Şimdi Ara

Poco X5 5G ortaya çıktı: İşte beklenen özellikler ve diğer detaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Poco X5 5G ortaya çıktı: İşte beklenen özellikler ve diğer detaylar
    Poco X4, bu yılın başlarında piyasaya çıktı ve Poco X3'ün halefinden umduğumuz özelliklerden uzakta yer alıyordu. Bununla birlikte, şirket şu anda Poco X5 5G üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. Halihazırda firmanın bu telefon için FCC ve BIS sertifikalarını aldığı ortaya çıktı.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy A73 5G için Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesi başladı

Poco X5 5G özellikleri beliginleşiyor

Poco X5 5G ortaya çıktı: İşte beklenen özellikler ve diğer detaylar
    Poco X5 5G, sırasıyla 22101320I ve 22101320G model numaralarıyla Federal İletişim Kurulu - FCC ve Hint Standartları Bürosu - BIS aracılığıyla ortaya çıktı. FCC bilgilerine göre Poco X5 5G, dikdörtgen kamera bölümüne sahip olacak ve çift bant Wi-Fi özelliğiyle gelecek. Ayrıca Poco X5 muhtemelen lansman etkinliğinde 5000mAh olarak tanıtılacak olan 4900mAh pil ile gelecek.

FCC verilerine göre Poco X5, n5, n7, n38, n41, n77 ve n78 5G bantlarına sahip olacak. Bunlara ek olarak telefon MIUI 14 sürümüyle birlikte çıkacak. Telefonda ayrıca 120Hz yenileme hızı sunacak bir IPS LCD panel, Qualcomm Snapdragon 778G+ yongası ve 108 MP kamera sensörü olması bekleniyor.

[twitter=https://twitter.com/himanshu_poco/status/1588845711453749248[

Poco X5 5G çıkış tarihi belirsiz ancak kısa bir süre önce Poco’nun Hindistan’dan sorumlu yöneticisi Himanshu Tandon, yeni bir cihazın yakında tanıtılacağını ima etmişti. Dolayısıyla şirketin Poco X5 5G serisini bu yıl içinde piyasaya sürmesi bekleniyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/11/11/poco-x5-5g-bis-fcc-launch-soon/

• psycho-maniac P kullanıcısına yanıt

ne kullanacağız?

Eğer Xiaomi telefon kullanmasaydım foruma gir WhatsAppa gir internete gir foto çek vs harici başka bir şey öğrenemez yapamazdım. O kadarını söyleyeyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Diğer markalar yarı akıllı. Xiaomi tam akıllı.
    Mesela hangi marka kullanıyorsun bilmiyorum ama. Diyelim ki youtube spotify kullanıyorsun. Spotify uygulamasını çift yapıp ve bu çift Spotify'i ikisini de aynı anda oynattırabilir misin? Bu bir akıllı yazılımdır mesela. Kaç marka bunu beceriyor?

Mi kullanıyorum. Malzeme kalitesi Redmiye göre iyi. Cam+Metal. Reklam işini iki dakikada çözdüm telefonda. Birinin sesi süper geliyor bana telefonda. Karşı taraf sesimi süper alıyor. Eğer karşı tarafın telefonu dandikse tabiki seste problem oluyor. Yani adamlar Mi serisine yeni haliyle Xiaomi serisine cidden önem vermiş. Telefonum 64 GB olmasaydı 10 yıl gidecek telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antinatalizm -- 12 Kasım 2022; 21:34:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antinatalizm A kullanıcısına yanıt

aga hayatında kaç telefon kullandın ve markaları neydi

• X3 nfc ve pro dan sonra poco da adam akıllı fp telefon kalmadı.

Ben memnunum Poco X5 5G ortaya çıktı: İşte beklenen özellikler ve diğer detaylar 

Öyle konuşuyorsun ki biliyor sanıp da bir şey danışacaktım az kalsın. poco ile mi serisi farklıdır. kasa malzemesi farklıdır. kameradaki lens farklıdır. ekran poco'da lcd, mi'de amoleddir. aynı firma çatısı altında olması aynı olduğu anlamına gelmez. malzeme %100 aynı bile olsa yazılımla gücünü kısar ayarını bozar ki sen daha az paraya aynı hizmeti alama diye.

Ama yine de çok bildiğini iddia ediyorsan şuraya beklerim??:

https://forum.donanimhaber.com/telefon-tavsiyeleri-her-butceye-uygun-ana-konu--124980266-534

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.