Seni ben engellemedim. Filtreye takılmışsındır. Forumlara girerken filtre kullanıyorum. Yeni yapay zeka filtre uygulamalarından haberin yok galiba ? |
Poco F6 Pro ★★★ ANA KONU ★★★ (15. sayfa)
-
-
serkanguzel haberim yok
mesajlarını cevaplayamayınca engellemiş olabileceğini düşündüm
-
Hani eskiden bildiğimiz bot üyelikler vardı. Bu bot'lar forumlara üye olup, çeşitli konu başlıklarına rastgele mesaj yazarlardı. Bu bot üyelikleri engellemek için, resimli seçimler filan çıkarıldı.
İşte bu bot benzeri programlara, şimdilerde belirli kelimeler üzerinden filtre atanabiliyor. Ben de yaklaşık binin üzerinde üye filtreye yakalanmış.
Bu arada engelinizi kaldırdım.
-
Evet bence de performans olarak farkı yok gibi ama ekran özellikleri hızlı şarj olması benim hoşuma gitti yoksa f6 da gayet yeterli bir cihaz tabi olurda pro nun fiyatı 27k civarına düşerse almayı düşünüyorum yoksa beklemeye devam edeceğim M52 kamera ve oyun performansı dışında hala işimi görüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURLİKAT -- 6 Haziran 2024; 16:47:14 > -
Fiyat düzeylerine, F5 ve F5 Pro modellerine bakarak fikir yürütmek gerekirse; snapdragon işlemcili cihazlar, mediatek işlemcili cihazlara göre, daha iyi korumaktadır.
F5 ; 360 dolar'dan piyasaya çıkmıştı. F6 çıktıktan sonra, en son 341 dolar'a kadar indi.
F5 pro modeli de snapdragon işlemcili olmasına rağmen, F5'e göre performans anlamında dişe dokunur bir fark yaratmadığı için pek satmadı gibi bir şey... Böyle olunca üretimi de güdük kaldı. Zaten şu an piyasada sıfırı var mı, şüpheliyim doğrusu...
Buradan tekrar sözü F6 ve F6 pro modellerine getirecek olursak; bu iki modelin fiyatı dişe dokunur ölçüde gerilemeyecektir.
Yalnız F6 serisinin resmi fiyatlaması ile piyasa fiyatı arasında ilginç bir durum oluştu...
F6 12/512 ; 379 dolar olarak ilan edildi. Piyasaya 412 dolar'dan girdi. 2 hafta sonra, 390 dolar'a indi. Talep düşerse, ilan edilen fiyata kadar inişi devam eder.
F6 Pro 12/512 modeli ise, 499 dolar olarak ilan edildi. Şu an piyasada 502 dolar'dan satılıyor.
Özetlemek gerekirse; firma piyasadan gelen talebe göre, üretim adedini belirliyor. Yani firma fiyatı indirmek yerine, üretim adedini sınırlıyor. Buna sebep ise, çok sayıda modeli olduğu için, modeller arasında belirlemiş olduğu fiyat baremini bozmuyor. F6 Pro modeline piyasadan talep yok gibi...
Bugün ki, yurtdışı fiyatlar ;
Xiaomi POCO F5 12+256GB 5G Siyah (Global) - 341 Dolar
Xiaomi POCO F5 12+256GB 5G Mavi (Küresel) - 341 Dolar
Xiaomi POCO F5 12+256GB 5G Beyaz (Küresel) - 341 Dolar
Xiaomi Poco F6 8+256GB Siyah (Global) - 353 Dolar
Xiaomi Poco F6 8+256GB Yeşil (Küresel) - 353 Dolar
Xiaomi Poco F6 12+512GB Siyah (Global) - 390 Dolar
Xiaomi Poco F6 12+512GB Taitanium (Küresel) - 390 Dolar
Xiaomi Poco F6 12+512GB Yeşil (Küresel) - 390 Dolar
Xiaomi Poco F6 Pro 12+256GB Siyah (Global) - 458 Dolar
Xiaomi Poco F6 Pro 12+512GB Siyah (Global) - 502 Dolar
Xiaomi Poco F6 Pro 12+512GB Beyaz (Global) - 502 Dolar
Xiaomi Poco F6 Pro 16+1TB Siyah (Global) - 548 Dolar
Xiaomi Poco F6 Pro 16+1TB Beyaz (Global) - 548 Dolar
-
Geri butonuyla, uygulama butonunun yerini nasıl değiştirebilirim. Bulamadım ayarlarda. Alışmışım gerinin solda olmasına, elim sürekli sola gidiyor. -
-
Alacağınız 1500 kiralık kupon ile
F6 pro 12GB+ 256GB 28.999TL
F6 8GB +256GB 21.499TL ye geliyor
-
500 tl daha düştü ama yeterli değil pro için hediyeleri çıkartıp 2k daha düşerse alırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURLİKAT -- 6 Haziran 2024; 21:56:41 > -
Çok teşekkür ederim. -
F6da proximity sensör var yazmışlar ama gsmarenada virtual olarak girmişler. Teyit edebilecek kullanan bir arkadaş varmıdır. Virtual olunca görüşmelerde ekran hep açık kalıyor. Yada kafasına göre çalışıyor. -
F6 pro da virtual yok gayet iyi çalışıyor..
Telefon sizde de ısınma yapıyor mu arkadaşlar? Telefon hep ılık elimde
-
İlk açtığımda ısınma vardı güncelleme falan yükledi diye düşünüyordum
sonra da öyle ısınmaya denk gelmedim
kılıfı ele oturuşu güzeldi sevmiştim
-
Merhabalar
Poco f6 modelinde wifi arama (VoWifi) varmı acaba?
Eğer yoksa pro modelinde varmı?
Şimdiden teşekkür ederim. -
Eski cihazların bir çoğunda bile olan özellik
2 model de de var
-
Bu özellik epey sitesinde yazmıyor diye samsung alacaktım iyiki sormuşum. Teşekkür ederim. -
F6 wowifi
-
Normal kullanımda hayır ama yüksek grafikli oyunda direkt ısınıyor. Özellikle kamera kısmı cayır cayır oluyor. Şarj tüketimi ve soğutma hayal kırıklığı yarattı bende. Onun dışında akla gelecek her şeyden memnunum son derece.
-
Bunlara poco launcher yerine hyperos Xiaomi launcher yükleyebiliyor muyuz uygulama simgeleri dikdörtgen gibi olan? -
Merhaba, simgeleri nasıl böyle yaptınız? Hyperos Xiaomi launcher mı yüklediniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X