Şimdi Ara

Yeni Poco X6 5G (14.500 TL alınır mı ?) Poco X6 Pro (19.000 TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
6
Favori
8.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamaninda kardesime ve cevremde Poco X3 Pro almistim. Doneminin en iyisi idi.

Poco cihazlari soyle tanimlayabilirim.

5 sene sorunsuz gitmesi gereken donanimin 2 sene sonra yerlerde surunup A04 seviyesine inmesi. hic sasmaz.

Poco cihazlardan hic beklemeyeceginiz seyler

-Kamera kalitesi yerlerdedir

-Kasa kalitesi malzeme kalitesi gorebileceginiz en kotu seviyededir.

Zaten Poco nun hikayesi de budur. Eskiden ekranda da iyi bir sey vaadetmezdi ama onu da amoled ile duzelttiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRFUN4EVER -- 12 Ocak 2024; 10:0:28 >
  • vfnv kullanıcısına yanıt

A55 icin bekkledigim fiyat 20-22K veya yukarisi.

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt
    A54 15 16k bandında s23fe 22 23 bandında.o kadar yüksek olacağını sanmıyorum.
    A52 a53 a54 arasında 1 1.5k fiyat farkı var.20 altında olacaktır kesinlikle.siz kendinizi 20 22 ye göre ayarlayın daha ucuza gelirse tabi ki daha iyi olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

markalarin fiyatlarina bakarken akakce fiyatina degil kendi resmi fiyatina bakin. A54 resmi fiyati 17999 ve 19999. samsung su anda urun cikarken bu fiyatlara gore cikis yapiyor. su anda piyasada gordugunuz fiyatlar eski maliyetli fiyatlar ve o yuzden eski maliyete gore satiyor saticilar. ellerindeki mallar bitince ve eger samsungun elinde hala a54 var ise fiyat birden yukselecek. a55 de bu yuzden 20k ustu cikacak.

yeni urunlerin fiyatlarina bakarken hep resmi fiyati referans alin. piyasa fiyatini degil.

x6 pro'da ayrıntılar çok daha iyi.x6 buğuluymuş gibi çekiyor.

Yeni Poco X6 5G   (14.500 TL alınır mı ?) Poco X6 Pro (19.000 TL)
    Yeni Poco X6 5G   (14.500 TL alınır mı ?) Poco X6 Pro (19.000 TL)

Haklısınız resmi fiyat olarak bahsetmiyorum ben.piyasada bulunabilir fiyat kastım.hepsiburada yada amazon satıcısı olan ürünler çıktıktan kısa süre sonra Samsung sitesinden çok daha uygun olur.o da 20k altı olur bence tabi.ama siz geldiği gibi Samsung resmi siteden tabi 20k altına alamazsınız.oyle görünüyor Samsung sitesinde diğer telefon fiyatlarıyla kıyaslayınca.ama zaten ondan alan da azdır tahminim.
    Şu anda Samsung kendisi s23 128gb 37999a satıyor.ayni ürün hb satıcısı olarak 28999.simdi hangisini baz alacağız?
    Eğer Samsung ise evet 20 22k olacaktır A55.

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt
    Gündüz bu kadar aydınlık bi alanda kamera kalitesiyle ilgili bisey söylenemez bana göre.zaten bu düzeyde her telefon bu ortamda iyi fotoğraf çeker.onemli olan ışık azalınca ne yaptığı.ama tabi bunlar göreceli benim için farketmez mesela çok iyi gece performansına gerek yok.ama ben a55 görmeden bi cihaz alma taraftarı değilim.a52 kullanıyorum daha yeni 14 gelecek.sonra 1 yıl daha güvenlik güncellemesi devam edecek.alirken araştırıyoruz ne kadar güncelleme verecek diye ama kaçımız o güncelleme takviminin sonuna kadar elinde tutuyor telefonu.
    Mesela x6pro 4 android güncellemesi 5 güvenlik okudum yanılmıyorsam.alan kaç kişi 5 yıl kullanacak bu cihazı.
    ben ilk defa bi telefonu bu kadar uzun kullanıyorum.a52 aldığım en memnun olduğum cihaz oldu.hem güncelleme hem performans hem ses hem kamera her yönden hala yeterli geliyor bana.Samsungdan bu derece memnunken a55e bi bakmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 12 Ocak 2024; 10:49:39 >
  • X3 Pro gibi efsane olabilir.

bu bahsettiginiz fiyat dusus olayi yaklasik 2 ay sonra baslar. ilk ciktiginda fiyat kolay bozulmaz sonra baslar.

izleyelim gorelim bakalim. Ama sunu diyeyim ucuzlasin alalim dememeli kimse su anda. en ucuz fiyati bulup alin gitsin. fiyatlarda artis trendi bitmeyecek.

👍

• Bu arada eklemeden gecmeyeyim. Onumuzdeki 2 ay icerisinde cikacak cihazlari da bekleyebilirsiniz karar vermeden once.

Galaxy A55

Redmi Note 13 Pro ve Note 13 Pro+

Nothing 2A

bu cihazlar onumuzdaki 2 ay icerisinde satisa cikacaklar.

Olabilir tabi ne gelirse aradan seçeriz.konu dağıldı iyice.x6 pro iyi cihaz fiyatı da çok iyi geldi.acil bi telefon ihtiyacım olsa alırdım ama elimdeki cihaz yeterli olduğundan tok alıcı olarak yeni gelecekleri bekleyeceğim ben.x6 pro alanlar güle güle kullansın.kullanici deneyimlerini bekliyoruz özellikle kamera da.belki ileride yine bize de x6pro nasip olur.

A55 in ekran çerçevesi çok kalın,ben telefonda da biraz görsellik ararım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt
    Daha tanıtılmadı bildiğim.ama çerçeveler kalın olursa s23 fe gibi ben de almam.

• Poco f5 alın bunu yerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x6 pro 1599a şuan en iyi cihaz bence bu fiyata

xiaomi sitesinden alın

• X6 pro bu fiyat ile kendi mevcut telefonları dahil rakiplerin de hepsini çöpe gönderdi, tam bir f/p telefonu olarak çıktı.
    İhtiyacı olan kaçırmasın bence..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz kamera için alınmaz ama işlemcisinin testleri çok iyi oyun vs oynayanlar için ucuz yollu bir tercih olacaktır. tabi ucuz etin yahnisi nasıl olur xiaomi grubundaki yazılım desteği eksikliği bugların fazla olması gibi problemler kullanıcıların başını ağrıtacak mı bunu ancak zamanla görebileceğiz

• Sanırım ben de bugün x6 pro modelini satın alacağım. Hali hazırda note 10 pro kullanıyorum, oyun ile hiç işim yok ama güçlü bir işlemci uzun kullanımda çok etki ediyor sadece oyun olarak bakmamak lazım bence. Kamera için tabii ki çok üst düzey bir beklentim yok. Note 10 prodan kötü olmasın yeterli benim için

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.