Şimdi Ara

POCO F2 Pro [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
3.434
Cevap
70
Favori
212.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ana ekrandayken boş bi yere uzun basın. Çıkan seçeneklerden ayarlar a tıklayın. Açılan sekmede bildirim rozetleri diye bir seçenek var. Oradan ayarlayabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falid

Hocam ana ekrandayken boş bi yere uzun basın. Çıkan seçeneklerden ayarlar a tıklayın. Açılan sekmede bildirim rozetleri diye bir seçenek var. Oradan ayarlayabilirsiniz
    .Çok teşekkür ederim..
  • sahibinden.com
    Xiaomi / Poco F2 Pro / SIFIR KUTULU 6 AY MAĞAZA GARANTİLİ POCO F2 PRO 8 RAM 256 HAFIZA sahibinden.comda - 855026252
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-kutulu-6-ay-magaza-garantili-poco-f2-pro-8-ram-256-hafiza-855026252/detay
    Kayıtsız mı bunlar? ben pek anlamadım

• Merhaba. Poco f2 pro 128 GB kullanıcısı var mı acaba? Bir sorum olacaktı. Telefonun kilit ekranında ekran simsiyahken sadece parmak izi yeri belirginken sol üstte bir tane yeşil nokta var benim telefonumda. Aynı nokta kilit desen ekranında da gözüküyor. Poco f2 pro 128 GB kullanıcısı herhangi biri kontrol edebilir mi kendi telefonunda da aynı nokta var mı acaba ? Bu noktanın ne olduğu hakkında fikri olan var mı ? Sensör falan olabilir mi ?

• Kahuna07 K kullanıcısına yanıt
    Baktımda üstad yeşil nokta filan yoktur ekrana cam filmi çektinde kabarcıkmı görülüyor nasıl bir nokta ekran resmini atabilirmisin

• Praétorian kullanıcısına yanıt
    Doğrudur kayıtsız telefon onlar lakin 4300 fazla 4000 civarı fiyatı ben 128gb 3400e aldım

• arka kapak cam yazmıyormu internette özelliklerine bakınca benim telin arka kapağı cam filan değil bildiğin plastik üzerine ince metal kaplama gibi duruyor kapağın orta kısmına parmakla vurunca plastik sesi geliyor mi note 10 vardı onun arka kapağı camdı bu telin arka kapağı cam filan değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihani -- 30 Ağustos 2020; 18:4:50 >
    ölü pixel testi yapman fena olmaz.
  • cihani C kullanıcısına yanıt
    Telefonu servise gönderdim direkt. Geldiği günün gecesinde fark ettim. Ölü piksel sandım ve direkt gönderdim. Ama servis herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Tekrar baktırdım. Detaylı teste girdi serviste yine hiçbir sorun yok telefonun diye rapor verdi. Sonra internette biraz araştırdım. Yakınlık sensörü vs. olabileceği yönünde bazı yorumlarla karşılaştım. Yeni telefonlar full ekran olan telefonlarda ekran altına sensör konuluyormus vs. Ama çok bilgim yok. Yarın telefon elime ulaşacak. Yeşil nokta var mı yoksa kayboldu mu göreceğim. Eğer hala varsa bununla ilgili ne yapabilirim? Kendim cetvelle ölçtüğümde alttan 12 cm soldan 1.5 cm aşağı yukarı ekranda yeri. Bir tane çok küçük yeşil nokta. Gündüz, ışıkta falan fark edilmiyor. Ekran acıkken menüdeyken fark edilmiyor. En net sekilde parmak izi yeri belirgin olup ekranın geri kalanı siyahken belli oluyor.Eğer noktayı takip ederseniz gözünüzle kilit desen ekranında da gözükebiliyor net olmasa da. Ama menüdeyken falan asla göremedim. Sizden ricam parmak izi yeri belirginken karanlık, ışık olmayan bir yerde bir göz atmanız.

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapabilirim?
    playstore da uyugulamalar vardır, mantıkları da şu, ekranı full olarak beyaz mavi siyah sarı kırmızı vs yapoarkar, arada ölü ya da sıkışmış pixel varsa onu fark edebilirsin. bahsettiğin yeşil olan yer yeşil renkte sabit kalmış bir pixel olabilir mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 30 Ağustos 2020; 20:34:4 >
    POCO F2 Pro [ANA KONU]
    POCO F2 Pro [ANA KONU]

• Resimi ekledim

• cihani C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Baktım bakabildiğim kadar gözükmüyor. Yarın telefonum gelince ben de inşallah ekleyeceğim eğer yeşil nokta varsa. O zaman sizin telefonunuzu ölçüt alırsak bendeki yeşil nokta normal değil. Bir soruna işaret ediyor olmalı. Sensör olsa sizin telefonda da gözükmesi gerekirdi değil mi ? Genpa servis neden hiçbir sorun yok raporu verdi acaba ? Yoksa telefon gidince ordayken kendiliğinden yeşil nokta kayıp mı oldu ? Neyse. Yarın telefonu elime alınca inşallah yeşil nokta var mı yok mu tekrar görüşürüz burda inşallah. Teşekkür ederim cevaplarınız, ilginiz için. 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Yarın inşallah telefon elime ulaşınca dediğinizi yapayım. Bu mantıga göre o zaman o yeşil noktanın ekran full siyah , beyaz veya başka renk olunca gözükmesi gerekiyor yerinde sabit durması gerekiyor değil mi ? O zaman bu ölü veya sıkışmış piksel oluyor değil mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihani

Doğrudur kayıtsız telefon onlar lakin 4300 fazla 4000 civarı fiyatı ben 128gb 3400e aldım
    Adama msj attım imei sıkntı oluyormu diye. ''sorun olmaz hocam kayıt yapıcaz zaten'' demiş.
  • Telefonun ses çözünürlüğü mi note 10dan iyi duymadığım enstrüman seslerini duyuyorum ayrıştırma iyi netliğide iyi kaliteli kulaklıkla dinleyince hakkını veriyor sd865 basslar daha gerçekçi güçlü olsaydı çok iyi olurdu genede basslar fena değil sahne sesi tizler iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihani -- 30 Ağustos 2020; 23:17:14 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.