|
POCO F7 Pro ve F7 Ultra tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

-
-
F7, fiyatına göre çok başarılı bir cihaz gibi geldi. Kameralarını bilmiyorum ama acaba nasıl yaptılar bu sefer? Bir de, bazı yorumlarda poco serilerinin yazılım optimizasyonlarının kötü olduğunu okudum. Hala geçerli mi acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hyperos 2 falan Yazılım berbat 6000mah olduğuna bakmayın 7 saat anca ekran verir.
-
F7 ultra 5300mah, 48 bin tl fiyat ön sipariş indirimi ile 44bin. o bataryanın hyperos ile ne süre vereceği belli olmadan bu para verilmez, kusura bakmasınlar.
Gen3 ve 6k batarya ile 30bin tl'ye f7 pro tercih edilebilir
Çok iyi fiyata çıkartmışlar. Özellikle F7 Pro f/p olarak başarılı görünüyor. F7 Ultra'nın geleceğini düşünmezdim, 750€'luk Avrupa fiyatına bakıldığında onda da makul bir vergilendirme ve kar marjına tabi tutulduğu görülüyor. Normalde 62 bin TL ile gelmesi gereken Ultra, Mi resmi sitesinde 1500 TL'lik indirimle 42.499 TL'ye alınabiliyor. 16 GB RAM ile gelmesi ayrı bir rahatlık sunar. F7 Pro ise sepette 1000 TL indirimle 28.999 TL'ye alınabiliyor. Bir Xiaomi 15 kullanıcısı olarak arayüzün hızlı ve akıcı olduğunu söyleyebilirim. Herhangi bir yazılım bug'ı, reklam, stabilizasyon sorunu ile karşılaşmadım. Tabii ki her arayüz gibi geliştirilecek yönleri var. Kesinlikle abartıldığı kadar kötü değil. Tasarım vs. göreceli konular ama doğru olan bir şey var ki; bu fiyata böyle donanım sunan ve yüksek performans vadeden başka marka yok. Poco cihazlarda kaliteli ön kamera beklenmemeli, özellikle video tarafında geride olduğu biliniyor, çünkü fiyatı düşük tutulmak isteniyor. Ona rağmen arka kamerada 8K kayıt desteği ile gelmesi güzel. Mobil oyuncular için mantıklı cihazlar olmuş. Alacaklara hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 27 Mart 2025; 13:44:05 >
-
Poco serisinin yıllardır ülkemizde güçlü donanımlı telefonlarını uygun fiyata çıkarması takdire şayan bir durum.En azından bizler için iyi bir seçenek oluyor.Anlamadığım niçin ultranın bataryasını küçültüyorsun.Bir de Xiaomi şu telefonları biraz büyük yapsa çok iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klür134 -- 27 Mart 2025; 13:51:2 >
Hyperos 2 için bile alınır , bu telefonlarda batarya zaten sorun değil 15 dk sarjla bigünü kurtarır, alınabiliyorsa bunun yerine yurtdışı mi 15 öneririm
-
Poco f7 neden gelmedi?
Xiaomi denilen çöpe o kadar telefonların'a o kadar para verenin aklından şüphe ederim yazılım özürlü ve güncellemeyi az veren özürlü bir firma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 27 Mart 2025; 14:18:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaklaşık 1 yıl ve 2 aydır Poco X6 Pro kullanan birisi olarak yorum yapmak istedim.
Cihaz şu anda 100€'luk indirim ile Avrupa'da 599€ ve 649€'ya satılıyor. Bu özelliklere fiyat al beni etiketine sahip.
Aynı şey Poco X6 Pro çıktığında olmuştu, Avrupa fiyatları 399€ bandından çıktı.
Ancak cihaz kağıt üzerinde ne kadar harika gözükse de, dikkat etmenizi tavsiye ettiğim durumlar var.
Öncelikle HyperOS güncellemeleri Poco cihazlara daha geç veriliyor. O yüzden aldığınız cihazla gelen güncellemeler oldukça geç gelecek.
Uygulamalar farklı. Xiaomi'de ana sayfa uygulaması ayrıyken Pocolarda bu farklı. Adı da Poco Launcher.
Ayrıca cihazın uzun süreli bir kullanım testi yok, bu da soru işareti. Dimensity 8300 Ultra bulunan cihazda 5000 mAh ile gece 12'de %100 olan batarya sabaha %60'lara düşüyor. Kullanımda da rezalet. Şarja bağlı kalmaktan telefonu kullanamıyorum. Oyun oynamıyorum bile. Yazılımda hala sorunlar var. Ve tamamen rastgele. Ben hala şebeke sorunu yaşıyorum.
Alınır mı? Buna evet-hayır diyemem ancak bir Poco kullanıcısı olarak yorumum bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DangerousRabbit -- 27 Mart 2025; 14:17:36 >
-
TR ye gelmesi sevindirici. Fakat yazılım tarafında ki berbatlık bunalttı.
-
Bunu alacağıma S23 Ultra alır geçerim
-
Kesinlikle 21k ya poco x7 pro varken 28-30k vermeye değmez. Hele ultraya 45k vereceğine adam gibi kameralı top segment bir şey alınır. Poco kafayı yemiş.
Hem yazılım kötü hem de ekran çözünürlüğü ve renk skalası yüksek 5300 mAh batarya su gibi biter. Keşke şu cihazlara FHD+ Dynamic Amoled ekran koysalar pil perfomansı için çok iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Virüsü -- 27 Mart 2025; 15:42:00 >
-
Bluetooth 6.0 olması gerekmiyormu idi?
Bunu bilerek mi yapıyorlar anlamıyorum snapdragon 8gen3 e 6000mah pil koyup 8elite e 5300mah neyin kafasıdır dalga mı geçiyorsun poco
-
şu an 8 gen 3 gibi bir işlemciyi en ucuza alabileceğiniz telefon almış pro. tabi ki gidip 30k vermem türkiye garantilisine o fiyata yd mi 15 alınıyor ama dolar fırlamazsa u da yurtdışı olarak çok uyguna gelir süper cihaz olmuş.
-
Yüzde 60 daha ucuza yd al geç 20 dolara server kayıt yaptır mis gibi
Poco x7 pro 12 gb kullanıyorum 5400 ultra ve 6000 mah pil ile baya başarılı . Çift hat ile neredeyse günü çıkartıyor ve çok kısa sürede şarj oluyor. Yazılım sorunu henüz hiç yaşamadım.Tavsiye ederim
Hocam Poco X7 de yeni çıkmış bir cihaz. Benim bahsettiğim cihaz sorunları birkaç ay kullanımdan sonra çıktı. Dediğim şey siz de yaşarsınız bir anlamayın lütfen ancak Poco şahsen benim çok güvenimi kırdı.
Ben şahsen çok çok uygun fiyatlı değilse tercih etmek istemiyorum.
Umarım cihazınızı sorun olmadan kullanırsınız ve Poco beni haksız çıkarır
.
En Beğenilen Yanıtlar

Çok iyi fiyata çıkartmışlar. Özellikle F7 Pro f/p olarak başarılı görünüyor. F7 Ultra'nın geleceğini düşünmezdim, 750€'luk Avrupa fiyatına bakıldığında onda da makul bir vergilendirme ve kar marjına tabi tutulduğu görülüyor. Normalde 62 bin TL ile gelmesi gereken Ultra, Mi resmi sitesinde 1500 TL'lik indirimle 42.499 TL'ye alınabiliyor. 16 GB RAM ile gelmesi ayrı bir rahatlık sunar. F7 Pro ise sepette 1000 TL indirimle 28.999 TL'ye alınabiliyor. Bir Xiaomi 15 kullanıcısı olarak arayüzün hızlı ve akıcı olduğunu söyleyebilirim. Herhangi bir yazılım bug'ı, reklam, stabilizasyon sorunu ile karşılaşmadım. Tabii ki her arayüz gibi geliştirilecek yönleri var. Kesinlikle abartıldığı kadar kötü değil. Tasarım vs. göreceli konular ama doğru olan bir şey var ki; bu fiyata böyle donanım sunan ve yüksek performans vadeden başka marka yok. Poco cihazlarda kaliteli ön kamera beklenmemeli, özellikle video tarafında geride olduğu biliniyor, çünkü fiyatı düşük tutulmak isteniyor. Ona rağmen arka kamerada 8K kayıt desteği ile gelmesi güzel. Mobil oyuncular için mantıklı cihazlar olmuş. Alacaklara hayırlı olsun.
|
Benzer içerikler
- whatsapp web cihaz bağla
- whatsapp çevrimiçi kapatma
- hepsiburada premium ne kadar
- slayt yapma programı
- twitter beğeni hilesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X