Şimdi Ara

Pocket PC ve İnternet Bankacılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda bilgisi olanlar paylaşırlarsa çok yararlı bir yapmış olacağız.

Net Front deniyor...
    Opera diyenler var...
    Başka yöntemler bilen varsa...

Pocket Pc'den İnternet bankacılığını nasıl kullanacağız...

• Garanti bankası ile görüştüm internet bankacılığı hakkında çalışmaları varmış lakin sonuçlanması zaman alırmış.

Kimi ThunderHawk browser ile garanti internet şubesini kullandığını söylüyor.Bunu garanti bankası müşteri hizmetleri kabul etmiyor.Uygun browser tavsiye bile etmiyorlar.

Siz eğer ipaq lerle herhangi bir bankanın internet bankacılığını kullanıyorsanız bari o bankaya geçelim.Biz bunca zamandır milyarlarca para yatırdık bu bankaya böyle önemli bir konuda bile işlevsellikleri ve geliştirmeleri sıfır.
  • merhaba arkadaslar saatlerdir foruma göz atıyorum benim de asıl amacım bankacılık işlemlerini yapmak için almış olduğum 6915 in bazı bankalarda işe yaramadığı.
    internet explorer kullanıyorum pocket pc için flash yükledim bir tek vakıfbankta( o da arayüzünün basit olmasından sanırım) problemsiz çalışıyor...
    işbankasında hesaplarım para aktarma........... üst menülerinin alt menüleri açılmıyor!
    ykb de aynı şekilde alt menülere ulaşamıyorum...
    akbank da ana sayfadan müşteri numarasını girince müşteri numaranızı girmediniz veya hatalı gibi bi mesaj alıyorum...
    garanti bankasında daha internet girişi butonunu göremedim :(
    finansbankta geçersiz kullanıcı kodu veya şifresi die bi mesaj alıyorum...

yani anlıcanız fos....
    ne yapmalı ne etmeli die düşünüyorum...
    bence bankalara bastırmalı..... pocket pc ler için yine günenliği yüksek olan sadece internet bankacılığı kullanıcılarına yönelik yeni bir web tasarımı yapmaları için uyarıda bulunulmalı die düşünüyorum... tabi bunu şubeye giderek oradaki herhangi birine deil 444 lü telefondan internet bankacılığı müşteri temcilcilerine anlatmalı... başka yolu yok sanırım...
    veya windows un pocket pc ye uygun bi browser veya ne biliyim bişey işte yapmalı ....
    ama yinede çözüm bulan olursa ayzsın buraya kolay gele

• İş bankası "cepiş" diye bir uygulama başlatmış. Wapın biraz gelişmişi. Nokia ve sony-ericsson ların bazı modelleri haricinde girilmiyor. Bırakın onu benim asus p535 le ie üzerinden normal wapsayfasını bile açamıyorum. Opera üzerinden yapabiliyorum ancak.
  • E arkadaş internet bankacılığına fln giremiceksem napacam ben bu aleti? Cep telefonunden ne farkı kaldı o zaman bunun???? Takır takır girmem lazım her yere, bi laptop gibi olmalı...
  • ben mi yaniliyorum yoksa,

nerede ise 1 haftadir, Garanti bankasinin TV reklamlarinda,
    Cep tel ile internet bankaciligi yapilabildigini duyuruyorlar.
  • Evet wap sitesi şeklinde çalışıyor. Ve bütün işlemler şimdilik bedava.

Aslında wap sitelerin pc lerden de açıldığını göz önüne alırsak bir çok uyanık arkadaş bedava havale eft yapabilir :)

quote:

Orjinalden alıntı: sas_sas

ben mi yaniliyorum yoksa,

nerede ise 1 haftadir, Garanti bankasinin TV reklamlarinda,
    Cep tel ile internet bankaciligi yapilabildigini duyuruyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya arkadaşlar ben wap la girdikten sonra ne anladım cep bilgisayarından? Cep telefonundan bi farkı olmalı bu aletlerin...
  • arkadaslar bende benq p50 var wm 2003 se yuklu içinde sim kart takılı değil. wirelesdan internet explorer unu kullanarak wap.garanti.com.tr yazıp GARANTİ BANKASINIn butun islemlerini yapabiyorum uyelik falan gerekmiyor . yani gprs i kullanmadan direkt wireless ve wap girişi şeklinde...
  • Garantinin wap internet bankacılıgına sorunsuz baglanıyorum telefonum Asus p535 ama isbankasına mumkun degil java ile mumkun oldugu yazıyor cok az telefon ile yapılabiliyor, biran önce onlarında güzel birsey yapması lazım.
  • işcep denilen küçük uygulama symbian uyumlu teller için ve sadece maalesef bireysel internet hesabı olanlar için ve de çok az özellikli mesela talimatsız eft yapılmıyor :(
    garanti bankası bu bankacılık işinde hepsinden bi adım önde pda kullanıcıları için avantgo denilen bi siteyle anlaşmış oraya üye oluyorsun daha sonra yüklediğin software i pc de açıp sekronizasyonla pda ya yolluyorsun avantgo sadece aracı vazifesi görüyor...ama yinede süper deil... aslında pda için tüm bankalar bu java ve flash uygulamalarını kaldırıp basit arayüzlü bi internet sitesi yapmaları daha doğru gibi geliyor bana hem gereksiz yere gprs de para yazmamış olur hem de aletler kasmaz... vakıfbank bi numara o konuda adamlar devlet bankası olduklarından mı ne çok basit yapmışlar öle sağında solunda flash yok reklam yok.... yaz gir dio adam işini gör çık dio bi de :):)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.