapılır diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Slm,

Yanıltmak istemem fakat en erken cumartesi veya hafta başında size gönderimi yapılır diye düşünüyorum.

C.tesi olursa zaten kalır P.tesi ne :-( Neyse ne yapalım sağlık olsun

• Cihazı alalı 1 hafta oluyor.
    Hızı gerçekten çok iyi donma vs yapmadı hiç.
    Ancak bir fotoğrafı duvar kağıdı yapmak istediğimde kırpılmadan yapılmıyor sinir oldum.
    İnstagramı APK ile yükledim dediğiniz gibi. Bunun dışında google playden indiremediğiniz uygulamaları da apk ile indirebiliyorsunuz örneğin sims.

Cihazla gelen kılıf cihaz için fazla büyük. Sağa sola oynuyor tablet. Onun dışında henüz bir problemle karşılaşmadım.
  • Romları bekliyoruz bu hafta yükleneceği söylenmişti hafta sonu oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk5885

Romları bekliyoruz bu hafta yükleneceği söylenmişti hafta sonu oldu.

Hazır ve oldukça büyük boyutlu bir dosya.

http://destek.tabletpark.net/knowledgebase.php?article=2
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.