Şimdi Ara

Poco F2 Pro xiaomi 256/8 GB hatasız telefon 7 aylık 5G HAZIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kahramanmaraş İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Xiaomi Model #Redmi K30
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Poco F2 Pro xiaomi 256/8 GB hatasız telefon 7 aylık 5G HAZIR

Satın alındı alınalı kılıf+ ekran koruyucu ile kullanıldı. kasada ve ekran da çizik vs yoktur. temiz bir cihazdır. eski telefonumuzun imei atıldı kapanma durumu olmaz. güncelleme sıfırlama yapaiblirsiniz imei gitmez.... Orjinal kutusu 3 adet kılıfı orjinal şarj aleti ve kablosu ve 2 adet te kaliteli ekran koruyucusu sıfır vereceğim. 250 gb lık versiyonudur. 8 gb ram vardır. Oyun vs oynanmadı. şarjı ilk günki gibi gitmektedir.

Fiyat:3550 tl

sahibinden.com
    Xiaomi / Poco F2 Pro / Poco F2 Pro xiaomi 256/8 GB hatasız telefon 7 aylık 5G HAZIR sahibinden.comda - 944139585
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-poco-f2-pro-xiaomi-256-8-gb-hatasiz-telefon-7-aylik-5g-hazir-944139585/detay

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kahramanmaraş Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam tam emin olmamakla birlikte yazıyorum.. ayarlar kısmından telefonu sıfırlarsanız imeiniz silinir. Imei atmak için telefona program kuruluyor sıfırladığınızda bu programıda siliyor telefon imei gitmiş oluyor diye biliyorum. Alacak kişiyle uğraşmayın sonra :D twrp üzerinden sıfırlamak gerek telefonu

• gustawa G kullanıcısına yanıt

Qualcomm işlemciyse dediğiniz gibi ayarlardan sıfırlanırsa telefon imeisi gider. Mediatek'te gitmediğini biliyorum. Diğer işlemciler hakkında bilgim yok. Qualcomm'larda kesin gidiyor ama telefon ayarlarından fabrika ayarlarına dön denilirse :)

• Emin misiniz arkadaşlar ? Çok defa ayarlardan sıfırladım IMEI li telefonlari ama gittiğine hiç denk gelmedim .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan ne root var nede twrp. orjinal yazılım yüklü şekilde kullanıyorum. İmei aynı duruyor. günlük kullandığım cihaz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.