Şimdi Ara

Poco F6 Pro ★★★ ANA KONU ★★★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
464
Cevap
12
Favori
30.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam benim için genel anlamda yeterli, beklentiye göre değişir ancak çok aşırı detay beklemeyen herkesi memnun eder diye düşünüyorum. Gece çekimlerinde de yeterli kalitede çekiyor bence.

Ancak sonuçta zevkler ve renkler mevzusuna girer konu.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Performans değil batarya ömrünü kastettm şuan x6pro da iyi belki 1 yıl olmazda 2 ve üzerine dayanmaz gibi duruyor 5 yıl gm9pro kullandım 4-5 saat ekran süresi veriyordu üstelik o cihaza 1-2 hafta sürekli knight online mobil açık olurdu misal kasttettigim bu bu telefonlar 5 yıl sonra 4 ve üzeri görür mü bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0onder -- 29 Mayıs 2024; 17:4:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0onder kullanıcısına yanıt

Anladım .

F6 1000 döngüde bile %90 kapasite vadediyor. Bakalım nasıl olacak .

• halogonga kullanıcısına yanıt

Her cihazın belli bir karakteristiği oluyor. Mesela Xiaomi cihazlarda yakınlık sensörü sorunları oluyor genelde ki f6 da da sanal yakınlık sensörü var. Net şu şundan iyidir demek zor.

F6 için batarya performansı pek iyi değil ve sanal yakinlik sensörü olması ekşi diyebiliriz ama performans olarak hepsini katlar.

S23 fe bu paraya telefoto kamera sunan tek cihaz. One ui' tartışmasız en iyi android arayüz diyebiliriz ama batarya o gövde için hayal kırıklığı.

13 pro 5g iyi kameraya sahip olabilir ama performansı 778g li telefondan bile kötü. Olacak iş değil.

Honor 90 performans olarak s23 fe ve f6 dan geride fakat s23 ultranin anakamerasi ile aynı sensore sahip. Ben honor 70 in ana kamerasinin hala daha iyi olduğunu düşünüyorum ama kağıt üstünde durum böyle. Magic ui özellik anlamında en fakir arayüzlerden biri olsa da akıcılık anlamında çok çok iyi bence. Ben 1.5 yıldır kullanıyorum çok memnunum honor 70 den.

Fiyatına göre bakarsak özellikle oyun oynamiyorsaniz kesinlikle honor 90 diyorum ben. Kafamı karıştır hacı abi derseniz realme gt2 pro ve nothing phone 2a da acayip hoşuma gidiyor aslında biraderde var gt2 pro çok memnun. Hadi çık işin içinden 😂

• Sinanthewhite S kullanıcısına yanıt

F6'yı taksitli alabilme durumundan dolayı düşünüyordum. GSMarena'daki fotoğraf örneklerine bakınca Honor 90'dan daha iyi gibi geldi ya da ben fotoğraf işinden anlamıyorum  . Ekran boyutundan ve bataryasından dolayı S23 FE'yi eledim. Taksit ve kulaklık hediyesinden dolayı da F6'ya daha yakınım ama o farka değmeyecek gibi duruyor. Bu yüzden Honor 90 alacağım gibi haha  

Taksitte kulaklık hediyesi göremedim??

Hocam bende göremedim :D, galiba bitmiş ya da başka bir durum var. Kendi sitesinde hala veriyor kulaklık.

Kendi sitesinde zaten veriyor da hediye yi de değiştirebilirsin de

Amazonda baştan beri hediye vermiyordu

Kampanya kısmında veriyor olarak görünüyordu.

f6 da vermiyor ben hiç göremedim

f6 proda veriyor taksit çıkmıyor .

Hocam müşteri hizmetleriyle görüştüm. Sipariş verdiğinizde hediye sepette görünmese bile gönderilir dedi. Aldık bakalım ne olacak, hiç olmazsa iade ederim.

Kendi sitesinde 1000 Tl indirimli oluyor .

biri 23.999 a geliyor peşin

biri 24.999 a geliyor taksitli

mi store da taksitli nasıl alınabiliyor göremedim?

mi storeden alınmıyor heralde

Kendi sitesinde 1000 Tl indirimli oluyor .

mi store 23.999 a geliyor peşin

amazon 24.999 a geliyor taksitli

Hocam iptal edip tekrar amazondan almam gerekti. Kendi sitesinde taksit olmuyor. Amazonun müşteri hizmetlerini bildiğim için oradan almam çok önemli benim için.

Yeni üye olanlara da 400TL indirim kodu veriyor kendi sitesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halogonga -- 30 Mayıs 2024; 11:32:41 >

fiyatları yazdım

kendinize göre hareket edip alırsınız .

Taksit nasıl oluyor?

Düzenleme : Amazondan F6 alınca 6 taksite kadar vade farkı almıyor. F6 Pro'ya taksit yapmıyor ama. Yanında kulaklık hediyesini de vermiyor büyük ihtimalle. Ama bu taksit olayı çok iyi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayrabey -- 30 Mayıs 2024; 17:42:50 >
  • Kayrabey kullanıcısına yanıt
    Kulaklık veriyordu ama bitmiş kampanya. Kulaklık yok diye almaktan vazgeçtim. Kendi sitesinde de stok yok diye ödeme kabul etmedi.

Edit: taksit olayından dolayı siyah renk düz F6 siparişi verdim. İnceleme yapan bir abi kamera uygulaması olarak GCAM kullanıyordu ve ciddi derecede daha iyi fotoğraflar çekmişti. Bu GCAM denen uygulama markette var mı yoksa APK olarak kurmak mı gerekiyor çünkü markette göremedim.

Ayrıca pazarama.com da 12/512 F6 23.750TL den satılıyordu, hala geçerli mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halogonga -- 31 Mayıs 2024; 9:18:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kargoları vermeye başlamışlar. Sanırım dağıtımları da pazartesi olur artık. Ben kargo ile görüşüp yarın almaya çalışcam, heves ettim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatarsiz_3 -- 31 Mayıs 2024; 13:2:54 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.