Hata Mesajı: Açıklama: Daha dün bilgisayarı win 7 den win 10 yaptım, win 10 yapma sebebim ekran kartını güncelleştirmekti çünkü oyunda rastgele zamanlarda crash alıyodum, bir çok çözüm denedim ama çalışmadı bende en en son çare olarak düşündüğüm ekran kartı güncelleştirme yapabilmek için win10 yaptım bilgisayarı... Oyunda bölümleri bazen bitiremiyordum çünkü crash veriyordu ama sağolsun oynarken kazandığım itemler veya seviyem silinmiyodu, bende bundan dolayı win 10 yapmaya karar verdim ve vermeseymişim keşke ...öğrendim ki ekran kartında güncelleme desteği kalkmış ve görev yöneticisine baktığımda normali %50 değerlerine gelemeyen değerler win 10 dan hemen sonra %50 ve üstüne, hatta %100 disk e ulaşmaya başladı :/ önceden en azından crash ile de olsa 15-30dk hatta şanslıysam 1 saat oynayabiliyorken şimdi hiç oynayamıyorum oyunu... Baya bir uğraştım fakat sorunu çözemedim. Bilgisayarım: Win 10 Pro Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT 730 4GB İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3-4150 CPU @ 3.50GHz 3.50 GHz Ram: 8 GB Sistem türü: 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci (Oyun normalde baya kasıyordu, ben oyunun içinden ayarlardan performans için minimuma getirdim, hatta bir tane videodan bi text dosyası gibi dosyanın içine girip ayarları sayı olarak sıfıra yakın veya sıfır girmiştim, anca öyle oynayabildim oyunu...) (Oyun Crackli, ama eskiden başka bir arkadaşımda çalışıyordu bu cracklisi... Ben win 7 de iken, onda win 10 vardı ve onda çalışıyodu oyun! [bendede vardı onunla aynı vakitte fakat bende crash sorunu vardı.] ) |
Bildirim