Şimdi Ara

POCO F7 Pro ve F7 Ultra tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

aynen hocam, 43 bine çıkıyorsa bütçem bu telefona bakmam bile ki 7 yıl güncelleme zaten en başta cezbediyor samsung tarafında... eğer ki vivo 200 pro da 50 bin bandına düşse s24 ultra bile hikaye kalır yanında...

• DangerousRabbit kullanıcısına yanıt

X yerine snapdragon olan F serisi kullansaydınız sorunsuz kullanırdınız

Güncelleme geç gelebilir sonuçta Ocak ayından itibaren android 15 vermeye başladı ve bildiğim kadarıyla Samsung S25 serisi hariç diğer modeller android 14 Mart güncellemesinde

Ayda 1 veya 2 ayda 1 güvenlik güncellemesi yayınlıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

F5 Pro alsaydım muhtemelen dediğiniz olurdu. Ancak burada konu o değil.

Burada o modeli alsaydınız bu olurdu yerine direkt olarak firmaya eleştiri yapmak doğru. O zaman niye firma bu modeli çıkardı? Günde 10 kez şebeke sorunu yaşıyorum. Telefon kendini uçak moduna alır gibi interneti kesiyor 20 saniye boyunca. Bu anlamsız. Keşke çıkarmasaydılar da almasaydım. Öve öve bitirilemedi dünyada.

Güncelleme konusunda hemen şu sürüm gelsin demiyorum, diyemiyorum. Çünkü her gelen güncelleme rastgele. Bir özellik iyileştilirken diğeri de bozuluyor. HyperOS 2 güncellemesi sonrasında 2 hafta bu şebeke sorunu olmadı. Ardından yine başladı.

Samsung en azından daha düzgün güncelleme yapıyor.

X serisinin geçmişi hep hatalar ve sıkıntılar ile dolu

X7 de de şebeke sorun yaşayanlar var.

F5 pro ile sınırlandırmayalalım ama firmada pocoda sorun varsa diğer seriler de de olur onu kastettim .

F serisinde denk gelmedim

7 serisini alanlardan belli olacak nasıl olduğu

Samsung gibi otomatik güncellenmese bile Poco launcher güncelleme ile geç güncellense bile apk olarak yükleyebilirsiniz

Düzgün güncelleme yapıyor xiaomi de hızlı dağıtıyor onu demek istedim

Açıkçası yine de, X olsun olmasın. Ben eski bir Xiaomi kullanıcısıydım(Mi Note 10 Lite), kamerası iyi değildi, bataryası iyi değildi. Ama orta segment için bu normaldi. Bunu biliyordum.

Ancak Poco'ya güvenme sebebim de Xiaomi kaynaklı oldu. Oysa ki Xiaomi cihazımın 1/10'ini vermedi bana.

Bilemiyorum, benim mesajı yazma sebebim de Poco alacak olanları uyarmak. Alacak olanlara kağıt üzerindeki değerler yerine ayrıca olan faktörleri belirtmek istedim.

Poco launcherı en son elle güncelledim. Ancak sorun şu, bu indirilen kaynakların ne kadar güvenilir olduğu. Açıkçası ben telefonuma dışarıdan bir uygulama indirmek istemiyorum.

Bilemiyorum. Ama şahsen ben Samsung veya Apple tarafına yönelmek istiyorum bundan sonra.

Tablet konusunda ise Xiaomi'yi beğeniyorum. Bu konuda hakkını yiyemem.

• F serisinden cok X serisi kullananlar yorum yapmış, kedi ciger meselesi mi anlamadım ama f serisi üst seviye amiral gemisi.F7 pro 512 28.499 a kapattim bence cok.Çok iyi bir seçenek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bende sizin yazdığınızı belirttim ama

Xiaomi launcher ile poco arasında pek fark varmı bilmiyorum ama

Poco ya güncelleme biraz geç gelsede aynı özellikleri f serisine sunuyorlar

Tabi kullanıcıya gerisi kalmış kullanmak ya da başka cihaz tercih etmek

• F7 pro olmuş gibi. Benim işime yarayan kameranın sadece ultrada olması kötü olmuş sadece. Herkes aramaz ama.
    Sonuç olarak pro alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt

28.499'a nasıl aldınız hocam?

Ben de almayı düşünüyorum.

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    512 o fiyata nasıl aldınız acaba ben de düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Tabii ki hocam.

Gerisi son kullanıcıya kalmış.

Herkese sağlıcalıkla kullanmalar dilerim.

Kullananlardan görürüz sıkıntı çıkarıp çıkarmadığını. 

Bakalım, umarım güzel bir telefon çıkmıştır ortaya. Markalar arasında rekabet iyidir.  

• Poco F7 Ultraya hiç girmeyeyim fiyat POCO yaraşır fiyat değil o fiyata aynı işlemcili ama kamerası ispat etmiş s25 alınabilir. f7 ultradan bir cacık olmaz pahalı.

Poco F7 Pro ise güzel donanımla geldi. ilglenen alabilir diye düşünüyorum.

Fakat size ayrı bir şey soracağım.

Poco F6 , F5 ve daha diğer F serisi cihazlardan kullanan kaç kişi görüdünüz? Poco X serisinden baya var fakat F serisi hep çok iyi iken çok satmadı. zaten adetler limitli.

Ben geçmişte Poco X3 Pro kullandım. Buradaki pek çok arkadaş gibi "öff tam bir FP" diye aldım ve son Poco cihazım da odur. bir daha ne aldım ne de aldırdım. Aldırdıklarım bile başıma bela oldu.

Bir kehanette bulunayım. 2 seneye Poco markası piyasadan kalkar.Xiaomi kendisi ipini çekecektir.

• F7 pro 512 ön siparişini verdim inşallah bizi utandırmaz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.