Şimdi Ara

POCO F5 BEYAZ RESMİ TÜRKİYE CİHAZI (10 AY GARANTİLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rezerve: Rezerve: Bu ürün bir üye tarafından rezerve edilmiştir ancak yine de satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 POCO F5 BEYAZ RESMİ TÜRKİYE CİHAZI (10 AY GARANTİLİ)
    Cihazı 08/06/2023' te Xiaomi' nin Resmi Türkiye Sitesi' nden aldım. 10 ay daha garantisi bulunuyor. Şimdiye kadar en ufak bir sorun çıkartmadı. Ne yere düştü ne tamir gördü. Kozmetik olarak da ilk günden itibaren ekran filmi ve kılıfla koruyarak kullandığım için resimlerde görebileceğiniz gibi neredeyse sıfır gibi, emsalsiz temizlikte. Kutu içeriği tam, şarj cihazı, garantisi, e-arşiv faturası ile birlikte verilecektir. Ayrıca kendi aldığım Microsonic Legion Series kılıfı da alıcıya hediye edeceğim. Cihazı yeni amiral gemisi seviye Samsung telefon aldığım için satıyorum. 20 senelik sadık bir Samsung kullanıcısı olarak Xiaomi' nin işletim sistemi ve arayüzüne bir türlü alışamadım, bu sebepten Samsung' a geri dönüş yaptım. Ama gerek günlük kullanım, gerekse oyun performansında bu cihaz kimseyi üzmez. Hele ki Xiaomi arayüzüyle bir probleminiz yoksa F/P olarak müthiş bir tatmin yaşarsınız. Velhasıl kelam cihazı satın almak isteyenler mesaj ya da telefon yoluyla bana ulaşabilirler. Fiyat konusunda diğer ilanlara da bakarak gayet makul bir seviye belirlediğimi düşünüyorum. Vuruğu kırığı olmayan ikinci el, garantisiz, yurtdışı direnç kayıtlı cihazlara bile hep 10000+ fiyat biçilmiş. Onun için kıyaslarken bu durumu göz önünde bulundurarak fiyat size uymuyorsa lütfen yazmayınız/aramayınız. Cihazı zaten yeni telefon aldığım için sattığımdan dolayı da lütfen takas teklif etmeyiniz. Saygılar...
    POCO F5 BEYAZ RESMİ TÜRKİYE CİHAZI (10 AY GARANTİLİ) POCO F5 BEYAZ RESMİ TÜRKİYE CİHAZI (10 AY GARANTİLİ) POCO F5 BEYAZ RESMİ TÜRKİYE CİHAZI (10 AY GARANTİLİ) POCO F5 BEYAZ RESMİ TÜRKİYE CİHAZI (10 AY GARANTİLİ) POCO F5 BEYAZ RESMİ TÜRKİYE CİHAZI (10 AY GARANTİLİ) POCO F5 BEYAZ RESMİ TÜRKİYE CİHAZI (10 AY GARANTİLİ) POCO F5 BEYAZ RESMİ TÜRKİYE CİHAZI (10 AY GARANTİLİ) POCO F5 BEYAZ RESMİ TÜRKİYE CİHAZI (10 AY GARANTİLİ) POCO F5 BEYAZ RESMİ TÜRKİYE CİHAZI (10 AY GARANTİLİ)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 12000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Haziran 2025 Satıldığı Şehir : Muğla, Datça Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.