Şimdi Ara

(Pluto )Intoxicated guildi 5 lv.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun intoxicated in anlamı nedir ? bi de toefl için sınav yaşı +18 mi ?
  • ben şu an bulunduğum guildden ayrılabilirim ama belli olmaz ark. kal derse ona yardım etmek için kalırım eğer oda bırakırsa okullar yüzünden guillden ayrılacağım sizin guilde gelebilirim...tabi isterseniz...
    bu arada az buçuk ing.cem war we sadece akşamları oyuna bakabiliyorum oda bot ayarı ws. için eğer guillden çıkarsam sizinle irtibata geçerim...

bide soru sorayım alınmayın ama guildin yaş ortalaması kaç?seviyeli bi ortam warsa gelmeye çalışıcam

76 lwl xbow/dagger+cleric Rogue>>>John_Rambo
  • quote:

Orjinalden alıntı: John_Rambo

ben şu an bulunduğum guildden ayrılabilirim ama belli olmaz ark. kal derse ona yardım etmek için kalırım eğer oda bırakırsa okullar yüzünden guillden ayrılacağım sizin guilde gelebilirim...tabi isterseniz...
    bu arada az buçuk ing.cem war we sadece akşamları oyuna bakabiliyorum oda bot ayarı ws. için eğer guillden çıkarsam sizinle irtibata geçerim...

bide soru sorayım alınmayın ama guildin yaş ortalaması kaç?seviyeli bi ortam warsa gelmeye çalışıcam

76 lwl xbow/dagger+cleric Rogue>>>John_Rambo

Zaten guilde adam seçmekten adam alamıyoruz o ayrı konu Guilde 15 den düşükleri almamaya çalışıyorum zaten, ama birkaç istisna olabilir çünkü kadro olarak gerçekten '' fakir'' bir guild olduğumuz için bazen 5 x lv olursa almaya çalışıyorum.. Geçen günlerde sana pm attım union için falan ama cevap gelmedi.. Union değilde bize gelsen daha şık olur.

• Güncel..
  • Guilde girdim.Süper guild.Herkes aktif.Aramızda çok güçlü charlar var.Herkesi bekleriz.
  • Bende guildinize gelmek istiyorum. Xiou Karakter ismim.
  • UP Gelmek isteyen bana Hellraider pm atabilir

Şartlar: Guild İnterneyşınıldır. İngilizce konuşmak şarttır.

40+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M£L!H -- 7 Eylül 2008; 21:40:56 >
  • 3 gün ceza varmiş
    3 gün sorna aranıza katılıcam artik...
  • öncelikle up
    ewt arkadaşlar mevcut guildimden ayrılmış bulunmaktayım...
    Perşembe akşamı sizinle iletişime geçmeye çalışıcam
    iyi forumlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: John_Rambo

öncelikle up
    ewt arkadaşlar mevcut guildimden ayrılmış bulunmaktayım...
    Perşembe akşamı sizinle iletişime geçmeye çalışıcam
    iyi forumlar...

Buyur gel
  • up
  • up up az kaldı :P
  • Bu akşam cezam bitiyor aranıza katılıcam kısmetse.

Bu arada up
  • quote:

Orjinalden alıntı: EraserRoyal

Bu akşam cezam bitiyor aranıza katılıcam kısmetse.

Bu arada up

Ok PM atcağın kişileri tekrar sayiyim

Whiplash veya Hellraider
  • whiplash ile zaten saat olarak da konuştuk 21:00-22:00 arasi buluşucaz hotan da
  • Sonunda Birliğe girdim Jonh Rambo senide bekliyoruz
  • Bana da PM atabilirsiniz.Nick : Nukerz
  • Bende Hazırım gelebilirim :)
  • hacıııı :D ben de yatırım yapıcam server arıyorum fakat bana farm yapcak biri lazım :D
    gelicem ama 1 pre+ 2 tanede %100 normal + sp ticket fln alıcam + para fln da tam techizat - ta tek sorun farm yapmam :) farm yapabilicek biri varsa bayramın 3-yada 4. günü plutodayım :D + guildinize girmeyi düşünüyorum (alırmısıngız bilmiyom ama)

+++++++zaaa bu arada aklıma geldi bn guild i yapançı guild i diye ingilazca konuşmaya yırtınıyoddum :D da ordan biri e atmıştı (wiz de iken :D)

burdan melih gardaşıma selamlar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gssimi

Hayırlı olsun ilke

quote:

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker
    ayrıca bir adet TOEFL lisansı gerekli

TOEFLı bi ara ben düşündüm ama herkesi de almıyolar ki o sınava. Yaşı düşük ama ingilizce bilen insanlar çıkıyo arada.

artık ne lisansıdır bilemicem benm arkadaşım l3 ten çıktığında bi lisans a sahipti ing ce kursu fln dahi açabiliyomuş o lisansla ( sordukmu :D ) + adam l1 e giderken ingilizce öğretmeninin yanlışlarını düzeltim sınavlara girmeden 5 alıyodu :D hocalar bile şaşıyodu vallahi :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.