Arkadaşlar merhaba sizi rahatsız etmeden önce çok araştırdım fakat bulamadım. İnternet kafeye bile gittim sormak için. Point Blank açılırken sağ altta hackshield barı dolarken çok az bi miktar dolup öylece kalıyor. oyuna giremiyorum arkadaşlar. silip tekrar yükledim olmadı format dışında herşeyi yaptım sistem geri yükleme falan bana mısın demedi. yarına kadar bi çözüm bulamazsam format atıyorum yardım edin lütfen.
Formattan önce revo ya da your uninstaller gibi kapsamlı bir kaldırma programı ile oyunu silip tekrar yüklemeyi deniyebilirsiniz. Direct x 'i de tekrar yükleyin.
Dediğiniz oyunu hiç oynamadım fakat bir oyun için format atmadan önce biraz daha araştırın, uğraşın.
bende de aynı dert var
quote:
Orijinalden alıntı: iGroN
Formattan önce revo ya da your uninstaller gibi kapsamlı bir kaldırma programı ile oyunu silip tekrar yüklemeyi deniyebilirsiniz. Direct x 'i de tekrar yükleyin.
Dediğiniz oyunu hiç oynamadım fakat bir oyun için format atmadan önce biraz daha araştırın, uğraşın.
teşekkür ederim deniyorum şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: jamalll
quote:
Orijinalden alıntı: iGroN
teşekkür ederim deniyorum şimdi
CCleaner ı da deneyin
bir kaç oyunda benimde olmuştu bende neden yaptığını anlıyamadım :S
quote:
Orijinalden alıntı: UNDERGROUND RAP
düzeldi mi sonradan? ne yaptın düzelmesi için
quote:
quote:
düzeldi mi sonradan? ne yaptın düzelmesi için
bazı oyunda reset attım bilgisayara düzeldi bazı oyunlarda düzelmedi öyle kaldı bende sildim
tamam your unsistaller ı deniyorum olmadı format... teşekkür ederim hepinize arkadaşlar.
quote:
tamam your unsistaller ı deniyorum olmadı format... teşekkür ederim hepinize arkadaşlar.
birde dostum aklıma yeni geldi grafik ayarlarını düşürüp öyle dener misin
quote:
quote:
birde dostum aklıma yeni geldi grafik ayarlarını düşürüp öyle dener misin
yüklüyorum bi denerim yüklenince ama bilgisayarım bunun gibi 3 oyunu aynı anda açar yani ondan olduğunu sanmıyorum. ama yüklesin denerim sağol...
evet erkadaşlar format atıyorum hayırlısı olsun :D
jamalll aynı sorun bendede var, format attım fakat düzelmedi, keşke boşuna format atmasaydın.
Merhaba kardeşim. Bende de aynı hatayı veriyordu, tıkladığım da Hackshield sadece 2 diş gösterip duruyordu. Ne yaptıysam biraz kurcalamadım sanırım yüklenmemiş yamalarından kaynaklandığını gördüm. Sen her ne kadar oyunu resmi sitesinden de sağ soldan da indirsen tam yani son yamalarıyla gelmiyor. Her neyse Adımlarımı izle:
Oyuna sağ tıkla > Özellikler > Hedef Bul > PBLauncher 'a tıkla Launcher sayfası açılacak, orada başlat diyordu sanırım ona tıkla tüm yamaları vs hepsini yüklemeye başlayacaktır. Yükleme bitince Antivirüs programını kapat sonra oyuna tıkla giriş yapabilirsin. Umarım sorunu çözer.
Altta da resimli anlatım yaptım. Yapamayan arkadaşlarımız için. Resim 1-2-3-4 diye bakarak yap (bu karşımdakini mal yerine koymak anlamına gelmiyor, bilmeyen kardeşlerimiz var. Onlarla kendini bir kıyaslamamak gerek.)