Uygulama Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası onaylıdır. Üye olup yapmanız gerekenler sırasıyla; 1-) Üye olurken davet kodumu girmeniz gerekmekte. Davet Kodum: XY5STZ2 (Davet Kodu 10 Kişi İle Sınırlıdır.) 2-) Davet edilen kişi Poca mobil uygulamasını indirdikten sonra “Kayıt Ol” akışını tamamlamalıdır ve "Kayıt Ol" akışında "Davet Kodum Var" kısmına ilgili davet kodu yazılmalıdır. 3-) Kimlik doğrulaması ve banka doğrulaması yapılması gerekmekte. 4-) Banka doğrulaması için. Kendine adına ait bir bankadan 1 TL yükleme yap en geç 15 dakika içinde bakiye düşüyor. 5-) Üye olanlar 10 kişiyi davet ettirip 500 TL kazanabilir. Kayıt 5 dakika sürmüyor. SON KAMPANYA TARİHİ: 30 AĞUSTOS 2024 Linkler: "Linkler referans linki değil orijinal uygulama indirme linkidir, referanssız linklerdir." GÜNCELLEME: 9 KİŞİ ÜYE OLABİLİR! play.google.com Poca - Apps on Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wallet.pocaKONU İÇERİĞİNİ COPY+PASTE YAPIP DAVET KODUNU KENDİ DAVET KODUNUZU YAZMAK YERİNE AZICIK EMEK HARCAYIP SIFIRDAN YAZSANIZ DAHA HOŞ OLUR YA DA KİBARLIK YAPIP "HOCAM KONUYU KOPYALIYORUM" DİYEBİLİRSİNİZ AYNI FORUMDAYIZ ADAM BENDEN KONUYU ALIYOR MAŞALLAH KENDİ KONUSU GİBİ AÇIYOR, DOLANIYOR. AZICIK EMEĞE SAYGI! GÖRMÜYORUM ZANNETMEYİN GÖRÜYORUM :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancandijital -- 12 Ağustos 2024; 0:25:55 > |
Bildirim