benim elimde 3230 var ve ben bu telefonun sybian sistemini değiştirmek istiyorum.nasıl ve nerden yapılır?ayrıca metal tarzında bildigğiniz bir tema sitesi varmı?
tema işi kolay da, symbian sistemini değiştirmekle ne kastettiğini anlamadım...
symbian değiştirme diye bir olay yok.zaten böyle bir olay olmadığını bilmeyecek kadar konuya vakıf olmayan bir insan neden sistemi değiştirmek ister anlamadım.
Symbian windows 98 den xp ye dönmek gibi bir işlem içermez.
+1Değiştiremessin
quote:
Orjinalden alıntı: klonajinsky
symbian değiştirme diye bir olay yok.zaten böyle bir olay olmadığını bilmeyecek kadar konuya vakıf olmayan bir insan neden sistemi değiştirmek ister anlamadım.
Versiyon güncellemesi yap en fazla 10 milyona patlar, Bunu kendin yapman mümkün değil.
Symbian sistemin bi üst versionunu yükleten görmüştüm ;ama o da arkadaşına yaptırmış.bu değişiklik sayesinde daha hızlı olduğunu başka insanlardan da duydum???gene de cok teşekkür ederim.
Symbian sistemin bi üst versionunu yükleten görmüştüm ;ama o da arkadaşına yaptırmış.bu değişiklik sayesinde daha hızlı olduğunu başka insanlardan da duydum???gene de cok teşekkür ederim.
arkadaşın ya da onun arkadaşı yalan yada yanlış söylemiş sana.symbianın versiyonunu yükseltme diye bir olay yok.firmware update yapmıştır....onunda symbianla alakası yok.
quote:
Orjinalden alıntı: MyStİCaL
Versiyon güncellemesi yap en fazla 10 milyona patlar, Bunu kendin yapman mümkün değil.
1500 dolarlık grifin box alırsa yapma şansı varsony ericssonlarda ise zaten data kablosu ile yapılıyor...
thanks klonajinsky
Flash kablosu o kadar o kadar pahalımıydı, benim aklımda 600$ gibi kalmıştı.
quote:
Orjinalden alıntı: klonajinsky
quote:
Orjinalden alıntı: MyStİCaL
1500 dolarlık grifin box alırsa yapma şansı varsony ericssonlarda ise zaten data kablosu ile yapılıyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme