Şimdi Ara

POI - Spotniq ve I-Go

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Başarsoft'un Spotniq ve I-Go için hazırladığı haritada bulunan her türlü kayıt ve bilgi için öneri ve hata bildirimlerini buraya toplayalım, toplayalım ki geliştirilmesine katkımız olsun.

Önemli olan, haydi birşeyler yapalım demek sonra beklemek değil, hemen harekete geçmektir. Bazı arkadaşlar, tamamen Spotniq'e katkı olsun diye harekete geçmemi ve benim başka bir yerde düzenli bir yapılanma oluşturmamı farklı yorumladı, ama olsun, madem yanlış anlaşılıyor, bu forumdan devam edelim öyleyse.

Tür : Eczane
    Konu : İki Eylül Caddesi'ndeki Uğur Eczanesi'nin yeri hatalı. (harita: 2007.04)
    Açıklama : Olması gereken yer, aşağıdaki haritada kırmızı yuvarlak olan yer, yani İki Eylül Cad. ile Yediler Sok.ın kesiştiği köşe.

POI - Spotniq ve I-Go

POI - Spotniq ve I-Go

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonereal -- 6 Ağustos 2007; 22:05:08 >

Tür : Tünel
    Konu : Bursa-Eskişehir yolunda bulunan İğdir Tüneli'nin ismi hatalı. (harita: 2007.04)
    Açıklama : Bursa-Eskişehir yolunda bulunan İğdir Tüneli'nin ismi, aşağıdaki resimde de görüleceği üzere, yol üzerinde Iğdır Tüneli olarak çıkıyor. Bilgi notunda ise iki şekilde de yazıyor...

POI - Spotniq ve I-Go
  • Ben Spotniq diye bir konu acmistim zaten

http://resim.donanimhaber.com/m_15587312/mpage_1/key_//tm.htm#16147426

quote:

Orjinalden alıntı: nonereal

Merhaba, Başarsoft'un Spotniq ve I-Go için hazırladığı haritada bulunan her türlü kayıt ve bilgi için öneri ve hata bildirimlerini buraya toplayalım, toplayalım ki geliştirilmesine katkımız olsun.

Önemli olan, haydi birşeyler yapalım demek sonra beklemek değil, hemen harekete geçmektir. Bazı arkadaşlar, tamamen Spotniq'e katkı olsun diye harekete geçmemi ve benim başka bir yerde düzenli bir yapılanma oluşturmamı farklı yorumladı, ama olsun, madem yanlış anlaşılıyor, bu forumdan devam edelim öyleyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopolo -- 7 Ağustos 2007; 3:43:54 >

• Ok. Moderatör arkadaşlar konuyu silebilirler. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.