Hocam, hangi versiyonunu aldınız? Poco X6 Pro mu yoksa Poco X6 mı? Ve, memnun musunuz cihazdan? Ben de almayı düşünüyorum ama HyperOS ve Miui ayrımından ötürü kararsız kaldım. (Eski telefonum Miui 9 Lite rahmetlik oldu.) |
Yeni Poco X6 5G (14.500 TL alınır mı ?) Poco X6 Pro (19.000 TL) (4. sayfa)
-
-
Merhaba ben sonraki günlerde siparişi iptal ettim. Yani telefonu almadım. Kullanıcı yorumlarını görmek istedim. Forumdaki yorumlardan sonra da almaktan vazgeçtim. Halen A52 kullanıyorum.
-
Hocam, ben Poco X6 Pro 5G versiyonunu aldım. Cihazdan çok memnunum. Hem şarjı çok iyi gidiyor, hem de uygulamaları kullanırken hiç kasmıyor. Arkada 50 tane uygulamayı açık unutuyorum bu yüzden, o kadar rahat kullanıyorum cihazı. Kamerası aşırı mükemmel değil, muhtemelen Samsunglar daha iyidir ama diğer alanlarda hiç üzmez. Cihazın ses özelliği de çok iyi. Herkese tavsiye ederim.
-
POCO F3 'ten geçiş yapmayı düşünyrm.
246,15€ 'dan xiaomi POCO X6 Dual SIM (12GB / 256 or 512GB) 'da ön yüklü, silinemeyen yazılımları ve reklam yoğunluğu ne kadar bezdiriyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 21 Nisan 2024; 10:58:16 >
-
mrb.
üstad cihaz 2023 sonunda çıkıyor ve 20 gün sonra "alınmaz" yazmışsın, bu bilgi "içeriden" mi ?
-
Reklamlar kapatilabiliyor, ben günde 1 reklam anca görüyorum oda temizleyici uygulamasından,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dun x6 pro sipariş verdim ...hala karasısım yanlıs mı yaptım acaba ..??
kamera onemli acaba redmi note 13 pro mu almalıygım ...iademi etsem acaba ??
-
Neya karar verdiniz hocam? Telefonu aldınız mı? Bunu almadıysanız hangi telefonu aldınız?
-
Teknoloji acısından aradan cok vakit geçmiş yeni bir cok urun cıktı...ama o donemde poco ile devam ettim tercihimden memnunum..
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X