Şimdi Ara

PLOYER MOMO7 RK3066 DUAL CORE 7' 1024X600 IPS QUAD CORE MALI EKRAN KARTI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
5
Favori
17.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kill_billal

arkadaşlar cihazı geçen hafta şarj soketi problemi nedeniyle servisi yolladım.

7 günde servisten tekrar bana geldi.
    şu anda bir problem yok. normal çalışıyor.
    almayı düşünen arkadaşlara bilgi vermek için yazıyorum.

sonuçta aldığımız cihaz çin malı ve muadillerine göre oldukça uygun fiyatlı.
    alırkende bazı riskleri göze alıyoruz.
    en azından bu firmadan aldığınızda karşınızda bi muhattap var ve benim problemimi hızlı bi şekilde çözdüler.

amin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: afromania78

Hocam ben root işlemini yaptım
    cihazım rootlu gözüküyor ancak bu seferde gameloft oyunlarının bazıları yüklenmiyor
    bide cihaz rootlu olmasına rağmen bu çince programları silemedim

Ayni sorun bendede var gameloftun hic bir oyununu oynayamiyirum freeware leri bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabletpark

cihazın tanımını değiştirmek gerekiyor sanırım.

bunu biraz açıklasanız.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkansutcu

quote:

Orijinalden alıntı: tabletpark

cihazın tanımını değiştirmek gerekiyor sanırım.

bunu biraz açıklasanız.

Bu konuda daha usta arkadaşlar vardır, hiç denemdim fakat rk3066 lı bir çok cihazda bu problem olduğunu okuduğumdan aklımda kalmış. .Belki forumda dahi çözümü olabilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • tabletpark,oğlum momo 7 nin ekranını çatlattı...canı sağolsun dedim....dedimde bize maliyeti ne olur acaba?yeni ürünlerinize mi bakalım yoksa mantıklı ve indirimli bir fiyat verebilirmisiniz?servise yazmak istemedim şu anda,çünkü burada en azından sizinle bir muhabbetimiz var olduğuna inanıyorum...teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut070

tabletpark,oğlum momo 7 nin ekranını çatlattı...canı sağolsun dedim....dedimde bize maliyeti ne olur acaba?yeni ürünlerinize mi bakalım yoksa mantıklı ve indirimli bir fiyat verebilirmisiniz?servise yazmak istemedim şu anda,çünkü burada en azından sizinle bir muhabbetimiz var olduğuna inanıyorum...teşekkürler...

ekranı çatlattı derken sadece dokunmatik panelse fiyatı 85 TL, aynı anda lcd de çatlak ise 85 tl fiyatıda onun var. Genelde sadece panel çatlar lcd ye bir şey olmaz, cihazı açtığınızda temiz bir görüntü geliyorsa lcd de problem yoktur. Servis ücreti 35 tl fakat 150 tl üstüne servis ücreti alınmıyor o konudada yine yardımcı olurum.
  • quote:

tabletpark,oğlum momo 7 nin ekranını çatlattı...canı sağolsun dedim....dedimde bize maliyeti ne olur acaba?yeni ürünlerinize mi bakalım yoksa mantıklı ve indirimli bir fiyat verebilirmisiniz?servise yazmak istemedim şu anda,çünkü burada en azından sizinle bir muhabbetimiz var olduğuna inanıyorum...teşekkürler...

geçmiş olsun.
    oğlunuz kaç yaşında?

ekran olayından önce tabletten memnun muydu?
    oyunlarda, programlarda sorun yaşadınız mı?

ben de yeğenime almak istiyorum da 6 yaşında,
    onun için sorayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 22 Mart 2013; 13:32:51 >
  • Arkadasim ilk gelen tabletin dokunmatik arizasindan dolayi degistirdiler,2.gelen tabletin sarj soketi cikti,problemsiz hallettiler...tam petformansi almaya basladim derken 4 yasindaki terminator ablasindan kacirirken dusurdu,dokynmatik ekran catladi...tabletpark arkadasimizin ilgisiyle uygun bir fiyatta anlastik ve pazartesi gondericem...problem oldugundan Yakin ilgi var,sorunu halletmeye calisiyorlar...ufakliktan firsat buldugumda Ben birakmak istemiyordum,gayet eglenceli..Cocuk icin ideal boyut ve ideal fiyat...sarj dolum suresi uzun gibi gozuksede Benim icin problem degil,doldugunda 4 saat gidiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

geçmiş olsun.
    oğlunuz kaç yaşında?

onun için sorayım dedim.

Benim cihaz kendi kendine kapanıyor. Gönderdim servisteki arkadaş çok dikkatli maşallah (!) herhangi bir sorun bulamadıklarını söylemişler. Geldi yine aynı. Cihazı kullanıyorum örneğin mutfağa gidip geliyorum ki kapanmış. Üstelik servisten sonra arka kamera da çalışmıyor. Bir de dün yarım saatte tükendi pil kafayı yedim. Yine göndereceğim eğer değişim olmazsa para iadesi isteyeceğim. Durumu buradan paylaşırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @Conqueror26 ,

cevabınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

quote:

quote:

geçmiş olsun.
    oğlunuz kaç yaşında?

onun için sorayım dedim.

Benim cihaz kendi kendine kapanıyor. Gönderdim servisteki arkadaş çok dikkatli maşallah (!) herhangi bir sorun bulamadıklarını söylemişler. Geldi yine aynı. Cihazı kullanıyorum örneğin mutfağa gidip geliyorum ki kapanmış. Üstelik servisten sonra arka kamera da çalışmıyor. Bir de dün yarım saatte tükendi pil kafayı yedim. Yine göndereceğim eğer değişim olmazsa para iadesi isteyeceğim. Durumu buradan paylaşırım.

Tekrar gonderim,ayni ariza tekrarlandiginda degistirmeleri gerekir zaten...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

quote:

quote:

geçmiş olsun.
    oğlunuz kaç yaşında?

onun için sorayım dedim.

Tekrar gonderim,ayni ariza tekrarlandiginda degistirmeleri gerekir zaten...

Alıntıları Göster
    Değişim istemen en hayırlısı olmuş sonuçta parayı sokakta bulmuyor kimse benim tablette şuan sıkıntı yok usb hub çalışmıyor sadece ama şuan klavyeli kılıf ile kullanabiliyorum.

• sipariş verdim, en kısa zamanda deneyimlerimi paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackeR

sipariş verdim, en kısa zamanda deneyimlerimi paylaşacağım.

beklerim hangi siteden aldın
  • sanırım nt mağazalarında satılan codegen ultimix77 adlı ürün bununla kardeş; özellikleri falan aynı gibi.
  • merhaba arkadaşlar zte mf190 model modemimi desteklemiyor. ne önerirsiniz?
  • takılma ve donmalar yaşıyorum cıhazı kurcalarken. ilk antivirüs yükledim ,virüs yok fakat bu böyle, neden bilmiyorum. fab ayarlarına geri yükledim. oyun perf.te sıkıntı yok nfsmw oynuyorum çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vendetta

quote:

Orijinalden alıntı: BlackeR

sipariş verdim, en kısa zamanda deneyimlerimi paylaşacağım.

beklerim hangi siteden aldın

sanalpazar
  • Tabletpark teşekkürler...dokunmatik ekrani itinalı bir şekilde degistirmisler...çocuklar eğlenceye devam ediyor...

• Bir benim tabletimin şarj soketi çıkmıyor diyordum kaç zamandır ama birkaç hafta önce şarj soketi yerinden çıktı.
    Ancak içinde çok önemli dosyalarım var, işle ilgili excel dosyalarım. Bu dosyaları zaten bilgisayar dışında bir yere kopyalamak yasaktı ama ben kopyaladım. Bu sebeple o dosyaları geri almam gerekiyor ancak şarj bittiği için tablet açılmıyor. Şarj soketi olmadığı için bilgisayara bağlayamıyorum.
    Televizyonun HDMI kablosu var, tablete bağladım ancak tablet şarj falan olmuyor. Ne yapacağım bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.