Şimdi Ara

Point Blank ( Open Beta FPS ) Türkçe! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
21.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun forumu dedin şey facebook sayfasına yönlendiriyor
  • Ben de indiriyorum akşama oyunda olurum.
  • Bana üyelik alabilecek sorunsuz bir insan evladı yokmu pm lütfen.
  • Oyunu deneyecekler için üyeliğimi verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinra Tensei

Oyun forumu dedin şey facebook sayfasına yönlendiriyor

bu tepkini onlara ilet o zaman kardeşim
  • Ben de kurdum oyunu suan update ediyor
  • Bugün indircem dün indircem yazmıştım ama (fakeim Wahn) fırsatım olmadı.
  • oyun çok güzel.herkese öneririm
  • Oyunu sileceğim galiba hiç giremedim
  • Oyunda küfür diz boyu

asist sistemi yok

yerdeki silahlarları alabilme gibi bir opsiyon tam sürümde gelecekmiş (oyun obt dikkatinizi çekerim)

sürekli gameguard hatası ile oyunda atılıyor ve buda sizi oyunda kaçmış gibi gösterdiği için oyun kartınıza işleniyor, ayrıyetten oyun içinde yapıp tamamladığınız görevlerde sıfırlanıyor

Silah arası dengesizlik çok fazla, misal dip dibe olduğunuz halde silahlar mermileri abartı şekilde dağıtıyor. Dip dibe durumda kim tetiğe hızlı basarsa o kazanır 5 mt mesafede 5 yaşındaki çocuk bir m4a1 ile karşısındakini kevgire çevirir.

Bariz bir şekilde hile var

Cross seçenekleri bile kısıtlı, renk seçeneği yok

4 tane harita etrafında dön dur

Kendi takım arkadaşınıza oyun esnasında çarparsanız takılıyor ancak düşman oyuncu için böyle bir şey yok hayalet gibi içinden geçiyorsunuz bu çok büyük bir eksi

Arkadaşlar obt halinde bir oyundan bahsediyorum ve en önemlisi o kadar hile hurda yapılıyor bir tanesi belirlenmiş değil sitenin formu namına bir şey yok ve obt olduğu için herhangi bir wipe ta olmayacak.

• Az önce oyundan çıktım. Ben beğenmedim. Beta olduğunun farkındayım ancak karakter haretekleri çok saçma. Benim gözümde Counter-Strike'dan bir farkı yok. Tavsiye etmem.
  • iğrenç ötesi. laf olsun diye indirdim.İndirmez olaydım
  • indirdim giremedim kullanım bişilerim kısıtlanmış diye sürekli hata verdi :S
  • Bence gayet güzel.Gameguardda var hiç bir sorunda yaşamadım tadından yiyemiyorum :)
    Alıyorum elime pompalı karşıma geçen geberiyo :)
    Ruslar var ama rusları banlıyorlar.
    oyunu yayımlayan nfitygames daha çok yeni ve ilk oyunları.İlk oyunlarında game guard ve türkçe çıkarmaları devamında daha iyi oyun çıkartacaklarına işaret :)
    Ayrıca helikopter modu felande eklenicek gayet zevkli olacak oyun.
  • Arkadasalr oyunda hesabınız bloklanmışsa çözümünü veriyorum aynı sorunu bende yasadım deneyerek buldum
    Oyuna kayıt olduğunuz email ile girceksiniz yani kullanıcı adına email inizi yazcaksınız ozaman giriyor
    OYUNDA KESİNLİKLE HİLE YOKTUR 4GÜN OLDU OYNAYALI hile görmedim oyunda küfürde görmedim zaten oyunda muhabbet yok :)
    Ben sevdim cs nin çakması diyebiliriz.
  • Üç günden beri bir arkadaşımla sıkıldıkça girip oynuyoruz. kendi gözümden + larını - lerini belirteyim.

+ ' ları

- Oyundaki ünvan sistemi güzel
    - Çeşitli kart görevleri güzel
    - Lag olmayışı güzel ( girdiğimden beri özellikle bu dikkatimi çekti 1 defa bile laga girmedim )
    - Şuan için hile veya bug olmayışı güzel

- ' leri

-Mapler gerçekten çok kısıtlı ve küçük curcuna olduğunda ölmemek mümkün değil.
    -Mermin bittiğinde ikinci silahla kalıyosun ortada ölene kadar ikinci bir mermi alımı sanırım yok varsa ben bilmiyorum

Ayrıca bir arkadaşın sorusuna cevap vereyim.

Takım arkadaşın ölünce onun silahını alabiliyorsun ama rakibinin alamıyorsun bunuda belirteyim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Arkadaşlar oyuna bir girmeyi denedim ama launcher msvcr71.dll.zip i sürekli yeniden indiriyor oyun açılmıyo bir türlü. Nasıl halledilir bu sorun varmı bir fikri olan ?
  • birkac gundur oynuyorum. gayet iyi bir oyun.

Cok hizli olmasi hosuma gitti. en azindan biriki adam kesip stress atabiliyorum. gerci bi okadar da hizli oluyorum ama XP

Unvan sistemi baya guzel. Endonezya, rusya ve tailandda cok populermis (hatta endonezyalilarin milli oynuymus artik :D)

Yurt disi sitelerine de baktim da, Turkiyede OBT oldugu icin harita ve silah az olsada diger ulkelerde cok daha fazla harita ve silah var yani Turkiye sunucularina da gelmesi an meselesidir sanirsam.

Hatun karakter de guzelmis ayrica :D
  • adamların yaptığı bayram mesajına bakar mısınız?

http://www.facebook.com/pointblanktr#!/photo.php?pid=417909&fbid=154682927891712&id=135835903109748

bu arada GMler de oldukça cana yakın, büyük bi sabırla tüm sorulan sorulara cevap veriyorlar.

• oyun guzel benziyor deniyecegim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.