Şimdi Ara

PLOYER MOMO7 RK3066 DUAL CORE 7' 1024X600 IPS QUAD CORE MALI EKRAN KARTI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
5
Favori
17.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tabletpark

quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

Takip numarasını pm den gönderirseniz bir sorarım, kargo takip noları sisteme girilmiyor diye biliyorum sadece size gönderildiğine dair bilgi veriliyor. soketler şu an oldukça sağlam kopmayacak şekilde yapılıyor .

pm attım

pm cevaplandı cihazınız gönderime hazırmış.

Aras kargo ile Dragos şubesine 2. defa yolladığım kargo sabah 08:00 den beri şubede bekliyormuş. Kargo nosu : 3515365852100
    Teknik servis ilgilenmeyecek mi ? Teknik servise haber veremez misiniz alsınlar tableti de bir zahmet baksınlar neden şarj olmuyor ?

• bende bugün cihazı şarj soketi problemi nedeni ile servisi yolladım.

öncelikle aras kargo firmanızın anlaşmasını göremedi sistemden, kargo ücretine ben ödedim.
    burda sistemsel bi sıkıntı olduğunu zannetmiyorum, sizin kargo şirketiyle bi anlaşmazlığınız var galiba.
    çünkü bu sorun geçen haftada vardı çözülmesi bu kadar uzun sürmese gerek.

birde gönderdiğimiz kargoyu teslim şubesinde ulaştığında biz mi takip edip haber vermeliyiz, yoksa servis günlük olarak kontrol ediyor mu?
    kargo şirketi servise telefonla haber veriyordur diye düşünüyorum ama 0212 231 51 11 numarınızı ben bikaç kere aradım açan olmadı.
    kargo şirketide aradığında ulaşamayabilir diye soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cucuko

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

Takip numarasını pm den gönderirseniz bir sorarım, kargo takip noları sisteme girilmiyor diye biliyorum sadece size gönderildiğine dair bilgi veriliyor. soketler şu an oldukça sağlam kopmayacak şekilde yapılıyor .

pm attım

pm cevaplandı cihazınız gönderime hazırmış.

Aras kargo ile Dragos şubesine 2. defa yolladığım kargo sabah 08:00 den beri şubede bekliyormuş. Kargo nosu : 3515365852100
    Teknik servis ilgilenmeyecek mi ? Teknik servise haber veremez misiniz alsınlar tableti de bir zahmet baksınlar neden şarj olmuyor ?

günde 1 kez alım yapılıyor. alım yapılıp kayda girince talep üzerinden bilgi gelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kill_billal

bende bugün cihazı şarj soketi problemi nedeni ile servisi yolladım.

öncelikle aras kargo firmanızın anlaşmasını göremedi sistemden, kargo ücretine ben ödedim.
    burda sistemsel bi sıkıntı olduğunu zannetmiyorum, sizin kargo şirketiyle bi anlaşmazlığınız var galiba.
    çünkü bu sorun geçen haftada vardı çözülmesi bu kadar uzun sürmese gerek.

birde gönderdiğimiz kargoyu teslim şubesinde ulaştığında biz mi takip edip haber vermeliyiz, yoksa servis günlük olarak kontrol ediyor mu?
    kargo şirketi servise telefonla haber veriyordur diye düşünüyorum ama 0212 231 51 11 numarınızı ben bikaç kere aradım açan olmadı.
    kargo şirketide aradığında ulaşamayabilir diye soruyorum.

Takip etmenize gerek yok. Paket üstüne talep takip id numaranızı yazmanız yeterli. Paket alındığında oradaki numaraya göre talep üzerinden bilgi veriliyor aynı zamanda hangi paket ne amaçla geldi talep üzerinden kontrol edilip işlem yapılıyor.

Aras kargoya yeni geçtik, tanımlamalar ile ilgili sıkıntı vardı fakat geçen hafta cuma günü itibari ile sorun düzeltilmiş durumda. Cuma öncesinde verdiniz ise sıkıntı olmuş olabilir ki zaten o haftaki servis taleplerine kargo sisteminde problem olduğu ile ilgili mesaj atılmıştı.

Talep numaranızı verirseniz tam olarak kontrol edebilirim.

• kargoyu bugün verdim.

46S-U5V-LHZD DESTEK ID

3500576903140 KARGO
  • quote:

kargoyu bugün verdim.

46S-U5V-LHZD DESTEK ID

3500576903140 KARGO

Kargonuz yarın ulaşır şu an yolda görünüyor fakat anlaşmayı neden tespit edemediler şube ile görüşmek gerek çünkü şu an gönderi alabiliyoruz gelen gönderiler mevcut.
  • quote:

quote:

kargoyu bugün verdim.

46S-U5V-LHZD DESTEK ID

3500576903140 KARGO

Kargonuz yarın ulaşır şu an yolda görünüyor fakat anlaşmayı neden tespit edemediler şube ile görüşmek gerek çünkü şu an gönderi alabiliyoruz gelen gönderiler mevcut.

kargo sabah 08:45 de teslim şubesine ulaşmış görünüyor.

bugün teknik servis teslim alır mı acaba?
  • quote:

quote:

quote:

kargoyu bugün verdim.

46S-U5V-LHZD DESTEK ID

3500576903140 KARGO

teslim alınmış.. teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kargoyu bugün verdim.

46S-U5V-LHZD DESTEK ID

3500576903140 KARGO

teslim alınmış.. teşekkürler.

Kargolar haftasonu hariç gün içinde 1 kez alınıyor zaten alındığını bildirmişsiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cenk5885

quote:

Orijinalden alıntı: shaftgokhan

rom u nasıl yükleyecez.belki açıklama vardır diye tıklıyorum ama diske yaz çıkıyor.başka türlü açılmıyor.435 mb lık .img dosyası?

Hocam ben o romu yükledim içinde bir sürü çince uygulama cıktı rootladım romu sildim uygulamaları şuan cihazdan memnunum ama bir süre dokunmayınca cihaz ilk dokunmayı algılamıyor en sıkıcı durum bu nasıl giderebilirim bunu

Hocam bu çince uygulamaları nasıl silebiliriz

yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: afromania78

quote:

quote:

rom u nasıl yükleyecez.belki açıklama vardır diye tıklıyorum ama diske yaz çıkıyor.başka türlü açılmıyor.435 mb lık .img dosyası?

Hocam ben o romu yükledim içinde bir sürü çince uygulama cıktı rootladım romu sildim uygulamaları şuan cihazdan memnunum ama bir süre dokunmayınca cihaz ilk dokunmayı algılamıyor en sıkıcı durum bu nasıl giderebilirim bunu

+1

• çince uygulamaları uygulama yöneticisi ile "durdur" sonra "devre dışı bırak" yaparsanız artık görmessiniz.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam root işlemi yaptım cihaza daha sonra sildim.

http://forum.donanimhaber.com/m_69621614/tm.htm

Bu arkadaşın uyguladığı işlemleri uyguladım. Takıldığınız birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

• Beyler Usb çoklayıcı kullanana var mı mouse ve klavye bağlamak istiyorum ama ikisini aynı anda çalıştıramadım kullanana varsa yardımcı olabilir mi ?
  • Hocam ben root işlemini yaptım
    cihazım rootlu gözüküyor ancak bu seferde gameloft oyunlarının bazıları yüklenmiyor
    bide cihaz rootlu olmasına rağmen bu çince programları silemedim
  • quote:

Hocam ben root işlemini yaptım
    cihazım rootlu gözüküyor ancak bu seferde gameloft oyunlarının bazıları yüklenmiyor
    bide cihaz rootlu olmasına rağmen bu çince programları silemedim

Hocam Moborobo adlı program var tableti bu program tanıyor ve bu programdan yüklü olan tüm programları görebiliyorsun o program üzerinden silebiliyorsun bunu yazmayı unutmuşum.

--Birde şu usb hub sorununu çözmem lazım bir tane taktım klavye ve mouseyi ikisini kullanmak için çalıştıramadım. Siz bunu denediniz mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk5885 -- 2 Mart 2013; 7:08:53 >
  • Sevgili Tabletpark,
    cihaz servisten geri geldi (2. defa) ama yine çalışmıyor, yani hem sıfır şarj ile geldi hem de yine şarj almıyor.Takip nosu : 3RE-5JV-4G9V (Talep numarası: 76)

1-Bu cihaz servisteyken denenmiş ve şarj edilmeden mi geri yollanmış ?
    2-Cihaz eğer şarj edildi ise o zaman sadece 1 gün bekleme ile kullanımda yapılmadığı halde nasıl olurda şarj sıfıra iner ?
    3-Mavi " momo7 " yazısı yanıp sönüyor ve cihaz şarj olmuyor, bu cihazın arızalı olduğu aşikar artık neden değiştermemek için elinizden geleni yapıyorsunuz ?
    4-3 defa tekrar mı yollayayım cihazı ? Cihaz kargo manyağı oldu artık git-gel ne bu ...
    5-Teknik servis telefon ve adres verin kendim gideceğim bu sefer
  • quote:

Orijinalden alıntı: cucuko

Sevgili Tabletpark,
    cihaz servisten geri geldi (2. defa) ama yine çalışmıyor, yani hem sıfır şarj ile geldi hem de yine şarj almıyor.Takip nosu : 3RE-5JV-4G9V (Talep numarası: 76)

1-Bu cihaz servisteyken denenmiş ve şarj edilmeden mi geri yollanmış ?
    2-Cihaz eğer şarj edildi ise o zaman sadece 1 gün bekleme ile kullanımda yapılmadığı halde nasıl olurda şarj sıfıra iner ?
    3-Mavi " momo7 " yazısı yanıp sönüyor ve cihaz şarj olmuyor, bu cihazın arızalı olduğu aşikar artık neden değiştermemek için elinizden geleni yapıyorsunuz ?
    4-3 defa tekrar mı yollayayım cihazı ? Cihaz kargo manyağı oldu artık git-gel ne bu ...
    5-Teknik servis telefon ve adres verin kendim gideceğim bu sefer

İletişim kuran arkadaşların cihazlarını bizatihi bende görmeye çalışıyorum, özellikle sizin cihazınızın testlerinde vardım. Şarjla ilgili herhangi bir sorun tespit edilemedi, muhtemelen şarj cihazınız arızalı fakat şarj cihazını son gelişte almadığımız için testte edemedik, servis dönüşü genelde pil bitik şekilde gönderim yapılıyor, usb kablo ilede şarj edemiyorsanız tekrar bakalım.

Yalnız momo7 için şunu belirteyim pil tamamen bitmişse şarj cihazını taktığınızda yaklaşık 10 dakika boyunca ployer yazısı çıkar ekran ışığıda yanar sonra tekrar söner, bu yaklaşık 10 dakika böyle devam eder, pil biraz dolduktan sonra normale dönerek önce ployer yazısını sonrada pil dolum simgesini görürsünüz. Bu ilk 10 dakika boyunca herhangi birşey yapamassınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabletpark -- 2 Mart 2013; 16:13:33 >

• arkadaşlar cihazı geçen hafta şarj soketi problemi nedeniyle servisi yolladım.

7 günde servisten tekrar bana geldi.
    şu anda bir problem yok. normal çalışıyor.
    almayı düşünen arkadaşlara bilgi vermek için yazıyorum.

sonuçta aldığımız cihaz çin malı ve muadillerine göre oldukça uygun fiyatlı.
    alırkende bazı riskleri göze alıyoruz.
    en azından bu firmadan aldığınızda karşınızda bi muhattap var ve benim problemimi hızlı bi şekilde çözdüler.
  • Aynı anda usb çoklayıcı ile klavye ve mouse kullanan var mı aranızda ben deri klavyeli kılıf aldım ama normal çoklayıcı ile çalıştıramadım var mı çalıştıran arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.