Şimdi Ara

Poco F6 Pro ★★★ ANA KONU ★★★ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
14
Favori
28.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun çok güzel cihaz
  • Uygulama içindeki klavye boyutundan hiç memnun değilim. Huaweideki gibi ekranın altı komple klavye haline alışmışım o daha iyiydi. Bu,bu şekilde çok ufak ve daha büyümüyor. Temalara ayarlara falan baktım,bir şey bulamadım. Yapabileceğim bir şey var mı? Poco F6 Pro  ★★★ ANA KONU ★★★
  • freeboyy kullanıcısına yanıt
    İlk hafta çok kötüydü iki konuda da. Telefon kendine geldikten sonra büyük oranda düzeldi. Isınma konusunda normal durumda şu an. Ne iyi ne kötü. Batarya da ilk haftaki kadar kötü değil, güzel idare ediyor. Yalnız 120w hızlı şarj muazzam bir şey. Takıyorum,ekran kapalı. Misal yemek yiyene kadar veya atıyorum kedimin kumunu temizleyene kadar şarj işlemi tamamlanmış oluyor.
  • Pantherus IV kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler hocam

Ekranı 2k mı kullanıyorsunuz fhd'ye düşürüp mü

Ben gen2 - 2k - 5000 bataryanın bu kadar şikayet edileceğini düşünmüyordum ama fazla muzdarip kullanıcılar sanki
  • freeboyy kullanıcısına yanıt
    İlk günden beri WQHD+ kullanıyorum. Şarj gündelik kullanım için yeterli. Yüksek performanslı oyunlarda günde bir, bazen iki kez şarj etmem gerekiyor.
  • 2 haftalık telefonum satılıktır arkadaşlar

Detaylı bilgi:

https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158999999

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 2 Temmuz 2024; 0:38:11 >
  • YunTi kullanıcısına yanıt
    Komik olan şey ise Samsung A55 256gb ile yurtdışı fiyatı aynı iken bizim ülkemizde F6 6-7 bin daha pahalı. 😁
  • needacar kullanıcısına yanıt

SAmsung her zaman uygun fiyata satar. Ortalam doları 40-45 olarak hesaplar. Poco 60 küdürden hesaplıyor.

• YD fiyatlar gerilemeye devam ediyor ;

Xiaomi Poco F6 Pro 12+512GB Black (Global) - 467 $

Xiaomi Poco F6 Pro 12+512GB White (Global) - 471 $

Xiaomi Poco F6 Pro 16+1TB Black (Global) - 556 $

Xiaomi Poco F6 Pro 16+1TB White (Global) - 556 $

• Samsung s21 ve üstünden bu cihaza gecen var mi ne düşünüyor?
  • Poco f6 uzun zamandır beklediğim bir cihazdı ama poco büyük çuvalladı buradaki mesaj sayısından görüldüğü üzere. Türkiyede çok bilinen bir markaymış gibi telefonlarının saçma bir fiyattan çıkması bir yana, poco ilk defa çıkardığı tablete ne kılıf ne kalem getirmiş, bizi bu kadar sallayan bir markaya kesinlikle güvenmem açıkçası.
  • Pantherus IV kullanıcısına yanıt

Hocam normal kullanımda ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?

• Poco F6 Pro için kırılmaz cam önerisi olan var mı?

• Amazon'dan siyah bir 12/512 Poco F6 Pro sipariş ederek aranıza katıldım. Çin'den de 2 kılıf 4 temperli cam aldım. Yurt içi aksesuar fiyatları inanılmaz.

• Vatal V kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun honor başka bir boyutta cihaz
  • Poco F6 Pro konusu çok geride kalmış beklenen ilgiyi görmedi sanırım.
  • Arkadaşlar bende cihazı satıyorum. Sim kart takılmadı. Sadece açıp baktım bir kaç foto çektim menülerde gezindim o kdr. Şarj olayı çok güzel. İşlerin yoğunluğundan kurmak nasip olmadı. Samsunga alıştığım için menü bana bir garip geldi.

https://forum.donanimhaber.com/poco-f6-pro-12-256--159143058
  • Şaka gibi ikinci el F6 serisi kaynıyor ilanlar satan satana
  • Gsm çekim gücü nasıl cihazın
  • Telefonu almadan önce çok korkmuştum yorumlardan ama bataryası inanılmaz seviyede cihazın. Ortalama 8 saat ekran süresi alıyordum ama bugün daha da iyi bir seviyeye çıktı. Akşam xiaomi.eu roma geçip keyfime bakacağım artık.

Poco F6 Pro  ★★★ ANA KONU ★★★
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.