Şimdi Ara

POCO F5 5G DE YAZILIMSAL SIKINTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
10
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese kolay gelsin arkadaşlar

Yaklaşık 1 yıldır Poco F5 5G model cep telefonu kullanıyorum. Yakın dönemde hat taşıma işlemi yaptım. bu işi yaparken E devlet üzerinden belge indiremediğimi fark ettim. bilgisayardan da yapabildiğim için çok da önemsemedim. Hattımı taşıdıktan sonra pin kodumu değiştirmek istedim. Kart ile gelen pin kodunu girdim ama yeni pin kodumu girmek için tıkladığımda klavye ekranı açılmadı. Nedir ne değildir derken bir teknik servise sordum bana sorunun yazılımsal olduğunu yazılım atılınca düzelebileceğini söyledi. Telefon konusunda aşrı derecede araştırma yapan bir arkadaşıma bu konuyu ilettim. O da bana ' https://miuirom.org/phones/poco-f5#Turkey ' bu adresi önerdi . Burada Hyperos sürümlü Poco F5 rom var fakat dikkat ettiğim bir konu Poco F5 , Poco F5 Pro vs için rom olmasına rağmen Poco F5 5G adına bir rom görüntüleyemedim. Ben arkadaşımın önerdiği üzere Poco F5 rom indirip telefonuma yüklesem her hangi bir sorun yaşar mıyım ? ayrıca telefonun 5G özelliğinde herhangi bir sorun yaşar mıyım . şimdiden teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.