Şimdi Ara

PLOYER MOMO7 RK3066 DUAL CORE 7' 1024X600 IPS QUAD CORE MALI EKRAN KARTI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
5
Favori
17.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umut070

Tabletpark teşekkürler...dokunmatik ekrani itinalı bir şekilde degistirmisler...çocuklar eğlenceye devam ediyor...

işin biraz zor sanırım..benimkide şarj soketi sorunu ile gittiğinde arka kapak hariç komple değiştirilmişti...yani sifirlaniyor...ama durumu teknik servise izah edersen en azından bilgilerini kurtarip size gönderebilirler..belkide hafıza kartı kullanıyorlar tabletin icinde (baska bir tablette görmüştüm)...bu arada önemli bilgilerin saklanabilecegi uygun bir cihaz değil,her an herşey olabilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G1991

Bir benim tabletimin şarj soketi çıkmıyor diyordum kaç zamandır ama birkaç hafta önce şarj soketi yerinden çıktı.
    Ancak içinde çok önemli dosyalarım var, işle ilgili excel dosyalarım. Bu dosyaları zaten bilgisayar dışında bir yere kopyalamak yasaktı ama ben kopyaladım. Bu sebeple o dosyaları geri almam gerekiyor ancak şarj bittiği için tablet açılmıyor. Şarj soketi olmadığı için bilgisayara bağlayamıyorum.
    Televizyonun HDMI kablosu var, tablete bağladım ancak tablet şarj falan olmuyor. Ne yapacağım bilmiyorum

Servisle iletişim kurdunuzmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabletpark

quote:

Bir benim tabletimin şarj soketi çıkmıyor diyordum kaç zamandır ama birkaç hafta önce şarj soketi yerinden çıktı.
    Ancak içinde çok önemli dosyalarım var, işle ilgili excel dosyalarım. Bu dosyaları zaten bilgisayar dışında bir yere kopyalamak yasaktı ama ben kopyaladım. Bu sebeple o dosyaları geri almam gerekiyor ancak şarj bittiği için tablet açılmıyor. Şarj soketi olmadığı için bilgisayara bağlayamıyorum.
    Televizyonun HDMI kablosu var, tablete bağladım ancak tablet şarj falan olmuyor. Ne yapacağım bilmiyorum

Nasıl kuracağım?

• Benim tablette google play wifi bağlı haldeyken bağlantı yok hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim bilen var mı acaba ?
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl kuracağım?

http://destek.tabletpark.net

• momo7 için rom güncellemesi yaparak pille ilgili güncellemeleri alabilirsiniz.

http://destek.tabletpark.net/knowledgebase.php?article=2
  • Cihazım 2 gündür Loading ekranında kalıyor, açılmıyor. Öneriniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Cihazım 2 gündür Loading ekranında kalıyor, açılmıyor. Öneriniz nedir?

format atın yani yeniden rom yükleyin.
  • quote:

quote:

Bu işlemlerin Momo7 için nasıl yapıldığını özetleyen bir açıklama var mıdır acaba?

Bir de herhangi bir şekilde mevcut kayıtlı bilgileri kurtarabilmem mümkün müdür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 7 Nisan 2013; 13:17:00 >
  • quote:

quote:

quote:

Bu işlemlerin Momo7 için nasıl yapıldığını özetleyen bir açıklama var mıdır acaba?

Bir de herhangi bir şekilde mevcut kayıtlı bilgileri kurtarabilmem mümkün müdür?

http://destek.tabletpark.net/knowledgebase.php?article=3

format işlemi burada.

kayıtlı bilgiler için format modunda pc den bağlantı sağlayıp kurtarabilirsiniz fakat biraz karışıktır.

• vestel`in onyx 7 ile aynı donanım sanırım.. kasa şekli de benziyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

vestel`in onyx 7 ile aynı donanım sanırım.. kasa şekli de benziyor..

yakın sayılır ama değil.
  • Tableti bugün göndereceğim sevise. HDMI çıkışı sadece görüntü aktarımı içinmiş bu arada, şarj etme özelliği yokmuş. Ancak kuzenimde başka marka bir tablet var o şarj olabiliyor.

Bu arada bu jet mobil veya vınnlarla bu tabletlerden internete bağlanabiliyor muyuz
  • quote:

Tableti bugün göndereceğim sevise. HDMI çıkışı sadece görüntü aktarımı içinmiş bu arada, şarj etme özelliği yokmuş. Ancak kuzenimde başka marka bir tablet var o şarj olabiliyor.

Bu arada bu jet mobil veya vınnlarla bu tabletlerden internete bağlanabiliyor muyuz

hdmi den şarj olan tablet yok bildiğim kadarı ile.
  • merhaba sayın tabletpark, benim tablette aldığımdan beri zaman zaman dokunmatik cevap vermiyor ya da geç veriyor, bazende ekranın sol tarafı kendiliğinden tepki veriyor. ayrıca wifi açıkken oyun hiç oynanmıyor. tablet açılırken beliren beyaz ekranda leke gibi daha parak beyaz izler görünüyor, normalde ekranın her tarafının aynı tonda olması gerekir. asphalt7 satın aldım ama çalıştırmıyor,oyun performansı ise novo7 flame den daha düşük (daha iyi olması gerekiyordu ki bunun için novo7 flame mi sattım). 1 defa fab. ayarlarına yükledim ama sorunlar devam ediyor. tablette virüs yok, rom root vs uğraşmadım.
    çözüm öneriniz var mı yoksa teknik servisinize mi gönderiim?

..şimdi farkettim tabletin hareket sensöründe sıkıntı var. nfsmw vb oynarken tableti/direksiyonu biraz sola çevirmişim gibi gidiyor otomobilim.

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackeR -- 22 Nisan 2013; 23:29:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackeR

merhaba sayın tabletpark, benim tablette aldığımdan beri zaman zaman dokunmatik cevap vermiyor ya da geç veriyor, bazende ekranın sol tarafı kendiliğinden tepki veriyor. ayrıca wifi açıkken oyun hiç oynanmıyor. tablet açılırken beliren beyaz ekranda leke gibi daha parak beyaz izler görünüyor, normalde ekranın her tarafının aynı tonda olması gerekir. asphalt7 satın aldım ama çalıştırmıyor,oyun performansı ise novo7 flame den daha düşük (daha iyi olması gerekiyordu ki bunun için novo7 flame mi sattım). 1 defa fab. ayarlarına yükledim ama sorunlar devam ediyor. tablette virüs yok, rom root vs uğraşmadım.

..şimdi farkettim tabletin hareket sensöründe sıkıntı var. nfsmw vb oynarken tableti/direksiyonu biraz sola çevirmişim gibi gidiyor otomobilim.

Gameloft oyunları için bazı değişilklikler yapmak gerekiyor forumda bir arkadaş anlatmıştı.

Diğer genel sorunlar için yeni yazılımı yüklemenizi ve test etmenizi öneririm. Yardım için servis talebi açabilirsiniz destek.tabletpark.net dir adres.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackeR

merhaba sayın tabletpark, benim tablette aldığımdan beri zaman zaman dokunmatik cevap vermiyor ya da geç veriyor, bazende ekranın sol tarafı kendiliğinden tepki veriyor. ayrıca wifi açıkken oyun hiç oynanmıyor. tablet açılırken beliren beyaz ekranda leke gibi daha parak beyaz izler görünüyor, normalde ekranın her tarafının aynı tonda olması gerekir. asphalt7 satın aldım ama çalıştırmıyor,oyun performansı ise novo7 flame den daha düşük (daha iyi olması gerekiyordu ki bunun için novo7 flame mi sattım). 1 defa fab. ayarlarına yükledim ama sorunlar devam ediyor. tablette virüs yok, rom root vs uğraşmadım.

Gameloft oyunları için bazı değişilklikler yapmak gerekiyor forumda bir arkadaş anlatmıştı.

Diğer genel sorunlar için yeni yazılımı yüklemenizi ve test etmenizi öneririm. Yardım için servis talebi açabilirsiniz destek.tabletpark.net dir adres.

Gravity Calibration ile deneme yanılma yöntemi ile sensör sorununu halettimiştim bende sensör bozuk sanıyordum meğer ayarı bozukmuş düz bir zeminde x ve z 0 olmuyorsa sensörde problem var demektir.

• Tableti tekrar servise gondericem...sarz olmuyor..farkli adaptor ile de denedim,care olmadi...kargo ucretide bizden cikiyor...artik tablet cöp oldu gozumde...iade sansim varmi?

• benim cihazda da aynı problem var.
    2 ay önce şarj soketi problemi nedeniyle servise yolladım, sorun çözülmüştü yine aynı problem başladı.
    tekrar tekrar servisle uğraşmak istemiyorum.
    cihazı iade edebilir miyiz, yada farkını verip momo19 alabilir miyiz?

yoksa kırıp atalım mı çöpe?
  • Pazartesi servise gondericem...bakalim ne cevap gelecek..ne oldugunu anlamadim,sarj olmuyor ve haliyle acilmiyor su an...sinirlerde ister istemez geriliyor tabiki...

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.