Şimdi Ara

gta 4 disconnect from game session hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternet cafe sahibiyim.Gta 4 te bir sorun yaşıyorum.
    öncelikle pc ye gta 4 ü kurdum sorunsuz çalışıyordu hiç sorun yoktu fakat oyun korsan olduğundan tamindir den gta 4 multiplayer yaması indirdim fakat odayı kuruyordum sadece kendim oyana biliyordum.Home tuşuna basıncada offline profil oluşturabiliyordum. sonra gta 4 1.0.7.0 patch istedi.yaklaşık 105mb dosya indirdim ve yaptım.Oyun değişti 1.0.7.0 crackta yaptım.Şimdi odada kuramıyorum home tuşuna basıp offline profilde kuramıyorum.Home tuşuna basınca birşey gelmiyor.
    2 gündür kafayı yedim şöyle home tuşun bozuk olmasın felan diğe espriler yapmayın...

• kimse birşey bilmiyor mu ya
  • oyun zaten orj kac paraki neden orj almıyorsun dostum korsan için yardım bekeleme bizden
  • şimdi anlattığına göre oyunun dosyaları bozulmuş bi yerde hata var. komple kaldır ( program files + regedit ) sonra dümdüz kur gta 4
    ü üstüne 1.070 crack yap. mp yama diye yutturulan şey rusların saçma programları oluyor genelde. bir de şu var eğer oyuna sign in yapamıyorsan cracki yanlış yapmışsındır. kolay gelsin

edit: üstteki arkadaş haklı bence de ama kaç tane gta 4 alıcaksın ki kafene ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stadhouder -- 3 Eylül 2014; 11:45:50 >
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    ne kadar orjinal
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    benm kafemde şuan 176 oyun var hepsini orjinal aldığm zaman ben yandım ben sessizlerin umudu gibi 10 15 oyun almıyorum tam 176 tane
  • Konu yanlış yerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Raksıtara meil at hom tuşu where yardım help korsan cryis de
  • finanmaz F kullanıcısına yanıt
    en son 29 tl gördüm zaten korsanı 10 20 tl satılıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.