Şimdi Ara

Point Blank ( Open Beta FPS ) Türkçe!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
21.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk oyun severleri, yepyeni ve tamamen Türkçeleştirilmiş aksiyon dolu bir MMOFPS ile tanışıyor.

FPS severler uzun zamandır aksiyonu yüksek, heyecanlı ve online olarak oynayabilecekleri bir oyun arıyorlardı. Bu oyun da dünyadaki çeşitli ülkelerde büyük başarı yakaladıktan sonra en sonunda Nfinity Games aracılığıyla Türkiye’ye getirildi. Oyunun ismi Point Blank ve tamamen ücretsiz olan oyun, %100 Türkçeleştirilmiş durumda. Menüler, silah detayları, oyun sistemi ve aklınıza ne geliyorsa hepsi Türkçe. Sadece oyunun gerçekçiliğini koruması için ve atmosfere uygun olması adına seslendirmeler ve bazı bilgiler İngilizce bırakılmış.

Türkiye’ye ayak basan MMOFPS’ler arasında en iyisi olmayı hedefleyen Point Blank, açık beta testlerine başladı. Siz dewww.pointblank.com.tr adresine girip hemen üye olup 550 MB boyutundaki kurulum dosyasını indirdiğiniz taktirde oyuna bağlanabileceksiniz. Açık beta süresince çeşitli organizasyonlarla oyuncuların ilgisini çekmek isteyen Point Blank yetkilileri, bunu gerilla usulü dedikleri sistemle gerçekleştirecekler.

Oyunun Facebook ve Twitter sayfalarında önceden haber verilmeden bir anda çeşitli organizasyonlarla kullanıcılarına hediyeler dağıtacak olan Point Blank, bu sistemle kullanıcıların her an tetikte olmasını istiyor. Yaklaşık olarak bir ay sürmesi beklenen bu test aşamasından sonra kullanıcı hesapları silinmeyecek ve oyun çıktığında karakterlerinize kaldığınız yerden oyuna devam edebileceksiniz.

Resmi Web Site:http://pb.nfinitygames.com/

Şu anki pcmde youtube açılmadığı için video link koyamıyorum k.bakmayın,youtube'da bir çok gameplay videosuna ulaşabilirsiniz..

* Oyunu az önce indirip denedim.Gayet güzel, piyasadaki bir çok fps den oldukça üstün bence.Oyun zevki üst düzeyde..Mutlaka grafikleri ve performans ayarlarını fullyerek girin oyuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsankral67 -- 24 Ağustos 2010; 11:40:43 >

• Bide biz deneyelim bakalım nasılmış nası olsa işim yok
  • sitesi de açılsa tam süper olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 24 Ağustos 2010; 14:11:03 >
  • Türkçe oyun oynanmaz. Hele FPS ile hiç çekilmez. Mâlumunuz...
  • her ne kadar türkçe olsada metinci tipler dolaşamaz oyun baya zor,ayrıca ruslarda var serverde ruslar ve turkler arasında çekişme var gördügüm kadarıyla..Clanlar kurulmuş RusPower turkpower vs
  • selamlar suan ındırıyorum oyunu nasıl bır oyundur bu lv kasma olayıvarmıdır kısaca anlatırmısın korsankral
  • quote:

Orijinalden alıntı: TnnT

selamlar suan ındırıyorum oyunu nasıl bır oyundur bu lv kasma olayıvarmıdır kısaca anlatırmısın korsankral

ve as . level kasma tabiki var rütbe şeklinde daha önce combat arms wolfteam fln oynadıysan aynı onun gibi rütbe sistemi war level niyetine.Botlara karşı oynanabilen bir mod var,oyun güzel bence.indirince görürsün zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • v yerine w kullanılması yanlış daha dikkatli olmanız lazım..

oyun açık beta'da olup bol event ve hediyeler dağılmaktadır.Eğer hoşunuza gittiyse biran önce öğrenmenizde fayda var şu an dağıtalacak hediyelerin değeri bir hayli yüksek..

oyunun grafikleri çok çok iyi olmasa da war rock,wolf team gibi diğer fps oyunlardan kat kat iyi...

combat arms ve parabellum kadar güzel bir oyun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShifT7 -- 24 Ağustos 2010; 16:19:30 >

• Oyunda bende küfüre rastlamadım tavsiye ederim ancak türkserverinde rusların olması ilginç
  • oyun normalde türkçe bir oyun değildir ana serveri Türkiye'de bile değil o yüzden rusların olması doğal oyunda birde şöyle düşünün bizde amerigan ve köre serverlerına yığışıyoruz xD (facebook hesabımda bir kaç oyun için eklediğim kişiler oynayıp resimlerini koyuyorlardı ben onları vietnamlı sanıodum ama neyse xD belkide rusyada yaşayan vietnamlıdır xD) tatmin edici bir oyun olduğunu çat pat ingilizceleriyle anlatmışlardı (good game... yanıtı gayet tatmin edici sanırsam?? ) denemek lazım derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siber_batu -- 24 Ağustos 2010; 17:10:29 >

• Grafikleri sevdim. İndiriyim bakıyım son zamanlarda böyle bi fps arıyodum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siber_batu

oyun normalde türkçe bir oyun değildir ana serveri Türkiye'de bile değil o yüzden rusların olması doğal oyunda birde şöyle düşünün bizde amerigan ve köre serverlerına yığışıyoruz xD (facebook hesabımda bir kaç oyun için eklediğim kişiler oynayıp resimlerini koyuyorlardı ben onları vietnamlı sanıodum ama neyse xD belkide rusyada yaşayan vietnamlıdır xD) tatmin edici bir oyun olduğunu çat pat ingilizceleriyle anlatmışlardı (good game... yanıtı gayet tatmin edici sanırsam?? ) denemek lazım derim

Serverlar türkiyede ama rusları bilerek sokmuşlar gibi geliyor bana,O kadar fazla ping sorunlari yok ayrıca oyuna bi savaş havası katmak istemişler.Şu an türkler ve ruslar arasında ciddi bir rekabet var zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsankral67 -- 24 Ağustos 2010; 18:58:54 >

• Cs+Wolfteam'in(Kurt yok Gibi Düşünün) 2 sinin Yandan Cakmasi =) İnidirip Denedim !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KilheaLCraZy -- 24 Ağustos 2010; 20:33:18 >
  • YAhu daha herhangi bir atraksyon yapmadan hesabı engellemişler
  • Oyuna hiç giremedim kaç kere üyelik aldım bilmiyorum ama hepsi bloklandı
  • Beyler o oyunun bi hatasından kaynaklanıyor Block hata mesajı.Kullanıcı Adı kısmına mail adresinizi yazıp öyle girceksiniz..
  • Off şimdide giriyorum sunucu yerinde atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinra Tensei

Off şimdide giriyorum sunucu yerinde atıyor.

Ne gibi bir hata veriyor?
  • "Sunucuya bağlanılamadı oyun kapanıyor" gibi bir hata veriyor.
  • Hiç rastlamadım üzgünüm yardımcı olamıcam.Oyunun forumunda araştırırsan belki çözüm bulabilirsin..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.