Şimdi Ara

PLOYER MOMO7 RK3066 DUAL CORE 7' 1024X600 IPS QUAD CORE MALI EKRAN KARTI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
5
Favori
17.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umut070

Pazartesi servise gondericem...bakalim ne cevap gelecek..ne oldugunu anlamadim,sarj olmuyor ve haliyle acilmiyor su an...sinirlerde ister istemez geriliyor tabiki...

Servise gelsin incelensin durum açıklığa kavuşur zaten. takip numaranız varsa bende takip edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_billal

benim cihazda da aynı problem var.
    2 ay önce şarj soketi problemi nedeniyle servise yolladım, sorun çözülmüştü yine aynı problem başladı.
    tekrar tekrar servisle uğraşmak istemiyorum.
    cihazı iade edebilir miyiz, yada farkını verip momo19 alabilir miyiz?

yoksa kırıp atalım mı çöpe?

Servise göndermeniz gerekiyor öncelikle, şarj soketi micro olduğu için dikkatli kullanmak gerekiyor o noktaya baskı uygulamak soketi kırıyor malesef. Bu konuda uyarılar eklendi daha dikkatli kullanılması açısından. Birde kapağı üste doğru açmak gerekiyor doğru yön üst taraftır, alta doğru açarak kabloyu takarsanız kablo yine kasılıyor.
  • bende dün servise gönderdim.şuan dragos şubede teslim alınmayı bekliyor
  • cihaz kullanım açısından oldukça mükemmel ekran hız oldukça iyi demek yanıltıcı olabilir iyi demek basit kalır süper iyi marketlerde satılanlara kıyaslanınca bunu anlayacaksınız wifi ile asla sorun yaşamadım şarj süresi oldukça tatminkar full internet+oyun 6 saat rahatlıkla dayanıyor sadece nette sörf face falan derseniz bu süre uzayacaktır standby durumunda 1 gün (24 saati aşabileceğini rahatlıkla söyleyebilirim) boyunca kalabiliyor ekranda herhangi bir kararsızlık yaşanmıyor ön ve arka kamerası dış mekanlarda ve ışık seviyesi iyi olan kapalı mekanlarda tatminkar bunlar+ yönleri kusur olarak gördüğüm tek sorun şarj yerinin mini usb girişinden oluşu ve başka şarj girişinin olmaması kısa zamanda arızalanabiliyor dikkatli kullanmak gerekiyor bu yüzden 3 kez arızalandı ve zannedersem arıza kotamı doldurdum bir kez daha arızalanırsa olamayabileceğini belirttiler tüm dikkatime rağmen yine kopma oluştu ve şarj etme sorunu yaşıyorum bataryasını haricen şarj edebileceğim bir çözüm arıyorum

• tableti pazartesi kargoya verdim soket arızası nedeniyle.kargonun yanlış adrese göndermesi nedeniyle cumartesi ulaşması gereken tablet pazartesi geldi.5 ila 6 günde sıkıntısız geri döndü.her soruma ve sorunuma tabletparkdestek uzerınden cok kısa surede cevap verdıler.servisleri ve alakaları gercekten ust duzeyde.buradan kendılerıne tesekkür edıyorum.ilk tabletim denemek için aldım.ekranı çok iyi dokunmatık kusursuz.şu ana kadar bir kere dahı takılma yapmadı.oyun hiç oynamam.ama dead trigerı denemek için indirdim.sıkıntısız oynattı.batarya ben iç mekanda kullandıgım için düşük ışıkta kullanıyorum nette 6 saati gördüm.bataryada cok ıyı yani.eksi yönü evde airties td 8950nd 5 db lik modem var.dibinde dahi full cekmiyor.yan odaya geçiyorum cok az cekiyor.aynı yerden notebook mukemmel çekiyor.ama yinede şimdiye kadar neredeyse hiç kopma olmadı.wifi yi daha ıyı hale getırebılecek program veya herhangi bir ayar bilen varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: marko16

cihaz kullanım açısından oldukça mükemmel ekran hız oldukça iyi demek yanıltıcı olabilir iyi demek basit kalır süper iyi marketlerde satılanlara kıyaslanınca bunu anlayacaksınız wifi ile asla sorun yaşamadım şarj süresi oldukça tatminkar full internet+oyun 6 saat rahatlıkla dayanıyor sadece nette sörf face falan derseniz bu süre uzayacaktır standby durumunda 1 gün (24 saati aşabileceğini rahatlıkla söyleyebilirim) boyunca kalabiliyor ekranda herhangi bir kararsızlık yaşanmıyor ön ve arka kamerası dış mekanlarda ve ışık seviyesi iyi olan kapalı mekanlarda tatminkar bunlar+ yönleri kusur olarak gördüğüm tek sorun şarj yerinin mini usb girişinden oluşu ve başka şarj girişinin olmaması kısa zamanda arızalanabiliyor dikkatli kullanmak gerekiyor bu yüzden 3 kez arızalandı ve zannedersem arıza kotamı doldurdum bir kez daha arızalanırsa olamayabileceğini belirttiler tüm dikkatime rağmen yine kopma oluştu ve şarj etme sorunu yaşıyorum bataryasını haricen şarj edebileceğim bir çözüm arıyorum

Öyle saçmalık mı varmış? Arıza kotası diye birşey olamaz, garanti süresince bakmak zorundalar.Hakkınızı aramanızı tavsiye ederim.3 kere aynı arızayı verdiğini kanıtlayabilirseniz hakem heyetine başvurup paranızı bile alabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

cihaz kullanım açısından oldukça mükemmel ekran hız oldukça iyi demek yanıltıcı olabilir iyi demek basit kalır süper iyi marketlerde satılanlara kıyaslanınca bunu anlayacaksınız wifi ile asla sorun yaşamadım şarj süresi oldukça tatminkar full internet+oyun 6 saat rahatlıkla dayanıyor sadece nette sörf face falan derseniz bu süre uzayacaktır standby durumunda 1 gün (24 saati aşabileceğini rahatlıkla söyleyebilirim) boyunca kalabiliyor ekranda herhangi bir kararsızlık yaşanmıyor ön ve arka kamerası dış mekanlarda ve ışık seviyesi iyi olan kapalı mekanlarda tatminkar bunlar+ yönleri kusur olarak gördüğüm tek sorun şarj yerinin mini usb girişinden oluşu ve başka şarj girişinin olmaması kısa zamanda arızalanabiliyor dikkatli kullanmak gerekiyor bu yüzden 3 kez arızalandı ve zannedersem arıza kotamı doldurdum bir kez daha arızalanırsa olamayabileceğini belirttiler tüm dikkatime rağmen yine kopma oluştu ve şarj etme sorunu yaşıyorum bataryasını haricen şarj edebileceğim bir çözüm arıyorum

Öyle saçmalık mı varmış? Arıza kotası diye birşey olamaz, garanti süresince bakmak zorundalar.Hakkınızı aramanızı tavsiye ederim.3 kere aynı arızayı verdiğini kanıtlayabilirseniz hakem heyetine başvurup paranızı bile alabilirsiniz.

Aynen 2 yıl garanti süresi ne demek oluyor. o zaman 3 kez arıza garantisi veriyoruz desinler böyle saçma şey mi olur muş benim tablette bir sorun yok ama olursa eğer böyle bir durum olacaksa iade edelim en kısa yoldan daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenk5885

quote:

quote:

Aynen 2 yıl garanti süresi ne demek oluyor. o zaman 3 kez arıza garantisi veriyoruz desinler böyle saçma şey mi olur muş benim tablette bir sorun yok ama olursa eğer böyle bir durum olacaksa iade edelim en kısa yoldan daha iyi.

Bir yanlış anlaşılma oldu arkadaşlar , arkadaşımız öyle düşünmüş, kendince düşüncesini belirtmiş sadece, arıza kotası diye birşey yok yani olamazda

• Şarj olmuyor diye servise gondermistim,brick olmuş ,yükleme hatası veya yüklenirken bağlantı kopmasindan oluyormuş..yükleme yapmadığım halde başıma geldi..benim farklı problemlerden dolayı 4. servise gitmesi oldu..iade talebi ile gönderdim ,dikkate almadılar..ariza giderildi denilerek direk gönderdiler...kargoyu biz karşılıyoruz...ben tabletten soğudum..biliyorumki bir süre sonra tekrar sıkıntı vericek ve tekrar yapıp gondericekler..Tabletin yolda geçirdiği süre neredeyse bende kalmasından fazla oldu.servis hızlı olabilir,sorunsuz olabilir ama ürün bana göre sorunlu...ariza cikaricak diye elime almaya bile korkuyorum artık...tablet macerası başladı ve bitti bana gore.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şarj olmuyor diye servise gondermistim,brick olmuş ,yükleme hatası veya yüklenirken bağlantı kopmasindan oluyormuş..yükleme yapmadığım halde başıma geldi..benim farklı problemlerden dolayı 4. servise gitmesi oldu..iade talebi ile gönderdim ,dikkate almadılar..ariza giderildi denilerek direk gönderdiler...kargoyu biz karşılıyoruz...ben tabletten soğudum..biliyorumki bir süre sonra tekrar sıkıntı vericek ve tekrar yapıp gondericekler..Tabletin yolda geçirdiği süre neredeyse bende kalmasından fazla oldu.servis hızlı olabilir,sorunsuz olabilir ama ürün bana göre sorunlu...ariza cikaricak diye elime almaya bile korkuyorum artık...tablet macerası başladı ve bitti bana gore.

ucuz mal alacak kadar zengin değilmişiz, onu anladık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_billal

quote:

Şarj olmuyor diye servise gondermistim,brick olmuş ,yükleme hatası veya yüklenirken bağlantı kopmasindan oluyormuş..yükleme yapmadığım halde başıma geldi..benim farklı problemlerden dolayı 4. servise gitmesi oldu..iade talebi ile gönderdim ,dikkate almadılar..ariza giderildi denilerek direk gönderdiler...kargoyu biz karşılıyoruz...ben tabletten soğudum..biliyorumki bir süre sonra tekrar sıkıntı vericek ve tekrar yapıp gondericekler..Tabletin yolda geçirdiği süre neredeyse bende kalmasından fazla oldu.servis hızlı olabilir,sorunsuz olabilir ama ürün bana göre sorunlu...ariza cikaricak diye elime almaya bile korkuyorum artık...tablet macerası başladı ve bitti bana gore.

ucuz mal alacak kadar zengin değilmişiz, onu anladık

Daha ucuzlarida var,daha pahalı olanlarida..biz ortadan gidelim istedik...forumda aşağı yukarı her tabletin bilgi paylaşım bölümü var,bizim tabletin problem bölümü var...işin baska bir boyutu,iyi niyetli toplum olduğumuz icin ve düzelir umuduyla bazi seyleride yutuyoruz...ama benim iyi niyetim buraya kadar...soran olursa tavsiye etmem...2 gün oldu servisten geleli,son programlar yüklendi,12 saatte %65 pil doluluğu...açmak icin şarj kablosunu takmak zorundayım,açmak icin dugmeye basılı kalıyor parmagim..en az 3-5 yoklamada açılıyor cihaz...sanki parmak izine göre açılacak...çocuklardan saklamak zorunda kaldım bir tarafı incinecek diye tabletin...ışte memnunlugum o kadar....buradaki tabletpark namına yazan arkadaşımız veya destek bölümündeki arkadaşlarımız iyi niyetli olabilirler,ancak ployer momo7 kötü niyetli....uzun oldu,kusura bakmayın,iyi akşamlar...

• Ben 3 aydır kullanıyorum

fiyatına göre fena sayılmaz

ancak benim tablette çok fazla donma problemi oluyo
    çin malı tabletlerde bu sorun var heralde

başka şikayetim olmadı çok şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: afromania78

Ben 3 aydır kullanıyorum

fiyatına göre fena sayılmaz

ancak benim tablette çok fazla donma problemi oluyo
    çin malı tabletlerde bu sorun var heralde

başka şikayetim olmadı çok şükür

Daha nice 3 aylar gecirmenizi dilerim...ancak cok fazla donma oluyor dediğiniz cihazdan sikayetinizin olmaması bence normal değil...ayrica çin malı ürünlerin genelinde bu problem yok....genel problem wifi konusunda....

• bende sadece deneme amaclı aldım bu tableti.ilk tabletim.şuan gec şarj olması yaklaşık 5 saat ve wifi dışında hiç sıkıntım olmadı.bencede donma olması normal değil.fabrıka ayarlarına gerı dönun.şu ana kadar ne menü geçişlerinde ne nette nede yuksek boyutlardaki filmlerde hiç donma kasma yapmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıglesıas

bende sadece deneme amaclı aldım bu tableti.ilk tabletim.şuan gec şarj olması yaklaşık 5 saat ve wifi dışında hiç sıkıntım olmadı.bencede donma olmasıi normal değil.fabrıka ayarlarına gerı dönun.şu ana kadar ne menü geçişlerinde ne nette nede yuksek boyutlardaki filmlerde hiç donma kasma yapmadı

5 saatte şarj mi oluyor,yoksa sarji 5 saatmi gidiyor...ben şarj olması icin yatarken takiyorum sabah ancak dolmuş oluyor...ayrica geriye dönük yazılanları okumanızı tavsiye ederim (okumadiysaniz sayet...).memnuniyetimiz kadar sikayetlerimizide dile getirmemiz gerekiyor..daha önce de yazmıştım,tablet benim icin bitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut070 -- 10 Mayıs 2013; 19:22:59 >
  • yok şarjı 5-6 saat gidiyor.yalnız ben kısık parlaklıkta kullanıyorum.pili 5 saatte doluyor.bu cok uzun geldi bence.diğer sayfalarda sarj olurken usb yazıyor oyuzden denıyor bencede oyle.wifi airties 8950 nd var.5 db antenli dibine getırsemde tableti full cekmıyor.wifi sorunlu.sarj soketı arızası vardı servıse gönderdım şimdi problem yok.tablet cok stabıl.herhangı bır donma kasma olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıglesıas

yok şarjı 5-6 saat gidiyor.yalnız ben kısık parlaklıkta kullanıyorum.pili 5 saatte doluyor.bu cok uzun geldi bence.diğer sayfalarda sarj olurken usb yazıyor oyuzden denıyor bencede oyle.wifi airties 8950 nd var.5 db antenli dibine getırsemde tableti full cekmıyor.wifi sorunlu.sarj soketı arızası vardı servıse gönderdım şimdi problem yok.tablet cok stabıl.herhangı bır donma kasma olmadı.

wifiyi başka bir modemle denerseniz wifi olayının tamamen cihazların birbirine olan uyumundan dolayı farkettiğini görebilirsiniz, çünkü takdir edersinizki cihazın yanında tam çekmemesi mümkün değil. İnsanın aklına tüm bu cihazların dünya standartlarına göre üretilmesine rağmen neden böyle bir sıkıntı olduğuda geliyor ona bende bir anlam veremiyorum, sadece tablet değil pc de de aynı sorunlar mevcut, ipad dahi olsa bu tür sorunlar olabiliyor. Wifisi çok iyi çeken veya iyi çekmeyen cihaz olabilir fakat modemin dibinde tam sinyal alamıyor olması veya aynı uzaklıktaki bir cihazdan sinyal alıyorken bir diğerini hiç göremiyor olması malesef böyle kabullenmemiz gereken bir durum. Umarız kısa zaman içinde wifi yerine stabil başka bir sistem çıkar.

• Umut arkadaşımız yazdığı uyanmama sorunu bende de var.akşam şarjı dolu bırak sabah güç düğmesine bas, ama açılmaz.sonra 10 saniye basılı tutarsın, ilk denemde yine olmaz.3-4 denemede açılır.Sonra yeniden başlamasını beklersin 2 dakika.Bekle babam bekle.Alalı kaç ay oldu, zevkle kullanamadım şunu.İşin garip tarafı servise gitmeden bu problem yoktu.gidip gelince bu oldu.

• quote:

Umut arkadaşımız yazdığı uyanmama sorunu bende de var.akşam şarjı dolu bırak sabah güç düğmesine bas, ama açılmaz.sonra 10 saniye basılı tutarsın, ilk denemde yine olmaz.3-4 denemede açılır.Sonra yeniden başlamasını beklersin 2 dakika.Bekle babam bekle.Alalı kaç ay oldu, zevkle kullanamadım şunu.İşin garip tarafı servise gitmeden bu problem yoktu.gidip gelince bu oldu.

Bu sorun firmware ile ilgili, sebebini bulamadık fakat yeniden yükleme yapıldığında düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabletpark

quote:

Umut arkadaşımız yazdığı uyanmama sorunu bende de var.akşam şarjı dolu bırak sabah güç düğmesine bas, ama açılmaz.sonra 10 saniye basılı tutarsın, ilk denemde yine olmaz.3-4 denemede açılır.Sonra yeniden başlamasını beklersin 2 dakika.Bekle babam bekle.Alalı kaç ay oldu, zevkle kullanamadım şunu.İşin garip tarafı servise gitmeden bu problem yoktu.gidip gelince bu oldu.

Bu sorun firmware ile ilgili, sebebini bulamadık fakat yeniden yükleme yapıldığında düzeliyor.

Son fw'i yüklüyorum o zaman?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.