Şimdi Ara

PLOYER MOMO7 RK3066 DUAL CORE 7' 1024X600 IPS QUAD CORE MALI EKRAN KARTI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
5
Favori
17.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shaftgokhan

aldık bi kere geç oldu ama sağlık olsun.
    demekki casper almalıymışım.arkadaşlarım gibi.hem 50 lira ucuz,hemde servis harika.
    üstelik heryerde servisi var.
    ve en ufak bi sorunda anında değişiyorlar.2 saatte şarj oluyo ve en az 2 hd film izletiyo.
    niye böyle bi saçmalık yaptıysam....:)

http://shiftdelete.net/casper-nirvana-tablet-video-inceleme-40861.html

Burada incelemesi var

• Bu modeli çinden 215 tlye sipariş verdim.Elime ulaşmadı ama açıkçası daha gelmeden soğudum.Yorumlardan anladığım kadarıyla şarj olayı çok can sıkıcı.
    1-2 Güne kadar elime ulaşacak aleti bilen ve almayı düşünen varsa paketini hiç açmadan aldığım fiyata kendisine verebilirim.
    Geekbying.com sitesinden aldım.
    http://www.geekbuying.com/item/7-inch-Ployer-MOMO7-Android-4-1-Tablet-PC-Dual-Core-RK3066-IPS-Screen-1G-RAM-16G-ROM-312391.html
  • Ben de 265 tl ye aldım, daha 2-3 haftalık, benim hikayem yazıyor bu forumda , çantadan 20 cm den kayma sonucu ,içe gömülen power switch düğmesi için teknik servis 40 tl istedi , onu da düşüyorum ve düz 200 tl ye ben de satıyorum, alan kişi garanti dahilinde SEVGİLİ ALKIŞ VS VS ... ltd. şti e yollayıp düğmeyi değiştirtebilir...
  • 0
    quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Orijinalden alıntı: aeren06

quote:

Diğer satış başlığına yazmış olduğum izlenimlerimi buraya da ekliyorum, belki faydası olur...

Peki bu ürünün şarj olma ve kullanım süreleri ne kadar?

Cihazı henüz dün aldığım için net bir bilgi veremem bununla ilgili. Tek söyleyebileceğim, USB'den şarj etmeyin, 2 saat sonra %7'lik bir şarj artışı oldu. Prizden şarj edince 2 saatte tam doldu. Dünkü şarjın üzerinden 24 saat geçti, halen %58 şarj var, ama fazla kullanmadığımı da belirteyim. 7-8 oyun ve uygulama indirdim, yarım saat oyun oynadım, 1 saat kitap okudum, 1 saat kadar da diğer özellikleri karıştırdım. Halen %58 şarj var. Cihazı hiç kapatmadım. Bu bilgiler yeter mi bilmiyorum, çünkü benim de ilk tabletim.

Hocam şarj konusunda aynı durum (2 saatte dolum) devam ediyor mu?
    Geçen zaman içinde aletten memnunmusunuz?

Çinden aldığım alet bu sabah elime ulaştı.İlk izlenim olarak fena görünmüyor ama şarj konusunda çok fazla şikayet yazılmış ayrıca birçok kullanıcıda şarj soketinin yerinden çıktığını belirtmiş.Açıkçası kullanıp kullanmada kararsızım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historical2012 -- 20 Şubat 2013; 11:17:52 >

• hocam ben 1 aydır kullanıyorum,

prizden %100 şarj olması en az 8 saat sürüyor.
    sonra wireless kapalı olur, ekran ışığı yarım açık olursa film izlerken 3-4 saat gidiyor.

benimkinde şarj giriş yerinde sıkıntı var.
    yerinden çıkmadı ama takınca direk şarj olmuyor, giriş yerinde bi temessızlık var kabloyu yukarı doğru açı yapacak şekilde bi yere dayayıp bıraktığımda şarj oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akanthus

0
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aeren06

quote:

Diğer satış başlığına yazmış olduğum izlenimlerimi buraya da ekliyorum, belki faydası olur...

Peki bu ürünün şarj olma ve kullanım süreleri ne kadar?

Cihazı henüz dün aldığım için net bir bilgi veremem bununla ilgili. Tek söyleyebileceğim, USB'den şarj etmeyin, 2 saat sonra %7'lik bir şarj artışı oldu. Prizden şarj edince 2 saatte tam doldu. Dünkü şarjın üzerinden 24 saat geçti, halen %58 şarj var, ama fazla kullanmadığımı da belirteyim. 7-8 oyun ve uygulama indirdim, yarım saat oyun oynadım, 1 saat kitap okudum, 1 saat kadar da diğer özellikleri karıştırdım. Halen %58 şarj var. Cihazı hiç kapatmadım. Bu bilgiler yeter mi bilmiyorum, çünkü benim de ilk tabletim.

Hocam şarj konusunda aynı durum (2 saatte dolum) devam ediyor mu?
    Geçen zaman içinde aletten memnunmusunuz?

Çinden aldığım alet bu sabah elime ulaştı.İlk izlenim olarak fena görünmüyor ama şarj konusunda çok fazla şikayet yazılmış ayrıca birçok kullanıcıda şarj soketinin yerinden çıktığını belirtmiş.Açıkçası kullanıp kullanmada kararsızım.

Açıkçası geçen süre içerisinde fazla kullanma imkanım olmadı. Bir daha da süre tutmadım şarj ederken. Ama 4 saat civarı sürüyordur tahmini olarak. 2,5 haftadır ilk defa dün kullandım, bu süre içerisinde alet kapalı ve şarjı doluydu. Kapalı iken şarjdan hiç yememiş, en azından %5-10 bir eksilme bekliyordum. Şarj soketiyle ilgili bir sorun da çok şükür yok, en azından şimdilik. Onun dışında memnunum. Dokunmatiği, film gösterimi, interneti beni tatmin ediyor. Zaten genelde e-kitap okuma amaçlı aldığım için fazla da bir beklentim yoktu açıkçası. Bu fiyata bu alet bence f/p açısından çok iyi.

• Şarj soketinde şuan için hiç bir problem yok. Şarj süresi 4-5 saat civarı benimde dokunmatik oyun performansı internette dolasım oldukca guzel f/p olarak çok iyi bir cihaz.
  • arkadaşlar üründeki tek bilinen sıkıntı şu an için şarj soketi, pille ilgili sıkıntılar döngüler sonrası aşılıyor sanırım pille ilgili sıkıntısı olan yok hemen herkes 4 saat civarı kullanıyor sanırım. soketle ilgili sıkıntı yaşayan arkadaşlara ücretsiz olarak onarım yapıyoruz ve şu an yeni satın alan arkadaşlar zaten sorun yaşamayacak şekilde gönderiliyor cihazlar. ayrıca şunuda belirteyim 200 küsür adet satışı oldu cihazın 10 adet soket sorunu geldi bize yani soket sorunuda çok büyük bir kronik sorun olarak görünmüyor fakat yinede bilinen tek sorun şu an bu. mevcut soketi ile sorun yaşayan varsa destek.tabletpark.net ten talep açıp onarım yaptırabilirler. Yalnız bu hafta kargo şubesinde sıkıntımız var sistem üzerindeki kaydımız bir türlü güncellenemediğinden ödemeli paket alamıyoruz cumaya kadar sorun halledilir diye düşünüyorum.

ayrıca 1 aya kadar yeni ürünlerimiz satışta olacak :

quote:

Yeni ürünlerimiz mart ayı içinde stoklarda olacak.
    9.7" Retina Ekran, 4 Çekirdek Cpu ve 8 Çekirdek GPU, 2gb ram
    10.1" 4 çekirdekli model , 2gb ram
    7" 4 çekirdekli modeller , 2gb ram
    Şubat sonu gibi ön siparişe açacağız. Özellikle 9.7" Retina Ekran, 4 Çekirdek Cpu ve 8 Çekirdek GPU, 2gb ram li modeli ön siparişte 550 tl gibi bir rakamla sunacağız.

markalar bellimi birde 10.1" ile 9.7" arasında sadece ekran ve fiyat farkımı olacak ?

sadece ekran ve fiyat olarak değil aslında uygun fiyatlı ve performans ürünleri olarak ayırmayı düşünüyoruz.

Büyük ekran isteyipte performansı önemsemeyen kullanıcılar için uygun fiyatları ve yüksek performans isteyenler için retina ekran 2gb ram quad core gibi seçenekler sunacağız.

7" lerded yine aynı şekilde hem quad core hemde çocuklar için vakit geçirebilecekleri uygun fiyatlı 2 model düşünüyoruz.

Şubat sonu tam olarak belli olur diye düşünüyorum. Fakat şuna emin olun fiyat konusunda rakipsiz olacak ürünler özellikle ön siparişler çok avantajlı olacak.

• tablet ince,ekranı iyi,hız olarak çok iyi ama en önemlisi şarj tam bir rezalet.7 saatte tam dolu hale geliyor 3 saatte boşalıyor.İlerde şarj soketinin sorun çıkarıp çıkarmayacağı da belli değil,birçok kişi şarj soketinin sorun çıkardığını dillendirmiş.
    24 saatlik kullanımdan sonra diyebilirimki uzak durun.
  • quote:

tablet ince,ekranı iyi,hız olarak çok iyi ama en önemlisi şarj tam bir rezalet.7 saatte tam dolu hale geliyor 3 saatte boşalıyor.İlerde şarj soketinin sorun çıkarıp çıkarmayacağı da belli değil,birçok kişi şarj soketinin sorun çıkardığını dillendirmiş.

5-6 defa şarj deşarjdan sonra normale dönecektir. Usb soketleri her halukarda garanti dahilinde onarıyoruz o konudada sıkınıtınız olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabletpark

quote:

tablet ince,ekranı iyi,hız olarak çok iyi ama en önemlisi şarj tam bir rezalet.7 saatte tam dolu hale geliyor 3 saatte boşalıyor.İlerde şarj soketinin sorun çıkarıp çıkarmayacağı da belli değil,birçok kişi şarj soketinin sorun çıkardığını dillendirmiş.

5-6 defa şarj deşarjdan sonra normale dönecektir. Usb soketleri her halukarda garanti dahilinde onarıyoruz o konudada sıkınıtınız olmasın.

Umarım 5-6 şarj dejarjdan sonra normale döner ama emin değilim açıkçası.
    Tableti sizden almadım bir çin sitesinden satın aldım ama keşke sizden alsaymışım,çokta farklı bir fiyata almamışım çünkü.
    Servisiniz sadece sattığınız ürünlere mi bakıyor? ücret karşılığında genel servis hizmeti veriyormusunuz?

• quote:

quote:

quote:

Umarım 5-6 şarj dejarjdan sonra normale döner ama emin değilim açıkçası.
    Tableti sizden almadım bir çin sitesinden satın aldım ama keşke sizden alsaymışım,çokta farklı bir fiyata almamışım çünkü.
    Servisiniz sadece sattığınız ürünlere mi bakıyor? ücret karşılığında genel servis hizmeti veriyormusunuz?

Şu an için sadece garanti dahilindeki ürünlere hizmet veriliyor fakat yakın zamanda ployer marka ürünlere hizmet vermeyi düşünüyoruz.

bu arada problem yaşarsanız yurtdışıda olsa garanti dahilinde onarım yaptırırsınız fakat gitmesi gelmesi 1-2 ay sürer ve yaklaşık 40-50 tl lik kargo ücreti olacaktır tabi birde satıcının insafına kalmışsınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabletpark -- 21 Şubat 2013; 16:47:07 >

• şarj soketi problemi ile tabletpark a gönderdiğim tabletim 1haftadir ıstanbul avr. kargo toplanma merkezinde dinleniyor.tabletpark a sistemdeki arıza nedeniyle ulastiramamislar....ptt kargomuz bu kadar çalışıyor işte..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut070

şarj soketi problemi ile tabletpark a gönderdiğim tabletim 1haftadir ıstanbul avr. kargo toplanma merkezinde dinleniyor.tabletpark a sistemdeki arıza nedeniyle ulastiramamislar....ptt kargomuz bu kadar çalışıyor işte..

Ptt ile ısrar üzerine 1 gönderi yapmak zorunda kaldık 1 haftada ancak ulaştırdılar malesef.

Bazen şaşırttıklarıda oluyor, örneğin istanbuldan saat 18 de teslim edilen paketin antalyaya ertesi gün saat 9:30 da sahibine teslim edilmesi gibi :)
  • quote:

arkadaşlar üründeki tek bilinen sıkıntı şu an için şarj soketi, pille ilgili sıkıntılar döngüler sonrası aşılıyor sanırım pille ilgili sıkıntısı olan yok hemen herkes 4 saat civarı kullanıyor sanırım. soketle ilgili sıkıntı yaşayan arkadaşlara ücretsiz olarak onarım yapıyoruz ve şu an yeni satın alan arkadaşlar zaten sorun yaşamayacak şekilde gönderiliyor cihazlar. ayrıca şunuda belirteyim 200 küsür adet satışı oldu cihazın 10 adet soket sorunu geldi bize yani soket sorunuda çok büyük bir kronik sorun olarak görünmüyor fakat yinede bilinen tek sorun şu an bu. mevcut soketi ile sorun yaşayan varsa destek.tabletpark.net ten talep açıp onarım yaptırabilirler. Yalnız bu hafta kargo şubesinde sıkıntımız var sistem üzerindeki kaydımız bir türlü güncellenemediğinden ödemeli paket alamıyoruz cumaya kadar sorun halledilir diye düşünüyorum.

quote:

Şubat sonu gibi ön siparişe açacağız. Özellikle 9.7" Retina Ekran, 4 Çekirdek Cpu ve 8 Çekirdek GPU, 2gb ram li modeli ön siparişte 550 tl gibi bir rakamla sunacağız.

markalar bellimi birde 10.1" ile 9.7" arasında sadece ekran ve fiyat farkımı olacak ?

sadece ekran ve fiyat olarak değil aslında uygun fiyatlı ve performans ürünleri olarak ayırmayı düşünüyoruz.

Büyük ekran isteyipte performansı önemsemeyen kullanıcılar için uygun fiyatları ve yüksek performans isteyenler için retina ekran 2gb ram quad core gibi seçenekler sunacağız.

7" lerded yine aynı şekilde hem quad core hemde çocuklar için vakit geçirebilecekleri uygun fiyatlı 2 model düşünüyoruz.

Şubat sonu tam olarak belli olur diye düşünüyorum. Fakat şuna emin olun fiyat konusunda rakipsiz olacak ürünler özellikle ön siparişler çok avantajlı olacak.

Şarj soketi için onarıma gelen cihazların usb girişlerini bir daha sıkıntı yaşanmayacak şekilde mi onarıyorsunuz yoksa eskisi gibi elimizde kalma ihtimali var mı? Bir de geçen cuma servise aldığınız cihazımdan hala ses yok.Kargoya verince takip numarasını mail atıyor musunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

arkadaşlar üründeki tek bilinen sıkıntı şu an için şarj soketi, pille ilgili sıkıntılar döngüler sonrası aşılıyor sanırım pille ilgili sıkıntısı olan yok hemen herkes 4 saat civarı kullanıyor sanırım. soketle ilgili sıkıntı yaşayan arkadaşlara ücretsiz olarak onarım yapıyoruz ve şu an yeni satın alan arkadaşlar zaten sorun yaşamayacak şekilde gönderiliyor cihazlar. ayrıca şunuda belirteyim 200 küsür adet satışı oldu cihazın 10 adet soket sorunu geldi bize yani soket sorunuda çok büyük bir kronik sorun olarak görünmüyor fakat yinede bilinen tek sorun şu an bu. mevcut soketi ile sorun yaşayan varsa destek.tabletpark.net ten talep açıp onarım yaptırabilirler. Yalnız bu hafta kargo şubesinde sıkıntımız var sistem üzerindeki kaydımız bir türlü güncellenemediğinden ödemeli paket alamıyoruz cumaya kadar sorun halledilir diye düşünüyorum.

quote:

Şarj soketi için onarıma gelen cihazların usb girişlerini bir daha sıkıntı yaşanmayacak şekilde mi onarıyorsunuz yoksa eskisi gibi elimizde kalma ihtimali var mı? Bir de geçen cuma servise aldığınız cihazımdan hala ses yok.Kargoya verince takip numarasını mail atıyor musunuz?

Takip numarasını pm den gönderirseniz bir sorarım, kargo takip noları sisteme girilmiyor diye biliyorum sadece size gönderildiğine dair bilgi veriliyor. soketler şu an oldukça sağlam kopmayacak şekilde yapılıyor .

• quote:

Takip numarasını pm den gönderirseniz bir sorarım, kargo takip noları sisteme girilmiyor diye biliyorum sadece size gönderildiğine dair bilgi veriliyor. soketler şu an oldukça sağlam kopmayacak şekilde yapılıyor .

pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

pm attım

pm cevaplandı cihazınız gönderime hazırmış.
  • sevgili tabletpark,
    momo7 cihaz 12 saaten fazla şarjda kalmasına rağmen %1 şarj dahi olmamış.Cihazı şarja takınca ekranda momo7 (mavi) yazısı yanıp sönüyor , bütün gece boşuna mı şarjda kaldı ? Bu cihazın bu türde şarj sorunu 6. defa şarjdan sonra ortaya çıktı.Cihazı 12 saat şarjda bırakmaktan kullanacak zaman kalmıyor.Bu cihazı teknik servise göndereceğim ama yine bana sıkıntı çıkarmayın artık ! Hani ortalığı germiyelim diyorum ama ne kadar sıkıntılı bir cihaz getirmişsiniz Çin ' den ... Kendi içindeki demo videosunu bile takılmadan göstermiyor cihaz, elton John videosu da sadece ses var ... Diğer yarış video demosu da takılıyor... Cihazı göndereceğim bu sefer yine hiç bir şey yapmadan yollamayın, tamiri yok ise iade alın.İade almayacaksanız da çalışan bir tane verin, onu da " 12 saat şarj döngüsü " yaparım 5 defa ...eh işte yaklaşık bir ay kargo-şarj-teknik servis vs derken geçti...

• cucuko bir kezde bende böyle bir sorun olmuştu daha sonra hiç problem çıkmadı 5-6 defa full boşaltım full doldurum 12 saat beklettim şuanda 4-5 saat değişiyor kullanıma göre şarjımda root programı vardı onunla rootladım benim bu cihazdaki tek sıkıntım bir süre dokunmayınca ilk dokunmayı algılamıyor sadece bu alıştım şimdilik sıkıntı yok inşallahda çıkarmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk5885 -- 26 Şubat 2013; 3:40:12 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.