Xiaomi Redmi 12 pro 5g 8/256 GB (10.729₺)
-
-
Fırsat değil ki bu bence, en basit örneği dün 10k gördü öncesinde de çok pahalı değildi ithalatçı garantili olanlar -
Başlığa fiyat yazmak çok mu zor neden illa tiklatiyorsunuz arkadaş
Yaz fiyati ürünü hitap ederse girip bakarım
Yakında o telefon indirimde diye başlık açmaya başlayacaklar
-
Bugün incelemiştim. Yorumlara göre satıcı IMEI atıp gönderiyor. Dikkatli olmak lazım. -
Mail adresini ya da telefon numaranı ver. Foruma da girme. Biz seni haberdar edelim. Teşekkür edileceğine paylaşım yaptı diye bir de azar işitiyor. Keşke forumda bloklanan kişilere mesajlarımız gösterilmese. Forumdan soğuturösr adamı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 25 Kasım 2023; 21:4:12 > -
hocam pardon ama bu fırsat değil ne yazık ki. keşke her konu açan öncesinde en azından akakçeye girip fiyat geçmişine baksa
-
Neyine teşekkür edilecek acaba? Linke tıklayınca 230 TL düşüğüne birkaç satıcı çıkıyor. Başlığa 5 tane rakami yazmak çok mu zor?
Adam koleksiyon yapıp fırsatla alakası olmayan birşeyi burada fırsat diye paylaşmıs bir de teşekkür mü edicez. İyi o o zaman bütün forum üyeleri koleksiyon oluşturup konu açsın. -
İnat ettim linke tıklamadım. Fiyat kaç lira acaba🙃
-
Keşke tıklasaydın;
8.733 TL idi anında 11.000 TL' ye geri döndü...
-
Liste olduğunu farketmemişim. Kesinlikle haklısınız. -
Bu tip satıcılar hep yd cihaza imei çakıp gönderiyor. Aldığınız telefonu mutlaka kendi imeisini kontrol edin edevletten bakın.
Normalde zaten faturada imei yazması gerekiyordu sanırım. Ayrıca ithalat garantisinde bile firmaların kayıt etmesi gerekli diye biliyorum. Böyle kaçak imei olmaz yani. Cihazın kendi imeisini kayıt etmek zorundalar e devlette cihaz gözükür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiRaNTx -- 27 Kasım 2023; 13:11:19 > -
migrosta 8,449
-
Pro değil hocam o -
ne sallamışsın.
-
Bahsettiğiniz şey ciddi bir suç. İnternette faturalı satış yapan büyük pazaryeri sitelerinde dediğiniz işlemi yapabileceklerine pek ihtimal vermiyorum. Tabii bunlar deneyimim değil, sadece yorum yaptım.
-
Hemde çok büyük suç. Sitedelerde resimlerle yorumlar var hocam. Hatta kayıtsız diye mesaj geleni bile vardı batın siz düşünün ne durumda. -
migrosta 8,449pro yazıyı -
bu fiyatına göre çok iyi bir cihaz
bende yurtdışı olanını kullanıyorum
beğenen bir iş arkadaşıma kafası rahat etsin diye trendyoldan aldık
3.de eh işte bir cihaza ancak kavuştuk
her gelen cihazın
kutu sahte tr basımı
şarj ve kablo sahte
arka kapak açılmış direnç işlemi yapılmış imei değiştirilmiş
rom güncelleme almayan fake rom yüklenmiş
arkadaki imei stickerı sahte lazer printer çıktısı sticker (1 tanesinde sökülmüştü hiç yoktu)
2 böyle cihaz iade ettik
3.nün en azından arka kapağı açılmamıştı dirençsizdi kalsın dedi kaldı -
link var mı
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Başlığa fiyat yazmak çok mu zor neden illa tiklatiyorsunuz arkadaş Yaz fiyati ürünü hitap ederse girip bakarım Yakında o telefon indirimde diye başlık açmaya başlayacaklar |
Bugün incelemiştim. Yorumlara göre satıcı IMEI atıp gönderiyor. Dikkatli olmak lazım.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X