Şimdi Ara

Point Blank Oyuncuları Klubü (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
10.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karadag97

quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

beyler hediye kampanyasi vardı naptınız kaptınız mı giftleri

Kaptık.

tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

quote:

Orijinalden alıntı: Behlül

Ben de ilk defa duydum oynayan tecrübeli birisi şunları cevaplayabilir mi
    1) Kurulduktan sonra multiplayer patch, version patch vs.. gibi ıvır zıvırlar var mı, direk oyuna başlayabilir miyiz?
    2) Oyuncu sayısı nasıl server'larda gece gündüz yer oluyor mu?

1)Patch maalesef yapmak zorundasın ayrıca her hafta salı günü sunucu bakım günü ve ek özelliklerin eklenme günüdür ayrıca salı günleride kısacası geleneksel patch günüdür.

2)Oyunda 3 ana server var .Saat 17-21 arası genellikle doludur , ayrıca cuma günü ilk 2 sunucuda tam dolu olur ama sabah - akşam oyuncu bulabilirsin bu oyunda ki en büyük örneklerden biride benimdir :) özellikle hafta sonları saat 12 den sonra ortalıkta v.h kullanan kişi olmaz ve oyunun asıl profesyonellerinin oyunda bulunduğu saatlerdir . Biraz uzun ve karışık oldu galiba :)

Yok iyi oldu yazdığın hocam hangi patch'leri hangi sırayla kuracağız peki oyun kendisi auto-update yapıyor mu

• Ah minel point blank I Love it
  • Demek TR'de de cok fazla hack yapan oyuncu var. Burada Tayland serverinde neredeyse %90 oraninda hile ile oyun oynuyorlardi gecen haftaya kadar. Olay okadar basini aldi gittiki bildiginiz gibi degil.

Gecen hafta yeni bir patch ile biraz toparladilar ama nafile hala hile ile oynayan cok. Ozellikle duvar hack yapan cok fazla. Demek bu oyunun kaderi bu.
  • Listeye bende ekleneyim ; Osm|K.S.Süleyman
  • Liste Güncellendi
  • ekleyebilirsin.vizelerden dolayı ara verdim bi süre

sEyRiaLeM

KD=55

HS=33
  • yaz benide kardeş

nick : cinobaggio (binbaşı)
  • Liste Güncellendi.
  • Ekleyebilirsin.

DarknessHool

KD:63
    HS:29
  • Oyunu kötü yanları

15 yaş altı yasak diyor ama %50 15 yaş altı

Bomba nın ne zaman patlıyacağı belli olmuyor
    % 75 Hile kullanıyor bunu haricinde güzel oyun
    çarlarım Bordo16 (binbaşı)
    Starsaco(Binbaşı)
    Flow(Asteğmen)
    Mpwr16(Başçavuş)
  • Ekle benide

MeloTR
  • Oyun berbat.Hack kullanımı almış başını idiyor.5 kişi ile şavaşıp alayını head shot yapan yani hilecininde yüzsüzü mevcut
    buna karşılık dur diyen birtek yetkili yok.Grafikler ultra berbat arkadaşımız iyi demiş CS nin grafikleri bile neredeyse daha
    iyi.
    Hepsini bir kenera
    Klüp Kurucusu: karadag97

devletmi kurdun arkadaşım bu ne gurur patlamasıdır??
    daha büyük fontla yazabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Oyun berbat.Hack kullanımı almış başını idiyor.5 kişi ile şavaşıp alayını head shot yapan yani hilecininde yüzsüzü mevcut
    buna karşılık dur diyen birtek yetkili yok.Grafikler ultra berbat arkadaşımız iyi demiş CS nin grafikleri bile neredeyse daha
    iyi.
    Hepsini bir kenera

1 aydır oynuyorum,hack ile karşılaşmadım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Oyun berbat.Hack kullanımı almış başını idiyor.5 kişi ile şavaşıp alayını head shot yapan yani hilecininde yüzsüzü mevcut
    iyi.
    Hepsini bir kenera

1 aydır oynuyorum,hack ile karşılaşmadım...

Keşke karşılaşmasak da güzel güzel oynumuzu oynasak.

• Başlamayı düşünüyorum ama kafam karıştı. Grafikler iyi mi kötü mü, çok mu fazla hile kullanan var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hattori Hanzō

Başlamayı düşünüyorum ama kafam karıştı. Grafikler iyi mi kötü mü, çok mu fazla hile kullanan var ?

ekran kartın ne kadar iyiyse o kadar iyileştiriyor.(ekran kartının yettiği kadar)Yapılabilen en yüksek grafiklerle muhteşem grafiklere sahip oluyor.

edit:

bu arada şu aralar HİÇ hileye rastlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechNerd -- 13 Mart 2012; 17:50:23 >
  • bak bu konuda yanlışın var kardeşim :) ben ortalama 3 oyunun 2 sinde görüyorum (en az) bu oyunun en kötü yanı da bu işte hile olmasa çok daha iyi olacak bundan %100 eminim . İnşallah bu hile olayını tamamen kaldırırlar ...
  • hileler azaldı son 3ay icin şahsi adıma bu konuda cok çaba gösterdim her daim fraps programım acık ve aslada söylemem kimseye yok videonu aldım geçmiş olsun gibi.çeker gönderirim banlanır bu kadar...

[JÖH]MaKTeL kullanıcı adım sormak istediğiniz birsey olursa pm ile ulaşabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hattori Hanzō

Başlamayı düşünüyorum ama kafam karıştı. Grafikler iyi mi kötü mü, çok mu fazla hile kullanan var ?

hile kullanan var ama grafikler iyi bir süre sonra hile etki etmiyor zaten :)

+ kulübe benide ekleyin nick= Gece$iddeti
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.