|
Poco F6 Pro ★★★ ANA KONU ★★★ (20. sayfa)
-
-
Millet öyle böyle kötülemiyordu ben cihazı almadan önce. Bataryası çabuk bitiyor falan diye. İnternette gezerken bile drain var falan diyorlardı. Alakası yokmuş.
-
Benim telde böyle problem vardı bu arada. Batarya performansını hiç beğenmemiştim.. yazılım problemi bence.. optimize olmamış bir yazılım işe battery drain yaşanması şaşılacak şey değil..
-
Cihaz yeni çıktığı için yazılım zamanla oturacak
-
bu cihazın ısınma eğilimi var fakat performans odaklı olupta ısınmayan bir tane cihaz yok 38-40 derece sıcaklıkta full ekran parlaklığı ile kullanılan tüm cihazlar ısınır hangi cihazın konusunda gezersem muhakkak ısınma rutinleri mevcut -
HyperOs ikonlarını yüklemeyi başaran var mı? Poco ikonları çok kötü. -
Bunları mı kastediyorsunuz
-
Neredeyse aynısı. Hocam bir de şey soracağım telefonda global rom mu yüklü yoksa Turkey rom mu?
-
Bende Global F6 var
-
Temanın adı ne hocam
-
Poco teması simgeler Dan_v1 diye geçiyor
V1 diye aratın
-
Teşekkür ederim
-
Halen ikonlar konusunda Xiaomi değişikliğe gitmiyor Miui ile aynı maalesef tema değiştirin -
Bu cihazda ikincil alan var mı? Kimi cihaz da sistem kopyalama diye geçiyor bu özellik? -
-
Reddit'te HyperOS ikonlarını kullanabilir miyiz diye bir soru sordum ve bir arkadaş sağ olsun bana bir tema gönderdi. Vereceğim linki Firefox tarayıcısıyla açıyorsunuz ve temalar uygulamasına yönlendireyim mi diye soruyor. Bu soruya evet dediğiniz zaman tema açılıyor ve indiriyorsunuz. İsterseniz temanın tamamını isterseniz de simgeleri uygulayabilirsiniz. Zaten stock tema gibi bir şey. Uygularken uyumsuzluk gibi bir şeyler der ama bu çok yüksek ihtimalle temanın MIUI sürümleri için yapılmış olduğunu belirtmek için koyulmuş bir uyarı ifadesi. Uygulayınca hiçbir şekilde uyumsuzluk sorunu olmuyor. Tema için link:
theme://zhuti.xiaomi.com/detail/1b657ef2-8e3f-42d2-ad17-911ab82af674
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X