Şimdi Ara

Poco F2 Pro 128 GB 5G 5999 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.852
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Poco F2 Pro 128 GB (Poco Türkiye Garantili) Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/poco-f2-pro-128-gb-poco-turkiye-garantili-1409731?magaza=alisverisadresim&renk=mavi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 6 Eylül 2020; 0:19:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 araba parası verip 1 tane almak (Almanya niye kıskanmasın Almanya alın teriyle 1 tanenin parasını (malzeme + işçilik + müşteri) alıyor - Türkiye 3 tanesinin parasını katıksız alıyor (Müslümanlıktan bahsedenler bunun adı nedir)

Şimdi bana söyleyin hangi ülke Müslümanlık davranışı gösteriyor

2 telefon parası verip 1 tane

ALMANIN ADI HARAÇ KESMEDİR

• Poco F2 Pro 128 GB 5G 5999 TL
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece 1 satıcıda geçerliydi 5700e iniyordu o da şuan 2 kupon kullanmış gibi alınabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun IMEI kayıt olayı çözüldü. Yurtdışından gelen cihazları 3300 TL'ye almayanları dövüyorlar :) Türkiye'den alınmaz.
  • [C_a_N_e_R] kullanıcısına yanıt
    kim nerede nasıl çözdü bilgi lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrior70

kim nerede nasıl çözdü bilgi lütfen
    İki gün önce Mi 10 ve F2 Pro'nun kayıtları çözüldü. Önümüzdeki hafta içinde kayıtları yapmaya başlayacaklar. Facebookta'ki Çin telefon grupları bu haberle çalkalanıyor şu an :) Düşüyorsan fiyatlar artmadan satın al.
  • bizim buralarda herkes aldı zaten imei kaydını beklemeden :) 3250 tl civarında satılıyor. garanti olayını takan yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu telefona niye 60 hz ekran koydular anlamadım. Telefonun en büyük eksisi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_dj_omar

bizim buralarda herkes aldı zaten imei kaydını beklemeden :) 3250 tl civarında satılıyor. garanti olayını takan yok :)
    4 araba parası verip 1 tane almak (Almanya niye kıskanmasın Almanya alın teriyle 1 tanenin parasını (malzeme + işçilik + müşteri) alıyor - Türkiye 3 tanesinin parasını katıksız alıyor (Müslümanlıktan bahsedenler bunun adı nedir)

Şimdi bana söyleyin hangi ülke Müslümanlık davranışı gösteriyor

2 telefon parası verip 1 tane

ALMANIN ADI HARAÇ KESMEDİR

Poco F2 Pro 128 GB 5G 5999 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 3 Eylül 2020; 2:15:21 >

• 6 milyar para ver, kamerada optik görüntü sabitleyici olmasın.

sonra elde çektiğin videolar neden titriyor bik bik. kim bu ois'i kaldırdı telefonlardan akıl karı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

İki gün önce Mi 10 ve F2 Pro'nun kayıtları çözüldü. Önümüzdeki hafta içinde kayıtları yapmaya başlayacaklar. Facebookta'ki Çin telefon grupları bu haberle çalkalanıyor şu an :) Düşüyorsan fiyatlar artmadan satın al.

Alıntıları Göster
    Soylediginiz seyi biraz arastirdim da reset atinca imei dusme, 3g yada 4g sebekede baglanti sorunu vs farkli farkli problem yasayanlar var. İllegal kayit yapanlarin cogu tekrar imei atma gereksinimleri duyuyorlarmis. Benim cok aklima yatmadi bu durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumanus -- 3 Eylül 2020; 7:18:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

6 milyar para ver, kamerada optik görüntü sabitleyici olmasın.

sonra elde çektiğin videolar neden titriyor bik bik. kim bu ois'i kaldırdı telefonlardan akıl karı değil.
    Yok muymuş? O zaman tamamen çöp denebilir. Tutup 4 tane 6 tane kamera koyacaklarina 1 tane olsun adam gibi olsun. 9t var bende de. Resim ve sabit vidyolarda fena değil. İş hareketli görüntülere gelince patatese dönüyor. Ois mühim kesinlikle.

• thrgl T kullanıcısına yanıt
    Ve kablosuz şarj... 5 watt bile olsa olmalıydı

• Pi kullanıcısına yanıt
    mi8 ve 9 da da ois yoktu sanırm eis ile yapıyordu o işleri. o kadar dert edilecek şey değil bence.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Oisle eis arasında bayağı fark var hocam. Ha tabi ihtiyaca göre değişir bu telefon işi. Mesela bende de var eis. Ama ne var? 4k çekime koymuş adamlar. Olacak iş değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Dumanus

Soylediginiz seyi biraz arastirdim da reset atinca imei dusme, 3g yada 4g sebekede baglanti sorunu vs farkli farkli problem yasayanlar var. İllegal kayit yapanlarin cogu tekrar imei atma gereksinimleri duyuyorlarmis. Benim cok aklima yatmadi bu durum

Alıntıları Göster
    O da düzelecek hocam merak etmeyin.
  • by_dj_omar kullanıcısına yanıt
    hocam ben 6/128ini güvendiğim bir satıcıda 3600e gördüm. kayıt olayı çözülürse ondan alırım diyordum ama 3250ye satan varsa ondan alayım. link var mıdır
  • eskikarateci kullanıcısına yanıt
    link yok hocam yerel satıcılar bunlar :) ıraktan gelen cihazlar.
  • [C_a_N_e_R] kullanıcısına yanıt
    3300 e kim satıyor hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.