Şimdi Ara

PÖH ABİLER YARDIM EDİN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE SELAMUN ALEYKUM LİSE 3.SINIFA GEÇTİM KARİYERİMLE İLGİLİ HEDEFİM PÖH OLMAK SANIRIM PMYO İÇİN 270 PUAN ALMAK GEREKIYORMUS
    LİSE 2.SINIFIN 2.DÖNEMIMDE TESEKKUR ALDIM SAYISALIM KÖTÜ AMA SÖZELİM İYİ İNGİLİZCEM İYİ 270 PUAN ALMAK KOLAYMI ?
    2. SORUM HENÜZ 16 YAŞINDAYIM KİLOM 55 KİLOM VE PÖH MULAKATLARI ZOR DİYE DUYDUM MESELA ŞİMDİ BEN EN FAZLA 8-9 BARFİX ÇEKEBİLİYORUM SINAVDA 67 BARFİXMİŞ SANIRIM ŞU ANA KADAR HİÇ AĞIR İŞTE ÇALIŞMADIM BİRAZ GÜÇSÜZ OLDUĞUM DENEBİLİR SİZCE MÜLAKATA HAZIRLANMAM İÇİN NE YAPAYIM ABİLER YARDIM EDİNN :D BNM YAŞLARIMDAKİLER DAHA FAZLA BARFİX FELAN ÇEKİYOR BEN SINAVDAN KALMAKTAN KORKUYORUM SİZCE GEÇERMİYİM ? TEŞEKKÜRLER

• Body yap serçe tutuşu diyosunuz siz galiba 100 tane bile çekersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumcu4242 F kullanıcısına yanıt
    Aleykum Selam . Kardeşim öncelikle şunu belirteyim olaylar veya çevre ile ilgili gaza gelipte boyle bir tercih yapacaksan yapma . Gerçekten bu meslek olsun diyorsan yap .
    Konuya gelecek olursak 270 puan almak zor değil kardeşim alabilirsin lakin PMYO her sene kendi puanını açıklar mesela senye 300 puan da diyebilir 250 puanda onlara kalmıs . Ama çok yukselticeklerini sanmıyorum genelde 250-300 arasıdır bildiğim kadarıyla ama şunu unutma sen ne kadar yüksek puan alırsan o kadar ileride başlarsın yarışa 250 alan adamla 350 alan adam bir olmayacaktır .

Kilon 55 bu boy kilo endeksi ile ilgili boy kilo endeksini yazıp oradan kaç kilo olman gerektiğine bak ve yükselmeye çalış . PMYO a başvuruken Mülakat - Sınav Puanı - Spor Mülakatı var . Benim bildiğim PMYO Spor Mülakatı çok zor değil . Zor olan PMYO dan sonra ki Özel Harekat Sınavı . Sen PMYO dan geçecek kadar Şınav Barfiks vs . Yap . Sonrasında okulda 2 Yılı okurken Polis Özel Harekata hazırlanırsın .

Ama mutlaka okuldaki Rehberlik hocasıyla konus nasıl oluyor nasıl yaparım diye o olmadı belediyelerin yerlerine git onlara sor gençlik merkezlerine vs çok yararı olur nasıl işler bu süreöler oradan birebir ogren .

• 6 ay body git o dediğin şeyleri fazlasiyla yaparsın

• 67 barfiks ne amele mi yetiştiriyorlar yoksa kanun adamı mı ? Sen dersine çalış her türlü geçersin.
  • Tesekkur ederim herhangi bi gaza gelme durumu yok çocukluk askim bunun için okuyorum

• Bi dumball seti iş gormezmi çok korkuyorum gecemem diye

• Pöh ne kardeş ciddi soruyorum

• Karabatu05 kullanıcısına yanıt
    kanun adamı hantal olamaz değil mi ? fiziken güçlü olması gerek ki bunu da tipine bakarak ölçmüyorlar.
  • Hocam arkadaş 55 kilo uçar yani.Sanmıyorum askeri lisede bile bu kadar zorlamadılar.
  • Sınav-mekik-barfiks-koşu gibi ağırlık gerektirmeyen çalışmalar yap, ağırlığı kullanmayı bilmek gerek almakla bitmez. Üstelik bu dediğim çalışmalar senin işini görür düzenli bir şekilde yaparsan ayrıca diyet oldukça önemli sadece çalışmakla olmaz yeterli proteini ve karbonhidratı almalısın. Ayrıca PÖH çok şerefli bir meslektir yolun açık olsun.
  • ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN DUA EDİN :)
  • Genç bu ygs lys den denersin olmadimi uzulme herhangi bir 4 yilliktan mezun oldugunda pomeme basvurabilirsin

• Eywallah abi simdiden basliycam calismaya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.