Her zamanki gibi aceleden satın aldınız. F6 pro modeli yurtdışında, 6 dolar primli satılıyor. F6 modeli, şu an yurtdışında 412 dolar'a satılıyor. Yani ilan edilen 379 dolar fiyatın 33 dolar üzerinde satılıyor. 33 dolar çok büyük bir fark... Yani bir kaç ay sonra fiyatlar hızla gerileyecektir. 8s gen 2 işlemci performans verilerinin beğenilmesi, F6'ya talebi artırdı sanırım. |
Poco F6 Pro ★★★ ANA KONU ★★★ (13. sayfa)
-
-
1.ooo tl ye düşürmüş olabilirler ben ilk girişte 1.500 tl verdi.
-
F6 pro 1500 düz f6 1000 TL düşüyor bro
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Poco modellerine HyperOS gelecek mi? Kaynak bulamadım
Son fiyat ne oluyor peki ?
Üyenin yazdığı gibi f6 pro 256 gb 28.999 a düşüyor mu?
-
Ben 28999a aldim
Bizde nasıl o fiyata düştüğünü öğrenmeye çalışıyoruz
şuan 29.499 a düşüyor
Mi5s plus dan yükseltme olunca gayet normal bir durum bu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mi store Almanya'da
F6 512gb 499€
F6 256gb 449€ gözüküyor.
IMEI atılabilir mi acaba bunlara
AB ülkelerinde yüksek vergilendirme var. Yurtdışı fiyatlara buradan bakabilirsin ;
Xiaomi cihazlara; cihazın arka kapağını açıp, direnç değişimi yaptıktan sonra, imei değişikliği yapılabiliyor. Yani donanım müdahalesi gerekiyor. Donanım müdahalesi ile imei değişikliği yapılsa bile, sıfırlama ve cihaza güncelleme gelince, imei uçuyor galiba...
Yani cihazın arka kapağını açtırıp, direnç değişikliği yaptırmak, imei yönünden cihazı sorunsuz kullanım imkanı sunmuyor.
Özetle; bu türden arka kapıyı dolaşarak ucuza cihaz alacağınızı düşünmeyin. Sonrasında tamircilerin kölesi olursunuz.
-
İmei konusunda dh ikinci el YD telefon satan 3/5 satıcıya pm atarak daha net bilgilerde alabilirsin. İnfinix ve tecno saymaz ise , one plus belli bir modele kadar çift imei ( sıfırlama - güncelleme etkilenmez ) konusunda en iyisidir.
Tek hat kullanacaksan da , çok para gömmüyorsan kayıtsız kullanma taktiği ile ilerleyeceksin.
İlla ki, püsürlü işlere gireceksiniz.
Yahu ne gerek var, imei - mimei türünden abidik - gubidik işlere ?
Imei attıracaksınız... Uçtu mu, tamircilerin ve simsarların kölesi olacaksınız. Değer mi bu türden baş ağrıtıcı işlemlere...
Bütçenin yettiği telefonu alırsın, paşa paşa kullanırsın. Samsung A55 telefon alıp keyfine bak.
-
Bugün erken saatlerde elime ulaştı 16 gb/1 tb versiyonu. İlk izlenimlerim cihaz her açıdan şahane. Kamerasını özellikle merak edenler olacaktır, Poco eski modellerine göre büyük ilerleme kaydetmiş. Kamera oldukça iyi, beklentimin fersah fersah üzerinde iyi. Yüksek performanslı oyunlar su gibi akıp gidiyor, gözlerime inanamadım. Ekran hele bambaşka bir seviyede. Yeni bir çift göz edinmişim gibi. Telefon tabiri caizse yağ gibi akıyor.
WQHD modunda ve bellek uzantısı en yüksek ram tercihi ile kullandım. Oyunlar ultra ayarda. Performans kusursuz. Tek hoşuma gitmeyen şey şarj çok çabuk bitiyor, az hissettirecek kadar da ısınma yapıyor. Lansmanda o kadar övdüğünüz sıvı soğutma sistemi bu muymuş len dedirtti bana. Tabi cihazı başta dediğim modlarla, yüksekte kullanınca normal ama yine de bataryanın bu kadar hızlı bitmesini beklemezdim. 120W ile fişek gibi doluyor tabi. Kısaca şu ana kadar eleştirebileceğim tek şey batarya. Fqhd modunda,daha sade bir biçimde de bakacağım, fark olacak mı.
Tabi cihazın henüz yeni olması nedeniyle bataryanın kendini daha bulamamış olma ihtimali de var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 4 Haziran 2024; 3:3:30 >
-
Merhaba. Şu an samsung a54 kullanıyorum. Şarj konusunda tatmin etmedi. Kamerası da yeterli.
Oyun çok oynamıyorum ama en az 3 sene kullanabileceğim bir telefon bakıyorum. Poco 1000 döngü 90% üstü pil iddiası ne kadar tutarlı olur?
F6 mı f6 pro ya mı geçmek doğru olur?
Cihazlar arasında saçma bir şekilde düşük ve üstün yanlar var o yüzden kararsız kaldım
Bütçede sorun yoksa F6 Pro alın tabii ki ama aralarında uçurum yok bence. İkiside güzel cihazlar. Ekran konusunda sanki düz F6 daha iyi gibi victus camından dolayı. Testlerde daha parlak görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halogonga -- 4 Haziran 2024; 11:29:27 >
Şunu farkettim galeriye foto attıkça su gibi içiyo xiomi galeri bataryayı.. tüm resimleri analiz ediyor muhtemelen bilgi sızdırmak için asla engelleyemiyorum da..
-
F6 512 olan model almanyada 356€ ya alınabiliyor.
ben fiyatların oturmasını bekleyeceğim 1-2 ay
F6 düşünüyordum ama 25 bin TL çok para.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.C. -- 4 Haziran 2024; 21:39:27 > -
F6 ; 12/512 kapasitelisi 412 dolar'dan çıkmıştı. Bir kaç gün içinde 390 dolar'a indi.
Yurtdışı güncel fiyatlar ;
Xiaomi Poco F6 8+256GB Siyah (Global) - 353 Dolar
Xiaomi Poco F6 8+256GB Yeşil (Küresel) - 353 Dolar
Xiaomi Poco F6 12+512GB Siyah (Global) - 390 Dolar
Xiaomi Poco F6 12+512GB Taitanium (Küresel) - 390 Dolar
Xiaomi Poco F6 12+512GB Yeşil (Küresel) - 390 Dolar
Xiaomi Poco F6 Pro 12+256GB Siyah (Global) - 458 Dolar
Xiaomi Poco F6 Pro 12+512GB Siyah (Global) - 502 Dolar
Xiaomi Poco F6 Pro 12+512GB Beyaz (Global) - 502 Dolar
Xiaomi Poco F6 Pro 16+1TB Siyah (Global) - 548 Dolar
Xiaomi Poco F6 Pro 16+1TB Beyaz (Global) - 548 Dolar
-
Bende poco f5 var ,acikcasi poco f7 yada poco x8 pro yu bekley
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X