Şimdi Ara

Poco X3 Pro [ANA KONU] (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.079
Cevap
80
Favori
316.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
Giriş

o ekran ne hale gelmiş öyle :) telefonu bu şekilde kullanan adama bu tel fazla bile !

• fsh77 kullanıcısına yanıt

Öyle demeyin, öyle demeyin.. Benim ekranım cillop gibi ama gelin gör ki anakart gitti :) Sabahtan beri araştırıyorum. Çoğu kişinin telefonu son 1 ay içinde aynı arızayı vermiş. İlginç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balliba -- 5 Kasım 2024; 7:35:28 >
  • Balliba kullanıcısına yanıt

düşük amperli şarj cihazı ile şarj edin,telefonu ısıtıcak işlemleri az ve kısa süreli yapın serin tutun teli kafi

• Reppu kullanıcısına yanıt

Haziran ayında BDH bilişime gönderip orijinal batarya taktırdım. 700 batarya 650 işçilik verdim. 10 günde geldi. Sıfır gibi kullanıyorum şimdi.

• Merhaba, cihazımın pili biraz şişmiş.
    Batarya sağlığı: %67
    Kronik sanırım bu pil şişmesi durumu.
    Bursa'da nerede değiştirtebilirim pili, bilir misiniz?

İyi forumlar
  • Merhabalar. Benim 3 yıllık x3 pro telefonum var. Son zamanlarda özellikle batarya süresi çok düşmüştü. Özellikle aktif kullanımda batarya biranda tükenmeye başladı. Ben bataryadan kaynaklı olduğunu düşünüp değişim için pendikteki xiaomi yetkili servisine gittim. Batarya değişimi için 1500 civarı bir ücret olacağını ancak bunlarda kronik güç entegre problemi olduğunu teli 2 gün deneyeceklerini düzelmezse batarya değişmeden geri vereceklerini söylediler. Akşam bırakacağım teli ancak ben bataryamın artık bittiğini düşünüyorum. Sizce sorun neyden kaynaklı olabilir. Telefonda ani kapanma gri ekran vesaire olmadı sadece bataryası çok çabuk tükeniyordu. Geçen haftasonu %50den %1e 1 dkda düştü sizce bu bataryadan kaynaklı değil midir?

• Evet son yazdığımla ilgilenen olmasa da ben yine de yazayım. Servis 2 gün denedi telefonumu batarya değiştirerek sonuç olarak benimkinde entegre sorunu çıkmadı batarya bitikmiş. Bataryayı yetkili serviste orjinalle değiştik 1100 lira ücret ödedim ve gayet memnunum şuan.

• erkanarı E kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın

Hocam hangi yetkili serviste değiştirdiniz .1500 TL yazmışsınız ilk başta ücretini nasıl 1100 oldu? SON Olarak telefondaki verileriniz silindi mi servise verince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HELLOMAYFİREND -- 29 Kasım 2024; 15:19:5 >
  • HELLOMAYFİREND kullanıcısına yanıt

Servise verirken 1000 1500 arası bir ücret çıkar batarya değişimi için demişlerdi. Sadece batarya değişimi yapıp verdiler 1100 lira aldılar. Pendikte xiaomi yetkili servisinde yaptırdım işlemi. Tavsiye ederim. Orjinal ürün kullanıldı. Veri kaybı olmadı aynı şekilde aldım telefonu. Şuan şarjı gayet iyi gidiyor

• Arkadaşlar poco x3 pro 8/256 kullanıyorum.Tel son 3 aydır ansızın kendi kendine reset atmaya kapanıp açılmaya başladı.Üstelik tel soğukkende oluyor özellikle ısınınca yada yük altındayken değil yani.Başına gelen oldu mu daha önce?
  • mertekin kullanıcısına yanıt

Virüs kaynaklı da olabilir format attın mı hiç

• mertekin kullanıcısına yanıt
    Pili değiştirmek gerekebilir
    Bursa'da serviste bana da 1000-1300 arası tutar dediler. Cep telefonu tamircisi arkadaşıma sordum. 600'e halletti sağ olsun. Orijinal pil taktım dedi.
  • roxy joyrider kullanıcısına yanıt

Servis dışında orjinal pil temin etmesi çok zor ama umarım sorun yaşamazsınız

evet ama sonuç aynı maalesef

• Merhaba arkadaşlar. Ben de Kasım 2021'den beri Poco x3 pro kullanıcısıyım. Son bir ay içerisinde tuhaf davranmaya başladı cihaz. Önce yeniden başlatma döngüsü başladı, power + volume up tuşuyla reboot ederek atlıyordum bu döngüyü. Şimdi o sorun gitti, bazı uygulamaları açmak isterken o uygulama açılmıyor donuyor. Ancak o esnada diğer uygulamaları açabiliyorum.

Telefon açıkken Whatsapp'ta da mesajlar gelmemeye başlıyor bir anda. restart edince düzeliyor.

Muhtemelen ben de cihaz 3 yıl doldurduktan sonra ortaya çıkan anakart sorunu mağdurlarındayım...

Bu sorunu yaşayan, nasıl çözebileceğime ilişkin bir fikri olan var mı? Yeni bir telefon alacak imkanım yok bu aralar :(

Şimdiden teşekkür ederim cevaplar için.

• icoud kullanıcısına yanıt

Yetkili servise göstermende fayda var belki virüs kaynaklıdır anakart olmayabilir. Benim de anakart sandılar bataryada çıktı problem.

• 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.