Şimdi Ara

(Pluto )Intoxicated guildi 5 lv..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guildimiz yeni oyuncularını aramaktadır. Şuan kadrosu kötü evet biliyorum. Zaten, guildi kendimiz kastık, farm charları ile falan. Şartlar şöyle

-Guild Türk guildi değildir, her türlü yerden kişiler var, japonu, amerikalısı,O yüzden guild içi konuşmak serbest ama bu insanlarla anlaşmak için biraz ingilizcenizin olması lazım

- Lv olarak en az 40 + olmalı değilse eğer ciddi iseniz yani yüksek lv e kasmak gibi ( En az 60 + diyelim ) alabilirim.

- Şimdilik biraz güçsüz gibi görünsede guildi daha iyi getirmeye çalışacağım tabi sizlerin desteği ile. Bu forumdan Pyrexia, Xbow ve M£LiH, Yokistant, EraserRoyal vb birçok kişi var.

Oyundan, Whiplash e pm atarak bana ulaşabilirsiniz. DH ' denim demeniz yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 10 Eylül 2008; 20:37:43 >

• Ayyaşlar
    Hayırlı olsun guildiniz daha doğrusu gelecek olan memberleriniz..
    Kaç k sp kastın ?
  • Guildi zar zor 4 lv yaptım , farm karakterleriyle sonunda 5 lv yapabildik . Belirli seviyede İngilizce konuşabilen herkes guildimize gelebilir . Gerçi ben oynamıyorum şu an . Sırf Intoxicated'in karizması için plutoda yeni karakter açılır ... FARM BİTTİKTEN SONRA REQUIEM:BLOODYMARE OYNAYACAĞIZ , YOKSAAAA >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyrexia -- 1 Eylül 2008; 22:49:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

Ayyaşlar

Arkadaşımız Şartları yazmış
    gereken yapılsın karar verilmiştir.
  • Kaka
  • quote:

Ayyaşlar
    Kaç k sp kastın ?

140 k

Hedefim 200 dü.. Ama hem okullar açılıyor hem spot kavgaları, ingilizce bilmeyen Panamalı uguandaları mozambikli oyuncular, gelip charlarımı pk yapmaya çalışanlar, Agaaa ress diyenler baydırdı be. Hergün 3 lv düşmek zorundayım. Biryerden sonra çok bayıyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

Ayyaşlar
    Kaç k sp kastın ?

140 k

Hedefim 200 dü.. Ama hem okullar açılıyor hem spot kavgaları, ingilizce bilmeyen Panamalı uguandaları mozambikli oyuncular, gelip charlarımı pk yapmaya çalışanlar, Agaaa ress diyenler baydırdı be. Hergün 3 lv düşmek zorundayım. Biryerden sonra çok bayıyorsun.

+ Yarın Requieme başlıyoruz , yoksa bunun gecesi de var ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben gelebilirim şuanda 29 level s/s nuker farmı ishadeler de yapmayaı planlıyorum...size uyarmı ve ingilizce anlaşabileceğime inanıyorum baştan söleyeyim pro değilim siz çevirirsiniz zorlanırsam olmadı sözlüğe talibim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosmosfb

ben gelebilirim şuanda 29 level s/s nuker farmı ishadeler de yapmayaı planlıyorum...size uyarmı ve ingilizce anlaşabileceğime inanıyorum baştan söleyeyim pro değilim siz çevirirsiniz zorlanırsam olmadı sözlüğe talibim.

O zaman olmaz maalesef Advanced olacaksınız , ayrıca bir adet TOEFL lisansı gerekli
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker

quote:

Orjinalden alıntı: cosmosfb

ben gelebilirim şuanda 29 level s/s nuker farmı ishadeler de yapmayaı planlıyorum...size uyarmı ve ingilizce anlaşabileceğime inanıyorum baştan söleyeyim pro değilim siz çevirirsiniz zorlanırsam olmadı sözlüğe talibim.

O zaman olmaz maalesef Advanced olacaksınız , ayrıca bir adet TOEFL lisansı gerekli

• heh ben de yeni girdim bu guilde. siz asıl guild kurallarını gorun super
  • Tabii süper o kuralları ben yazdım ..
  • Tam 53saat 27 dakika masterlığını yaptım o guildin..

Çok sağlam guilddir haa

Seneye yazın union'da yer ayırın 1 tane.. (sırf kasası için kullandığım lwl 5 guildim var )
  • Bekleyin geliyorum inşallah bi aksilik çıkmazsa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkywLkr

Bekleyin geliyorum inşallah bi aksilik çıkmazsa..

Bekliyorum

Güncel..
  • guncel.
  • Gelebilirim ben.33 levelim.Tanıdığım birisi de var 41 level.Belki o da gelir.
  • Hayırlı olsun ilke

quote:

ayrıca bir adet TOEFL lisansı gerekli

TOEFLı bi ara ben düşündüm ama herkesi de almıyolar ki o sınava. Yaşı düşük ama ingilizce bilen insanlar çıkıyo arada.

• quote:

Orjinalden alıntı: gssimi

Hayırlı olsun ilke

quote:

ayrıca bir adet TOEFL lisansı gerekli

TOEFLı bi ara ben düşündüm ama herkesi de almıyolar ki o sınava. Yaşı düşük ama ingilizce bilen insanlar çıkıyo arada.

Sağol

Güncel.. Yok mu gelen ?.. Gelen 40 + oyunculara Ishade delerde bedava plv wizard tarafından..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.